HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Možda i nama svane danas,kupnja je dobra! Zasad![lol]

Još nismo niti krenuli, a već su počele prljave igre sa HT dionicom… Uz uredno složene naloge za kupnju za 285 – 286, neki fakini ruše cijenu sa punudama za prodaju po 282 !!!! Tko je tu lud… Samo se nadam da mu ti pokušaji neće biti dugog daha….

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

U Londonu HT 63$, oko 296kn. Ovdje samo sto se nije vratilo na 280-282.
Da prodam ovo ***obrisano*** od dionice ili camim cekajuci?
Pomozite dobri ljudi

Ja imam šarene oči - novac neće doći

Pomozite dobri ljudi

Kolega nemoj čamiti čekajući,prodaj meni,zašto se mučiš bez veze,a lijep je dan. [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Pomozite dobri ljudi

Ja sam prodao i bio sam glup što prije nisam prodao nego čak i dokupljivao….ma u bilo koju Crobexovu dionicu
sa sam stavio prije mjesec dana sad bi imao barem 30% više CASH-P-a !

na 4300 sve prodajem...

I ja se definitivno osjecam glupim sto je nisam prodao
odmah nakon “dividenda-day”-a. Sad jadan cu pricekati
par dana, mislim da bi mogla 19.-tog, 20.-tog poletjeti
skroz do 289 kn, a onda je prodajem i zaboravljam.
Svima vlasnicima iskreno zelim da jednog dana, jedna godine
poludi i ode preko 300 kn.

Ja imam šarene oči - novac neće doći

nije li danas na sjednici vlade trebala biti odluka o prodaji dionica radnicima?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Rezignirani komentari i beznađe u postovima zadnje vrijeme na forumu, upravo je cilj “režisera”. Zato savjet, malo strpljenja i vjere svima bi dobrodošlo, ovo je ipak “oročena štednja”, a ne rizik. Najstrpljiviji , najviše će profitirati.[thumbsup]

Rezignirani komentari i beznađe u postovima zadnje vrijeme na forumu, upravo je cilj “režisera”. Zato savjet, malo strpljenja i vjere svima bi dobrodošlo, ovo je ipak “oročena štednja”, a ne rizik. Najstrpljiviji , najviše će profitirati.[thumbsup]

pa to je snažan buy signal, samo nije to još rezignacija….

fundamentalist

ovo je ipak “oročena štednja”, a ne rizik. [thumbsup]

Ma rizik je… ak je roknula s 400 na 285 (315) onda je to gadan rizik… ali za razliku od svih koji su roknuli i od kojih su se neki vrhunski oporavili HT trune i dalje…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

OPORTUNIST: ” ovo je ipak “oročena štednja”, a ne rizik. [thumbsup] ” Ma rizik je… ak je roknula s 400 na 285 (315) onda je to gadan rizik… ali za razliku od svih koji su roknuli i od kojih su se neki vrhunski oporavili HT trune i dalje…

Ma ljudi budite pametni , ja sam do prije 20 dana čekao i čekao s 1300 dionica, izišao i dokupio ATPL, može HT malo preko 300 ali dotle neke druge mogu daleko više povući, stoji da ima fundamente ali svi smo se složili da tko zna kad će to doći na svoje. Kupite si nešto drugo što raste, a za par miseci u HT.

trotter:

OPORTUNIST: ” ovo je ipak “oročena štednja”, a ne rizik. [thumbsup] ” Ma rizik je… ak je roknula s 400 na 285 (315) onda je to gadan rizik… ali za razliku od svih koji su roknuli i od kojih su se neki vrhunski oporavili HT trune i dalje…

Ma ljudi budite pametni , ja sam do prije 20 dana čekao i čekao s 1300 dionica, izišao i dokupio ATPL, može HT malo preko 300 ali dotle neke druge mogu daleko više povući, stoji da ima fundamente ali svi smo se složili da tko zna kad će to doći na svoje. Kupite si nešto drugo što raste, a za par miseci u HT.

Meni se ovo čini kao fer savjet, jel dok je ovoliko 63 (lažnih ili ne) ht držati i ostaviti na miru… Rast će, ali kad to je pitanje…

New Report

Close