Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
HD MaxTV dostupan u 100000 kućanstva.
Nažalost nermam HD tv da provjerim, ostali?
Meni je sjela dividenda na PBZ samo za dionice koje sam imao kod brokera, dok za one koje sam naknadno kupio preko PBZ investora još nisu sjele dividende na isti PBZ račun, kako to?
Jesu li ti možda sjeli novci na PBZ investor?
Meni je sjela dividenda na PBZ samo za dionice koje sam imao kod brokera, dok za one koje sam naknadno kupio preko PBZ investora još nisu sjele dividende na isti PBZ račun, kako to?
Novci su vam na PBZ Investor racunu, morate ih sami prebaciti na tekući…
jel ima ko racun u RBA? i ako ima dali je dobio dividendu? ja jucer bio u banci u 6 popodne i nisu jos nista primili…
ma to je glupost, nije to samo stvar HD telke, najgore je to kaj se mora imat internet od preko 10MBs dakle moras uzet onaj najjaci paket za 16MBs, i onda jos moras imat HD telku, i ukljucene te programe na maxtv….mislim da te samo taj internet kosta oko 300kn mjesecno…
Pretpostavimo da uleti Buffet… (ima spremno 35 mlijardi) po pokazateljima HT je atraktivan…
Nako bi reagirali i koaj bi bila cijena?
Hvala!
Kao prvo, to bi trajalo godinama, mislim da nije free float HT-a tako velik, a sto se tice cijene… min 600kn
I onda je svizac zamotao cokoladu u omot [tongue]
jel ima ko racun u RBA? i ako ima dali je dobio dividendu? ja jucer bio u banci u 6 popodne i nisu jos nista primili…
Imam račun u RBA. Jučer nisam vidio uplatu preko internet bankarstva, jre su imali nekakvih tehničkih problema. Danas vidim da su novci sjeli s jučerašnjim datumom.
N
ma to je glupost, nije to samo stvar HD telke, najgore je to kaj se mora imat internet od preko 10MBs dakle moras uzet onaj najjaci paket za 16MBs, i onda jos moras imat HD telku, i ukljucene te programe na maxtv….mislim da te samo taj internet kosta oko 300kn mjesecno…
Ne moras imati najjnaci paket interneta, dovoljno je da ti linija tehnicki podrzava tu brzinu.
200 kuna fltrate 100Mbps
Kako je danas krenulo, što bi rekao Bruce Springsteen, I’m going down, down, down,… [undecid]
ma nije, pa svi koji imaju adsl imaju podrsku da mogu imati najjaci paket…al pise da je min. potrebna brzina 10Mbs, a imas pakete od 2, 8, i 16, dakle treba ti najjaci da imas HD programe…