HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 02:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

složili su val, ide sad opet dole….

fundamentalist

Meni stvarno više nije nije jasno [undecid][undecid]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

evo ja cu ti pojasniti,krenule su place po drzavnim firmama i slila se lova u OMF-ove koju su oni fino lupili po HT-u jer oni ne gledaju kolki je ask[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Jel se ovo netko sprda sa ht-om,zašto je cijena onako naglo išla gore i zašto sad opet pada?
Na kraju dana će još završit na 281.[huh]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Kako nije… cisto skupljanje nekog velikog igrača… polako i u tišini… kad se se nakupi određena koljičina na prodaji lupi po prodaji i ocisti… sad ce opet par dana cekat da se nakupi prodaja…

Čini mi se da smo do kraja dana na 282,00. Stvarno lijepa predstava za ovčice. (možda mi se samo čini?)

Antraxxx:

Kako nije… cisto skupljanje nekog velikog igrača… polako i u tišini… kad se se nakupi određena koljičina na prodaji lupi po prodaji i ocisti… sad ce opet par dana cekat da se nakupi prodaja…

imas ti za to neke konkretne naznake ili ti se samo cini???

Ideje naše benzin Vaš!

uzasno veliki nalozi na kupnji …
blokada na 285 i pogotovo na 282!
bit ce tu jos svasta, prodaja 4 puta slabija…

Kupnja
285,00 1210
283,10 50
283,01 250
283,00 100
282,51 187
282,01 850
282,00 2027
281,50 2310

281,05 200
281,02 118

[thumbsup]

kakvo mišljenje kruži o kupovini radnički dionica HT-a

Miro25: ” Antraxxx: ” Meni stvarno više nije nije jasno [undecid][undecid] ” Kako nije… cisto skupljanje nekog velikog igrača… polako i u tišini… kad se se nakupi određena koljičina na prodaji lupi po prodaji i ocisti… sad ce opet par dana cekat da se nakupi prodaja… ” imas ti za to neke konkretne naznake ili ti se samo cini???

Pa pogledaj malo SDA… reiffeisen mirovinski je prosli tjedan skoro svaki dan po par tisuca kupovao….

HT će imati prednost pri kupnji većinskog paketa dionica HT MOSTAR, odluku donijela Vlade federacije BiH!

dan je pametniji od noći

ha, ha kak su ga digli u zadnjoj sekundi[thumbsup]

New Report

Close