Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 82.517 | 2,144 | 38,50 | 38,80 | 0,00% |
Vi govorite ša god hoćete ali meni je taj HT jedna od najloših dionica . Kad god sam dokupio odmah sam popušio i još više izgubio. Mislim da ću je drugi tjedan oženiti i kupiti nešto drugo jer sve ostale Crobexove dionice rastu a HT roni…..
koja je oznaka ht na Londonskoj burzi,molim(imao pa izgubio oznaku).Unaprijed zahvaljujem
[smiley]
od desetak dionica u portfelju jedino sam s HT u plusu[thumbsup] 8. svibnja izvješće za prvi kvartal
od desetak dionica u portfelju jedino sam s HT u plusu[thumbsup] 8. svibnja izvješće za prvi kvartal
Joooj, nemojte s tim izvjescima… Kao da do sada nismo vidjeli da to nista ali nista ne znaci za cijenu ove dionice… Ne bih se zacudio da bude super izvjesce, i da dionica padne heheheheh… joooooj….. [bye][bye][bye]
alfa8:
”
”
Joooj, nemojte s tim izvjescima… Kao da do sada nismo vidjeli da to nista ali nista ne znaci za cijenu ove dionice… Ne bih se zacudio da bude super izvjesce, i da dionica padne heheheheh… joooooj….. [bye][bye][bye]
Pa izvješća nisu značila ništa niti za jednu dionicu posljednjih minimum pola godine ……trend se okrenuo
alfa8: ” od desetak dionica u portfelju jedino sam s HT u plusu[thumbsup] 8. svibnja izvješće za prvi kvartal ” Joooj, nemojte s tim izvjescima… Kao da do sada nismo vidjeli da to nista ali nista ne znaci za cijenu ove dionice… Ne bih se zacudio da bude super izvjesce, i da dionica padne heheheheh… joooooj….. [bye][bye][bye]
Dionica će gubiti tržište što se vrijeme sve više i više odmiče.
Previše konkurenata ima u ovome sektoru, a činjenica je da je T-ht daleko skuplji od ostalih monopolista u razvijenijim državama Europe, ali i svijeta.
Nadalje što se tiče inovacija, tu nastaje problem jer nije ‘ inovacija ‘ sniziti cijenu telefoniranja u min ili free sms, već razvoj novih djelatnosti i usavršavanje kadra.
trotter: ” alfa8: ” od desetak dionica u portfelju jedino sam s HT u plusu[thumbsup] 8. svibnja izvješće za prvi kvartal ” Joooj, nemojte s tim izvjescima… Kao da do sada nismo vidjeli da to nista ali nista ne znaci za cijenu ove dionice… Ne bih se zacudio da bude super izvjesce, i da dionica padne heheheheh… joooooj….. [bye][bye][bye] ” Pa izvješća nisu značila ništa niti za jednu dionicu posljednjih minimum pola godine ……trend se okrenuo
Ne bi se složio, da nisu značila, jer su itekako pokazatelj osvještenosti cjelokupnog razvoja poslovanja i sigurnost u daljnu kvalitetnu disperziju za inv.
Naveo bi neka: Adris Group, Atlantic Group, Atlantska plovidba, Ingra…
Is it enough?
Ja sam rekao , za cijenu HT-a nisu znacila… i nisu…
znam šta si rekao ali ja sam ti odgovorio da nisu značila niti za jednu dionicu jer su sve ronile bez obzira na dobre rezultate poslovanja…..
trotter:
”
Ja sam rekao , za cijenu HT-a nisu znacila… i nisu…
”
znam šta si rekao ali ja sam ti odgovorio da nisu značila niti za jednu dionicu jer su sve ronile bez obzira na dobre rezultate poslovanja…..
A bojim se da ce HT ronit i dalje, bez obzira na dobro izvjesce… Da bar sam u krivu… Bolje losa prognoza na forumu a rast portfelja, nego obrnuto…