HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 03:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

prodaja znatno slabija od kupnje!
skoro 3 puta jaca kupnja u ovom trenutku!!

oce li biti run na kraju dana??[thumbsup]

stvarno ja isto što gledam više izvješće više mi se sviđa, a ko ne voli neka ide kupit obveznice optime… ili još bolje skypa fuckas t com

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Pa šta fali ovom izvješću, ono je super i zadovoljavajuće
Ako ostvarenu dobit usporedimo sa INA-om i složenošću poslovanja na široko nema bolje firme.
LJudi, ovo je koka koja nosi zlatna jaja, lud je onaj koji to ne može prepoznati, samo što je prepuštena našem špekulantskom plitkom tržištu i fondovskoj industriji koja se ne zadovoljava niskim rizikom i konstantnim god prihodima.

Čudi me samo jedno, da DT na ovim razinama ne pokupi svu prodaju, valjda im još nije prosvjetlila lampica, ali ako se ovako nastavi mislim da hoće, neće oni čekati da padne puno niže ipak nisu oni takvi nezahvalnici kao naši nezasitni OMF i OIF-ovi

Gotov bijeli strajk, trajao je koliko, citava 2 dana? [lol]

[url=”http://www.poslovni.hr/79037.aspx”%5D

Čudi me samo jedno, da DT na ovim razinama ne pokupi svu prodaju, valjda im još nije prosvjetlila lampica, ali ako se ovako nastavi mislim da hoće, neće oni čekati da padne puno niže ipak nisu oni takvi nezahvalnici kao naši nezasitni OMF i OIF-ovi

DT ako kupi i jednu dionicu ima obvezu dati ponudu za otkup svih. Naravno, može kupovati preko nekog drugog, ali ipak, tkogod poželi iole veću količinu kupiti automatski će dići cijenu i zainteresirati i ostale. Tako da nije to baš tako jednostavno.

Inače, ovi prometi koje imamo zadnjih dana od par milja kuna su sića za ovu dionicu, vjerojatno opet samo mali kupuju/prodaju, a fondovi su po strani.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

mali su izgleda uvidjeli da je FI solidan, ako ne i vrlo dobar uzevši sve okolnosti na tržištu

nitko neda ispod 283kn, stala TOTALNO prodaja
neviđeno mal promet!

kupnja znatno jaca od prodaje na HTu…
ali se tuce po bidu…ipak…
za sada…
[cool]

dajte stavi omjer k / p na ht

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

London BID-ASK 55.1 – 64.9 [thumbsup]

mali su izgleda uvidjeli da je FI solidan, ako ne i vrlo dobar uzevši sve okolnosti na tržištu

nitko neda ispod 283kn, stala TOTALNO prodaja
neviđeno mal promet!

Ali nitko ne želi ni kupiti za više od 282 [sad]

prenosim jedno pametno razmišljanje i plastičan primjer , vezan za FI ht-a, sa jednog drugogo foruma

Quote:
grunjac_ kaže:
Samo 550 mil kn dobiti. Šta je to za jednu Hrvatsku…

Da, ali je manje nego u prethodnom razdoblju pa je ovcama samim time loše.

To je kao da kažeš “fuj, u ovom sam mjesecu zaradio samo 20000 na burzi, a prošlog mjeseca čak 22000. Loš je ovo bio mjesec. “.

Ne znam, možda ja nešto ne kužim, ali po meni je dobit uvijek dobit.

[thumbsup]

da samo dodam i tvrdnju drugog džombaša burze:

550 miliona dobiti nema 2/5 trvtki na ZSE sve zajedno!

Zagrob
Kupnje: Cijena Količina
282,00 89
Prodaje: Količina Cijena
63 282,38

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close