HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

He he dobro ste ovo primijetili kolega. Napokon se trend mijenja na bolje sto se i vidi po grafikonu [cool]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Oni koji vide stalnu rasprodaju ove dionice očito nemaju pmnogo iskustva, i ne razmišljaju da HT kreće u akviziciju Mostarskog telekoma što se već vidi po kupovini u zadnjih nekoliko dana jer ova šetnja od 280-289 je bila samo lov na nesigurne jer po dosadašnjem promišljanju i ja sam bio na vagi za smjer . Vlada federacije BiH je pred realizacijom natječaja za prodaju a Ht već drži solidan paket Telekoma Mostar,. Zato moja osobna promišljanja i intuicija mi govori da je došlo vrjeme da će se dobro zagužvati oko ove dionice. Uz ova razmišljanja povezujem i jednu milju dividende od koje će barem 7-8% završiti natrag u ovoj dionici zato ne dvojim privremeni pozitivni smjer.Treći razlog vidim u tome kada pogledam HR burzu što kupiti jeftino a da valja jedino mi opet preostaje ova dionica .

Moj komentar nije poziv na kupnju ili prodaju -ali bih volio čuti i drugačija razmišljanja

Ima mnogo klasa posjednika ove dionice ali se sve mogu dalje grupirati u sljedece dvije grupe:

– Oni koji su u HT-u zbog dividende
– Oni koji su u HT-u zbog porasta vrijednosti dionice

Mislim da se oni prvi ne bi trebali previse uzbudjivati na cjenovne oscilacije jer nece ici HT ispod P/E 8 ili 8,5. Mozda nikad nece ni to dodirnuti. A prihodi ce barem ostati isti, a ja se nadam i da ce rasti (dobro, nada je nesto sto ovdje ne bi trebalo spominjati). Treba samo imati rezervu za dokup ukoliko opet bude rasprodaje na rasprodaju (jer ovo danas je samo rasprodaja).

Preživljavamo od onoga što dobijemo, a živimo od onoga što dajemo.

Nemojte se ljutit, znam da je offtopic ali samo isprobavam kako funkcionira ovo… Site izgleda fenomenalno… jest da mi je trebalo malo vremena da se snadem… trebat ce se naviknuti….

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Sjela dividenda PBZ. [wink]

banka još ne radi ili??? [wink]

dan je pametniji od noći

sve dionice su manje više odradile oporavak,sada sljedi Ht.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

i još malo ga treba kupovat

Ooooo… Što nam se portal upicanio 🙂

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

banka još ne radi ili??? [wink]
[/quote]
Radi banka ili ne,ali lova je na računu.

Isplata dividende T-HT-a
Za paket od 63 dionice 1.862,28 kuna dividende

Građani koji su kupili paket od 63 dionice T-HT-a dobit će danas dividende od 29,56 kuna po dionici. To znači da će za paket dionica biti isplaćeno po 1.862,28 kuna. Dividendu će dobiti svi dioničari koji su na dan glavne skupštine dioničara T-HT-a 21. travnja bili evidentirani pri Depozitoriju SDA. [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Jel uplaćeno na Zagrebačku banku?

Takva je priroda smrtnika, da nam se ništa ne sviđa više od onoga što smo izgubili. Iz čežnje za onim što nam je oduzeto, nepravedniji smo prema onom što nam je ostalo.

New Report

Close