HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 11:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

… da vidimo kako bi ti to stručno komentirao…osim što diskreditiraš…

Ja nikoga ne diskreditiram.
To on sam radi.
Nakon ovakvih gluposti koje napiše, jedino što ja trebam napraviti je citirati ga.
To je više nego dovoljno

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

To on sam radi.
Nakon ovakvih gluposti koje napiše, jedino što ja trebam napraviti je citirati ga.
To je više nego dovoljno

[/quote]

Slažem se u potpunosti.
To je još jedan primjer onog tipa novinara koji niti posebno razumije niti je uopće pratio zbivanja na današnjoj burzi jer da je, primjetio bi da su se u kratkim vremenskim razmacima dešavale transakcije i po 10 miliona kuna u komadu…
Od malih dioničara bilo je prometa možda 5%…

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

To on sam radi.
To je više nego dovoljno

[/quote]
…to nije dovoljno ententinis…nekoga diskreditirati bez i jednog argumenta je krajnje nekorektno…kad si već naveo taj citat koji je tvoj protustav…reci ti nešto na to što je tvoje mišljenje…ljudi se ne moraju slagati…,ali se ne smiju neargumentirano diskvaificirati…to je nepošteno…

To on sam radi.
To je više nego dovoljno

[/quote]
…to nije dovoljno ententinis…nekoga diskreditirati bez i jednog argumenta je krajnje nekorektno…kad si već naveo taj citat koji je tvoj protustav…reci ti nešto na to što je tvoje mišljenje…ljudi se ne moraju slagati…,ali se ne smiju neargumentirano diskvaificirati…to je nepošteno…
[/quote]

Pa, mislim stvarno, kolegice.
Da ne pričam puno, priložit ću vam samo dva primjera današnjih transakcija.
Dakle, kolega Petrov priča o "upućenom izvoru" koji mu je potvrdio da su današnju erupciju prometa napravili mali investitori.
Koliko su "upućeni" Petrov i njegov izvor se vidi samo iz ovih par transakcija koje su u privitku.
Mali investitori ne mogu napraviti 19 milijuna prometa na svim dionicama zajedno a ne na HT-u.
Ja ne očekujem od vas ,kolegice,da znate tko je napravio promet na HT-u, jer ne znam da li to uopće pratite,
ali čovjek koji radi kao novinar u poslovnim novinama bi trebao imati barem osnovno znanje o onom o čemu piše.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

…u privitku nema ničega…prazan je…kao i vaši argumenti u suštini…dajte ponovite privitke i recite po vama tko ih je napravio…

…oprostite otvorila sam privitke…i opet u suštini ne znamo tko je sve kupovao…to su samo izvatci iz cjelokupnog prometa…

Bakiceee, drugi privitak nije prazan, i vidi se da je u pitanju mali investitor, jer investira manje od Petrova…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

…ako hoćemo biti precizni ovo prikazano je posve djelomičan promet…što je sa većim djelom…

…ove loše ocjene su vjerovatno od vas…ali ja bih više voljela da mi date još koji argument više… [rolleyes]

Ako si pomislila na mene, da bih te razuvjerio, sada ću ti na tri zadnja posta dodijeliti stotice.
[rolleyes]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

evo…

…o…o…o…hvala krpa…nisam ni sumnjala…mislim ali sada sam i sigurna…dokaz je dokaz… [smiley]

New Report

Close