Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
hrki: ” Sickboy: ” hrki: ” geiger: ” LSE cijena cca 288 (61.5 USD) Razlika nije zanemariva Ljudi u Londonu valjda ne znaju da je kod nas sve jeftinije ako već nije badava [cool] ” da , a koliki su volumeni samo 2-3 ooo dionica to se ovdje proda za 2 minute i neznam zašto bi većina od dividendi uložila u ht ako je toliko perspektivna, svatko je mogao kupovati i po 270-274 kn zadnjih dana , ako nije bio u kešu mogao je nešto prodati drugih dionica , pa kupiti ht-a kolko hoćeš po 273 kn ovo mi smrdi na odbijanaca i navlakušu prebrzo je ovo pumpanje u 10 minuta [huh] ” A šta ti si jedan od tih koji su mogli kupovati po 270-274 kn zadnjih dana, a nisi pa te sad stisnulo. Ajde kupi dok nije kasno. ” čime garantiraš da nije navlakuša, i da će nadalje samo rasti obrazloži malo pa i ja kupim za 280, a ne za 270(265) pa čudno je uopće da u 10 minuta cijena naraste sa 273 na 283 da li se to ikada dogodilo s htom, u 10 minuta?? [shocked] ” To nitko od nas ne zna da li će biti jeftinije. Ali imam osjećaj da će HT danas završiti na razini iznad 280 kuna. Ono što bih volio vidjeti je veći broj naloga na kupnji iznad 280.
po grupiranju naloga i trendu vjerojatno će biti oko 280kn
ali, bitnije je pitanje šta će biti sutra, da li će je veliki rušiti ili ne
očito je da se KAPITALIZIRA dobit od ranije jeftinije kupnje
jučer počeo bijeli štrajk , a cijena skočila brzo za 7 kn
nelogično totalno
moguće je da sutra opet krenu u jeftinu kupnju, pa je sruše na 275kn
Samo se vi svi nadajte da će HT rasti.
Nema ništa oda rasta sigurno do polovice 6-tog mjeseca kada će se vidjeti tko je i koliko udjela prodao.
A onda će se tek vidjeti. Dotle max 290
Sickboy:
”
hrki: ” geiger: ” LSE cijena cca 288 (61.5 USD) Razlika nije zanemariva Ljudi u Londonu valjda ne znaju da je kod nas sve jeftinije ako već nije badava [cool] ” da , a koliki su volumeni samo 2-3 ooo dionica to se ovdje proda za 2 minute i neznam zašto bi većina od dividendi uložila u ht ako je toliko perspektivna, svatko je mogao kupovati i po 270-274 kn zadnjih dana , ako nije bio u kešu mogao je nešto prodati drugih dionica , pa kupiti ht-a kolko hoćeš po 273 kn ovo mi smrdi na odbijanaca i navlakušu prebrzo je ovo pumpanje u 10 minuta [huh] ” A šta ti si jedan od tih koji su mogli kupovati po 270-274 kn zadnjih dana, a nisi pa te sad stisnulo. Ajde kupi dok nije kasno.
”
čime garantiraš da nije navlakuša, i da će nadalje samo rasti
obrazloži malo pa i ja kupim za 280, a ne za 270(265)
pa čudno je uopće da u 10 minuta cijena naraste sa 273 na 283
da li se to ikada dogodilo s htom, u 10 minuta??
[shocked]
Uopće me nezanima dali je navlakuša,
P/Bv 1,78
P/S 2,46
ROE 19,65%
ROA 16,94%
BPM 33,96%
NPM 27,18%
DY 10,86%
ovakvi fundamenti su mi dovoljni razlog za kupnju.
Nisam jedan od onih koji gledaju na svaku kuni kada kupuju jer isto tako kada dođe određena dionica na razine na kojima mislim prodavati isto me tako neće zanimati dali je kunu više ili manje.
Ekipa lipaša koji ma je bitna kuna više ili manje uvijek će ostati sa tim lipama i kunam u džepu, takva im je sudbina. Škrti ljudi uvijek nakraju završe kao siromasi, za to se vjerojatno pobrine neka kozmička sila.
hahaha[lol] [lol] [lol]
istina istina samo neka se lipare svi ljepo po lipicu i da vidiš belaja
O izvanrednoj dividendi špekulira se na net.hr.[cool]
može link?
Inače bijeli štrajk nema nikakvog utjecaja na poslovanje i stvar je tobožnje brige/mazanja očiju zaposlenicima i međusobne borbe dvaju sindikata ( Prodanog/Pupićevog, koji radi po direktivama Uprave i Starog/Veharovog koji možda i je pravovaljan ali nema jedinstva zaposlenika). Uglavnom za EBIT-u nebitno. HT je troma , ali vrijedna dionica i definitivno će donjeti dobit svima onima koji su je kupovali, samo treba biti strpljiv. Dnevni manipulatori će teško na njoj zaraditi….
Samo se vi svi nadajte da će HT rasti. Nema ništa oda rasta sigurno do polovice 6-tog mjeseca kada će se vidjeti tko je i koliko udjela prodao. A onda će se tek vidjeti. Dotle max 290
Apsolutno se ne bi slozio, rast ce sigurno polovicom 5. odnosno kad bude isplacena dividenda….
Jos ako uleti izvanredna dividenda[cool]
cazo22: ” O izvanrednoj dividendi špekulira se na net.hr.[cool] ” može link?
net.hr-novac[sealed]
Šef danas malo kasni sa lancunima[lol]
T-Hrvatski Telekom objavit će nerevidirane rezultate poslovanja za prvo ovogodišnje tromjesečje, u četvrtak, 8. svibnja, u 9:00 sati. U telefonskoj konferenciji u 14:00 sati, glavni izvršni direktor Ivica Mudrinić i glavni direktor za financije Juergen Czapran prezentirati će rezultate T-HT-a za prvo tromjesečje 2008. Nakon prezentacije, analitičari i investitori moći će postavljati pitanja, stoji u priopćenju dostavljenom Zagrebačkoj burzi.