HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Miro25: ” Evo malo usporedbe kretanja crobexa i HT u odnosu na Vrijednost 31.12.2007… vidimo da je HT trenutno manje pao od Crobexa… ne treba zanemarit ni isplacenu dividendu… ” ma sve je to u redu, ali u crobexu tada su bile napuhane dionice do boli…..neću ih nabrajati da me ne bi napadali(što napuhnute sutra će opet biti ath), a sad se te iste vraćaju na staro(ovi u zagradama zasad u pravu), a ht korak naprijed dva koraka natrag, ma ne može ni to zauvijek tako, inu je povukla vijest o lukoilu, ht još svoju čeka, ako ništa ona će doći kad se objavi da je bf zadržao sve dionice ht-a i ine i neće ni u budućnosti doći u situaciju prodaje istih na burzi…logički gledano, oni bi takvo što morali napraviti samo u slučaju većih prirodnih katastrofa

ma netreba uopce brinuti oko napuhanih dionica… HT je vec jedanput povukao neke balone za 70% dole… tko kaze da nece opet… podcjenjen HT je jedini uzrok nestabilnosti na trzistu… lova se polako ali sigurno pretace u HT… sve ce to doci na svoje samo treba vremena i novaca…

ponovni odbijanac od 280kn nadam se po drugi put,obrnuti H&S ak se odbijemo od 280kn.

Moje misljenje kad drugi budu padali tada ce HT gore jer je HT totalno uneravnotezio Crobex.Da HT grabi gore kolko i ostale dionice gdje bi Crobex bio,ovak kad prodju QFI i kad se malo ostali ispusu HT ce odrzat ravnotezu Crobex-u i polagano gore i ko zna dokle tako,valjda dok se ne dogodi BUM na TK HR

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ponovni odbijanac od 280kn nadam se po drugi put,obrnuti H&S ak se odbijemo od 280kn.

Moje misljenje kad drugi budu padali tada ce HT gore jer je HT totalno uneravnotezio Crobex.Da HT grabi gore kolko i ostale dionice gdje bi Crobex bio,ovak kad prodju QFI i kad se malo ostali ispusu HT ce odrzat ravnotezu Crobex-u i polagano gore i ko zna dokle tako,valjda dok se ne dogodi BUM na TK HR

U jedno sam siguran, a to je da će crobi bit na najvećoj razini u ponedjeljak i utorak idući tjedan, a to je zbog dividende koja nam dolazi. E sad ostaje na nama da odlučimo hoćemo tu lovu upucat u HT ili druge dionice koje su već dobrano narasle (vjerojatno će još) ili ju nećemo upucat nigdje. E sad štovane kolege odlučimo sami, meni su ostale dionice već skupe, stoga ili pecam Ht ako bude cijena ostala ovakva ili sam u čeki, jer jednostavno ne želim da doživim 01.06. crobiI na 3500.

Surround all arround when it hits the ground

što se tiče radnika ht-a, ja bi im ispunio zahtjeve za ukidanjem lock-upa, uz žešću provjeru eventualnog torbarenja, ako bi htjeli odmah zaraditi srušili bi brzo cijenu svima na onu po kojoj su oni kupovali sa popustom, ne računajući dividendu koja im tek kasnije treba sjesti. Onda bi mi svi mogli dokupljivati sa dividendom izrazito jeftine dionice i ako ne bi nastala masovna panika, a mislim da ne bi ht od te točke bi mogao samo rasti, ovako samo produžuju “neizvjesnost” 2mj., 6mj, 12mj.- a naša burza više voli glasinu i naznaku dobre ili loše vijesti nego samu tu vijest……

fundamentalist

što se tiče radnika ht-a, ja bi im ispunio zahtjeve za ukidanjem lock-upa, uz žešću provjeru eventualnog torbarenja, ako bi htjeli odmah zaraditi srušili bi brzo cijenu svima na onu po kojoj su oni kupovali sa popustom, ne računajući dividendu koja im tek kasnije treba sjesti. Onda bi mi svi mogli dokupljivati sa dividendom izrazito jeftine dionice i ako ne bi nastala masovna panika, a mislim da ne bi ht od te točke bi mogao samo rasti, ovako samo produžuju “neizvjesnost” 2mj., 6mj, 12mj.- a naša burza više voli glasinu i naznaku dobre ili loše vijesti nego samu tu vijest……

ma nema ti to veze,gledaj INU isto se pricalo pa eto istekao je lock up i to za one sa najvecim stazom sto znaci i najstariji radnici koji nemaju pojma o TK pa cijena ne da je pala nego je narasla

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Siguran sam da nam sad slijedi lagani rast na ht-u.. Razlog, svi bi da jos malo padne pa da se vrate nakon vira i atpl, kad gle[yawn]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

http://www.hst.hr/DioniceHT/?PHPSESSID=120c1e2876551978cf56e25d88788656 da podsjetimo, navodno dionice se ne uzimaju na kredit a bas me zanima jel postari imaju 1,2 miljarde kunica za kupnju dionica? navijam da padne na 250, brzo svi u atlansku, viro i ingru dok jos ima !!! svaki dan rastu cca 7% jupi

postari nemaju novce za kupnju tih dionica. a i “torbari” su odustali od kupnje. ostat ce dosta neprodanih dionica i neiskoristenih dividendi , cak i po tim “popularnim” cijenama.

mnogi sanjaju o zivotu na pustom otoku. nazalost momci, ja tamo zivim.

Miro25: ” Evo malo usporedbe kretanja crobexa i HT u odnosu na Vrijednost 31.12.2007… vidimo da je HT trenutno manje pao od Crobexa… ne treba zanemarit ni isplacenu dividendu… ” Baš super, znači ima se još prostora za pad… Mene frustrira što su sve iole likvidne u zadnijh mjesec dana dobile 10%, a što je dobio ht? Zašto nije dobio? Nešto ne valja s telekomom? Zagonetka: Što se to crveni na ZSE livadi?

mozda uzrok lezi u isplacenoj dividendi? da nije isplacena vjerojatno bi cijena dionice bila preko 330. ovako se ht sveo na orocena novce na banci sa kamatom. svake godine 9%. kao hotel dubrovnik ili frank. nema buducih “ocekivanja”, “iznenadjenja”?

mnogi sanjaju o zivotu na pustom otoku. nazalost momci, ja tamo zivim.

imamo li to divergenciju MCAD-a i cijene?
suženje bolingera, kratki MA samo što ne takne duži…
RSI na 40
Sve ukazuje na mogući uzlazni trend. [thumbsup]

Evo u prilogu:

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

orphelin:

ma nema ti to veze,gledaj INU isto se pricalo pa eto istekao je lock up i to za one sa najvecim stazom sto znaci i najstariji radnici koji nemaju pojma o TK pa cijena ne da je pala nego je narasla

Isto se tako plašilo na INI sa nagradnim dionicama, pa je nakon 1.12.2007 cijena porasla. Ovdje na HT se plaši sa svime i svačim, pa evo i ogromni trud je bio uložen u plašenje BF-om, a na kraju od toga nisu izvukli baš neku korist.

ima zanimljivih usporedbi HT-a s nekim dionicama,
navodno ONI su rekli kako ce se fundamentalno pristupati vrednovanju dionica…
u 3 tjedna 80% rasta nekako mi izgleda plasirana cijena za prodaju kad dođe dividenda HT-a, kažem hvala ne

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Nemaju ovdje Bollingeri niakve veze, nego što se veliki dogovore na kavici ujutro… [sad]
Na otvaranju opet padamo – tužno i jadno…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

New Report

Close