Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
… da vidimo kako bi ti to stručno komentirao…osim što diskreditiraš…
Ja nikoga ne diskreditiram.
To on sam radi.
Nakon ovakvih gluposti koje napiše, jedino što ja trebam napraviti je citirati ga.
To je više nego dovoljno
[/quote]
…to nije dovoljno ententinis…nekoga diskreditirati bez i jednog argumenta je krajnje nekorektno…kad si već naveo taj citat koji je tvoj protustav…reci ti nešto na to što je tvoje mišljenje…ljudi se ne moraju slagati…,ali se ne smiju neargumentirano diskvaificirati…to je nepošteno…
[/quote]
Pa, mislim stvarno, kolegice.
Da ne pričam puno, priložit ću vam samo dva primjera današnjih transakcija.
Dakle, kolega Petrov priča o "upućenom izvoru" koji mu je potvrdio da su današnju erupciju prometa napravili mali investitori.
Koliko su "upućeni" Petrov i njegov izvor se vidi samo iz ovih par transakcija koje su u privitku.
Mali investitori ne mogu napraviti 19 milijuna prometa na svim dionicama zajedno a ne na HT-u.
Ja ne očekujem od vas ,kolegice,da znate tko je napravio promet na HT-u, jer ne znam da li to uopće pratite,
ali čovjek koji radi kao novinar u poslovnim novinama bi trebao imati barem osnovno znanje o onom o čemu piše.
[/quote]
..mislim da ste oboje na neki način u pravu….
erupciju prometa su napravili recimo možda ipak mali dioničari, sami ili pod skrbničkim imenima…
transakcije koje pokazuje entetinis su upravo barijere, kojim su neki veliki fondovi pokušali to zaustaviti…. sve je ućinjeno u zadnjim satima kada se barijere obrane i postavljaju…
… istina je poput glazbe… činjenice su note i nedvojbeni su fiksovi, ali ljepota glazbe dolazi tek iz interpretacije, dakle izvoćđenja, kao i istina od pravih zaključaka…
mir među pametnima želim vam svima…
…bakiciii pak petica iz diplomacije, još ako dobro gađa iz M 16, kao Kolinda bit će sve OK….
evo da se i ja uključim…promet je od strane fondova i točka…kakvi mali investitori…ako se ne varam u prvi 40-tak minuta, a prije nego su se uključili fondovi, promet je bio nekih mizerni 200-250k kuna
evo da se i ja uključim…promet je od strane fondova i točka…kakvi mali investitori…ako se ne varam u prvi 40-tak minuta, a prije nego su se uključili fondovi, promet je bio nekih mizerni 200-250k kuna
Ma nije, pa ja sam spucao zadnji’ 5 milja casha u dionicu jer je perspektivna. A mali sam, metar i šumska jagoda. Ili sam to sve sanjao iz dobro upućenih izvora? [lol]
Svatko sa i malo iskustva na burzi zna da su to fondovske transakcije, o čemu vi raspravljate?
Potpisujem sve što je ententinis napisao, ostali komentatori očito nisu uopće pratili HT i bez veze laprdaju[rolleyes]
Gospodo i drugovi!A šta je sa izvanrednom dividendom?Svi šutite!Gdje su tajni izvori?Gdje je novinar Petrov?Gdje su oni koji uvijek sve znaju i unaprijed,ali i poslije bitke?Šta će Mudriniću te pare na računu?Sigurno ih je oročio na 30 dana u banci…Molim odgovore!Puse svima! [rolleyes] [kiss]
Ja samo znam (iz pouzdanih izvora) da sam povukao nalog sa prodaje (282,00) dok ne vidim što su to ovi "mali investitori" saznali tj. što ih je ponukalo na ovakvo čišćenje. Bit će da znaju nešto što Petrov ne zna, a ne znam ni ja.
Ma kakvi mali investitori;glupost.Fond skuplja pare za isplatu u dogovorenim transakcijama.Dobro je da te količine ima zasada tko kupiti inače bi bilo po "bidu".
sad bi ja pito onu nasu najeksponiraniju sjedokosu kucanicu u Hrvata da li je i dalje ponosna sto su branitelji odlucili zadrzati dionice
pofuk
Prema zadnjim saznanjima interes radnika je odličan(kao šta se i očekivalo),maximalni iznos dionica koji će dobiti zaposlenici i ex zaposlenici HT-a neće biti veći od 150 dionica,raspodjela je ipak linearna,očekivano.
Misli li tko drukčije?
Ja samo znam (iz pouzdanih izvora) da sam povukao nalog sa prodaje (282,00) dok ne vidim što su to ovi "mali investitori" saznali tj. što ih je ponukalo na ovakvo čišćenje. Bit će da znaju nešto što Petrov ne zna, a ne znam ni ja.
i ja sam učinio isto…………..sad čekam da vidim što je "male investitore" nagnalo na kupnju cirka 20.000 komada dionica htea u dvije transakcije?? [shocked]