Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
Možda branitelji preuzimaju HT [lol]
Po vodećem broju banke vidim da HT drži svoju lovu u HPB-u.(što je i logično – domoljubno).
Ako HT odluči povući svoje 4 milijarde kn sa računa banke i upucati ih u dividendu, mislite li da banka zaista ima taj novac ?
Ono u njihovom priopćenju "nismo još formalno odlučili" se vjerojatno odnosi na njihov upit HPB-u koji je glasio "ima li naših para?" Odgovor još nisu dobili.
maksimalno se može isplatiti u visini zadržane dobiti, znači cca 30 kuna po dionici iliti 2,4 milijarde kuna. to bi super djelivalo sada na tečaj kuna euro jer sada dolazi hrpa turista koji moraju nekome prodati euro.
A evo 6500 komada na 290 [lol]
daj bog da ih bude takvi 50 naloga za redom, sve bi dao
A evo 6500 komada na 290 [lol]
nisam siguran da imamo snage probitzi tu granicu danas. eventualno ako Ina ode relativno rano u blokadu
da se razumije ja nemam ni približno da ga pokupim …
kao što napiso samo me neće odmoderirat, daj bog da ih je 50 naloga zaredom po 6500 tisuća na prodaji
Za 17 min planulo 20000 kom, čak i onaj veliki od 6500 kom na 290, ako ovako nastave na 300 kn smo u 11:30 h.
ma ovdje netko zna nešto što mi ne znamo… Neka dobra vijest je u pitanju valjda… HT ne skače ovako i ne probija brane od 6500 komada bez problema ako za to nema povoda…