Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,30 | 57.363 | 1,538 | 37,50 | 37,90 | 2,72% |
netko veliki kupuje male ko ljese! tako im i treba kad ne slušaju i gledaju!
Sad jos rijesit ove koji su si zacrtali prodat cim se malo digne…
Sad jos rijesit ove koji su si zacrtali prodat cim se malo digne…
Na sreću takvih je sve manje… Nemoj padati na naloge sa 63 dionice, to je maska za lov u mutnom i rušenje cijene… Biti će jako zanimljivo vidjeti dokle će cijena u ponedjeljak kada legne dividenda… Hoćemo otvoriti kladionicu??? 300??? ili 310??
Danas će biti zanimljivo zatvaranje[thumbsup]
Slazem se. Netko kao da bi htio dignut letvicu za par kuna.
Jel negdje objavljeno koliko će % popusta imati radnici s određenim brojem staža? Našao sam samo podatke za lock-up.
Vlada predlaže lock- up period:
Do 10. godina radnog staža – 12 mjeseci
Od 11 do 25. godina radnog staža – 10 mjeseci
Od 26 do 35 godina radnog staža – 8 mjeseci
Od 36 i više godina radnog staža – 6 mjeseci
Hvala i sorry ako je već bilo postavljeno pitanje. [thumbsup]
Osnovni popust je 5% i po 1% za svaku godinu radnog staža. Znači ako netko ima 10 godina ranog staža, popust bi mu bio 15%. Tako sam barem ja shvatio.
Cekaj, znaci netko tko ima 35 godina staža dobiva 40% popusta na cijenu koju? 265?
Znaci po 159 kuna dobivaju? I oni su prvi na prodaji… jao jao jao[bye]
Cekaj, znaci netko tko ima 35 godina staža dobiva 40% popusta na cijenu koju? 265? Znaci po 159 kuna dobivaju? I oni su prvi na prodaji… jao jao jao[bye]
Ma nije bad. Ista je situacija i s INA-om. Vidjet ćemo da li to ima utjecaja na INI, pa ćemo se znati postaviti i na HT-u. [wink]
neće nitko tko ima slobodan cash od radnika kupiti ht pa ga odmah prodavati čim istekne lock-up i hvatati koju kunu profita, srušili bi ga na taj način dosta što bi odvratilo ostale od prodaje i onda bi se opet stanje normaliziralo,ali to ne bi bilo ni loše za sve koji misle dokupljivati….ako imate kvalitetnu, fundamentalno podcijenjenu dionicu na raspolaganju u velikim količinama, a cijena bi mogla biti i još manja, treba se postaviti na target-nižu cijenu sa velikim nalozima i čekati….ja sam u tom filmu, trenutno me veseli bilo koja opcija ht-a osim stagnacije, jaki rast ili jaki pad- sve paše, čak bi pad bio povoljniji za moj interes…..
Cekaj, znaci netko tko ima 35 godina staža dobiva 40% popusta na cijenu koju? 265?
Znaci po 159 kuna dobivaju? I oni su prvi na prodaji… jao jao jao[bye]
Kao to niste znali kolega? Nemojte molim Vas jaukati jer je to prastara informacija.