HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Možda branitelji preuzimaju HT [lol]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Po vodećem broju banke vidim da HT drži svoju lovu u HPB-u.(što je i logično – domoljubno).
Ako HT odluči povući svoje 4 milijarde kn sa računa banke i upucati ih u dividendu, mislite li da banka zaista ima taj novac ?
Ono u njihovom priopćenju "nismo još formalno odlučili" se vjerojatno odnosi na njihov upit HPB-u koji je glasio "ima li naših para?" Odgovor još nisu dobili.

maksimalno se može isplatiti u visini zadržane dobiti, znači cca 30 kuna po dionici iliti 2,4 milijarde kuna. to bi super djelivalo sada na tečaj kuna euro jer sada dolazi hrpa turista koji moraju nekome prodati euro.

A evo 6500 komada na 290 [lol]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

daj bog da ih bude takvi 50 naloga za redom, sve bi dao

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

nisam siguran da imamo snage probitzi tu granicu danas. eventualno ako Ina ode relativno rano u blokadu

da se razumije ja nemam ni približno da ga pokupim …

nisam siguran da imamo snage probitzi tu granicu danas. eventualno ako Ina ode relativno rano u blokadu

[/quote]
[cool]

Evo ‘smo’ je probili bez problema

kao što napiso samo me neće odmoderirat, daj bog da ih je 50 naloga zaredom po 6500 tisuća na prodaji

[/quote]

ovo bi moglo biti ozbiljno. u 15 munuta preko 5 milijuna kuna prometa i uz to pojeden nalog na 290.

Za 17 min planulo 20000 kom, čak i onaj veliki od 6500 kom na 290, ako ovako nastave na 300 kn smo u 11:30 h.

ma ovdje netko zna nešto što mi ne znamo… Neka dobra vijest je u pitanju valjda… HT ne skače ovako i ne probija brane od 6500 komada bez problema ako za to nema povoda…

Svi veći nalozi na prodaji su strašila koja se miću, kada dodju na blizu trenutka prodaje…

New Report

Close