Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
to asdfgh123:
Mislim da ti je post jako dobar.
Ostale dionice: mislim da rasprodaja zavrsava u prvom tjednu upisa, dakle oko 20.09. Rast nakon toga ce, ako zele, generirati fondovi, a ne mali koji su sada prvi put u dionicama.
mreich:
”
Paco:
Misliš na 58000 kn po ponudi?
planirao sam po 10000Eur. na 2 ponude.
Upisuješ 2 ponude, svaki iznos posebno.
Jedna ponuda je na do 38.000 i ne može više. Ovdje dobivaš sve upisano ukoliko zbog velikog interesa svima ne smanje proporcionalno.
Druga ponuda je bez povlastice i upisuješ koliko želiš. Dakle još koliko misliš. Ovdje će svakako odrediti, ako uopće ostane nešto, maksimum koji možeš dobiti. Kod INE je to bilo 30.000.
”
pa kaj nemate frendove (i njihove familije) za upis samo povlaštenih pakete ! ?
ja imam frendova viška !!! i već sada nema tolko love koliko imam frendova/ica…
hi,hi,hi !!!
lako tebi kad si slatka. i ja bih ti htio biti frend.[smiley1]
lako tebi kad si slatka. i ja bih ti htio biti frend
A da se vi prebacite na Iskricu ili Smokvu….!!???
A, cuj, ne znam sta da ti kazem.
Moja zadnja kupnja je bila ATPL na 1800 negdje u srpnju.
Mnogi misle da su cijene sada povoljne jer su pale u odnosu na svibanj, pa se moraju vratiti.
Mene muci taj “moraju”. Mozda su prije bile precjenjene, pa su sada na OK razinama?!
U svakom slucaju, ja sam i dalje izbirljiv i polu-konzervativan. Ne znam sto bi kupio.
Mozda HT?
Molim za info, da li i osobe ispod 18 godina imaju pravo na povlastene dionice ( kupujem za djecu).
Da li mi gradjani RH koji radimo vani mozemo HT-dionice uplatiti u ERSTE bank u inozemstvu uz itse uvjete
hvala
asdfgh123:
“/> Kupiti ili ne kupiti dionice HT-a. …… Molim komentare. …..
Ne možeš znati da će neko u prvih par sati moći prodati po 300 ili više kada se još ni ne zna cijena koja će biti na IPO-u, možemo samo govoriti o postotku po kojem bi bili zadovoljni. Dakle, prvi dan 30% je stvarno OK, barem meni.
imam pitanje vezi punomoci, ako netko zna mozda ;).
nemam novaca za kupnju povlastenih dionica pa cu prodati punomoc, posto nemam pojma koliko da trazim da li netko mozda zna koliko bih mogao dobiti.
hvala
Evo vam sve u .pdf dokumentu.
VLADA REPUBLIKE HRVATSKE
2770
Na temelju članka 7., a u vezi s člankom 2. stavkom 1. točkom 4. i stavkom 4. Zakona o privatizaciji Hrvatskih telekomunikacija d.d. (»Narodne novine«, br. 65/1999 i 68/2001), Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 30. kolovoza 2007. godine donijela
ODLUKU
O PRODAJI DIONICA HT – HRVATSKE TELEKOMUNIKACIJE d.d. JAVNOM PONUDOM……
Nešto malo drgačije, a zabavno…
Slogani koji možda nisu duhoviti, ali liječe frustraciju
Ukoliko ukupan broj dionica za koje hrvatski državljani podnesu obvezujuće povlaštene ponude koje se smatraju valjanima premaši broj dionica iz točke I. stavka 1. ove Odluke, broj dionica za koji je podnesena valjana obvezujuća povlaštena ponuda razmjerno će se smanjiti za svakog ponuditelja, s time da će tako dobiveni broj dionica biti zaokružen na prvi niži cijeli broj. U tom slučaju prihvat valjane obvezujuće povlaštene ponude iz stavka 7. ove točke odnosit će se na tako umanjeni broj dionica. U roku od sedam dana od dana zaključenja ponuditeljima će se vratiti višak uplate koji je nastao kao posljedica takvog zaokruživanja odnosno smanjivanja, bez kamata.