HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 17:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Trotter slažem se nije mi bila namjera nikakve procjene davat…………nezahvalno je……svak ima svoju procjenu

evo malo i Ljube…

http://www.javno.com/hr/profit/clanak.php?id=145147

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Trenutno je razlika u cijeni dionice, između Londona i ZSE, značajna.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

trotter: ” alfa8: ” od desetak dionica u portfelju jedino sam s HT u plusu[thumbsup] 8. svibnja izvješće za prvi kvartal ” Joooj, nemojte s tim izvjescima… Kao da do sada nismo vidjeli da to nista ali nista ne znaci za cijenu ove dionice… Ne bih se zacudio da bude super izvjesce, i da dionica padne heheheheh… joooooj….. [bye][bye][bye] ” Pa izvješća nisu značila ništa niti za jednu dionicu posljednjih minimum pola godine ……trend se okrenuo

Kak nisu značila izvješća…….? Pogle kak je VIRO-R-A lijepo zaronio poslije slabijeg izvješća[cry]

Trenutno je razlika u cijeni dionice, između Londona i ZSE, značajna.

Kolega, stanje na ZSE sto se tice HT-R-A nije racionalno, realno je, jer je situacija takva kakva je, razlika u cijeni od cca 20-25kn je ogromna ali me nebi zacudilo da bude jos visa, osim ako onaj meeting u Londonu nije imao nikakve rezultate, vidjet cemo, vrijeme ce pokazat…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

15:04:52 02-May-2008 63.00 200 12,600.00 Automatic Trade
10:07:33 01-May-2008 61.50 10,859 667,828.50 Ordinary Trade – Delayed
15:40:20 30-Apr-2008 61.50 195 11,992.50 Uncrossing Trade
13:44:29 25-Apr-2008 63.00 50 3,150.00 Automatic Trade
14:36:19 24-Apr-2008 62.50 2,550 159,375.00 Ordinary Trade

Ako bi računali najnižu cijenu u Londonu po 61,50 po srednjem tečaju HNB-a to je preko 288 kuna, a kod nas je 273 kune!!! Ko tu koga???!!!!

Surround all arround when it hits the ground

[cry][bye]ZSE EQUITY PREVIEW
Najpopularnije dionice po izboru – prodavatelja
Autor/izvor: Mario Gatara
Uslijed silnog kaosa, obilježenog dramatičnim preokretom koji je iznjedrio dominaciju optimista, isprovociranu zamjetnim rastom cijena velikog broja dionica, tandem najpopularnijih domaćih dionica pomalo je skliznuo u zaborav.
Većina ulagača usredotočila se na atraktivne sektore poput građevinara i brodara, potpuno zaboravljajući na gloom & doom atmosferu koja je prevladavala uoči isteka lock-up perioda za branitelje. Što bi značilo da su vladajuće strukture, zadržavši ključne podatke o aktivnostima Fonda hrvatskih branitelja u okvirima strogo čuvane tajne, uspjele u svom naumu.

Međutim, tajnost nije trebala biti samoj sebi svrha. Zadržavanje informacija trebalo je tek pružiti čvrstu podršku dotičnim izdanjima i suzbiti (moguću) paniku na tržištu, ali i zaustaviti eroziju njihove vrijednosti. A ovo potonje nadležnima ipak nije pošlo za rukom. I koliko god informacije curile na kapaljku, ili još bolje, uopće ne dopirale do javnosti, INA (ZSE:INA-R-A) i HT (ZSE:HT-R-A) se nisu baš najbolje proveli u travnju. Štoviše, dionice potonjeg izgubile su na vrijednosti gotovo 16% i time praktičke ostale bez prednosti u odnosu na CROBEX, koji u odnosu na početak godine bilježi pad vrijednosti od 27,6%. Usporedbe radi, INA je promatranom razdoblju zabilježila pad cijene od 23,6%, dok je HT trenutno u minusu od 22,5%. A tu lošim vijestima nije kraj. Jer HT je, nakon brojnih pritužbi konkurencije, pretrpio i novi udar regulatora, koji bi trebao rezultirati daljnjim pritiskom na profitne marže, što ni u kom slučaju nije scenarij koji bi opravdao slabljenje pritiska na prodajne strane, osobito u opisanim okolnostima. S druge pak strane, INA se nije nimalo okoristila činjenicom da je Lukoil napokon napravio konkretan potez na domaćem tržištu naftnih derivata, što samo potvrđuje slabašan interes kupaca, koji taj tandem uglavnom zaobilaze u širokom luku. Ostaje samo za vidjeti hoće li pritisak prodavatelja jenjati ukoliko se gubitak od početka godine potpuno izjednači s tržišnim prosjekom, ili je strah još uvijek ključni driver nastupa na tržištu.

* autor posjeduje manju količinu dionica HT-a[bye][bye][cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Daleko je Londra. [undecid] Mi smo malo posebni. Sta ces. Ja malo pomalo otkrivam svoju sado mazo stranu. Znao sam da cuci negdje u meni [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Po svemu se čini da na HT i INA-r-a neko ima info viška,istovara i čeka to još niže.Moš mislit kolika je tajna stanje u BF za ove igrače. [lol] [lol]
E sad šta ćemo mi?Gledat kako se topi ili i mi ka i oni?[undecid]

Ja se ne bih kocko na njihovom mjestu. Pa pobogu prijeti im http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e2c449e2-1003-4f93-9195-8e6e786a1f98&open=sec [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Kao i dosad!
[lol] [lol] [lol]

kako da ja svoje dionice HT-a prodam na LSE???

Ideje naše benzin Vaš!

New Report

Close