HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Slijedeći certifikat je na 260 – ili se varam? (tj. možda je još koji do te razine) [undecid]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

tango:
Slijedeći certifikat je na 260 – ili se varam? (tj. možda je još koji do te razine)

Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

tango:

Ne bih rekao da će još puno dolje; da ode na IPO cijenu tek to bi izazvalo stampedo… mislim da fondovi ovaj put povlače vraga za rep! [undecid]

da ode na IPO cijenu, sve skupa sa dobivenom dividendom, i dodatnih 10 % dionica nakon godine dana držanja, građani su i dalje u lijepih 20 % plusa na godišnjoj razini. Takav prinos na godišnjoj razini i inače, a ne u vrijeme najkaotičnije godine u novijoj povijesti ne samo naše nego i svjetskih burzi je nešto i više nego odlično, pogotovo za male neiskusne igrače koji bi u ovakvim situacijama prije bili u 20 % minusa da su kupili bilo što drugo. Obični građani na HT-u ne mogu izgubiti, samo kada bi im netko to znao lijepo objasniti, i da smire živce i ne razmišljaju o burzi nego čekaju dividendu svakog svibnja i svi mirni, mediji samo stvaraju nepotrebnu paniku.

Što se tiče fondova, činjenica da OIF jesu u banani, oni moraju sve živo prodavati radi održavanja sigurne likvidnosti, a ne da imaju što za kupovati, no mirovincima sigurno ništa ne bi smetalo da HT ode i debelo ispod IPO cijene (recimo IPO cijena minus dividenda :D), oni bi tada sigurno opet kupovali – SVI!

Vidi se da ne pratiš kretanje prodaje na HTeu, od početka trgovanja HTeom glavnu riječ na prodaji vode FONDOVI i manipulacijom dovode cijenu na željeni nivo ( Hanfa se pravi blesava )
Svatko tko je pratio kretanje top 10 to zna. Građani su tu kolateralne žrtve[bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Al su se poredali jutros za ostrjel

Prodaje

Cijena Količina
270,00 63
271,00 63
272,00 63
273,00 63
273,49 63

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

[cry][bye][bye]Negativni rekord: Novi all-time-low za T-HT
ZAGREB – Ako naslov možda i ostavlja kakvih nedoumica, jer najpopularnijoj domaćoj dionici posljednjih dana i ne ide baš najbolje, ovoga puta niti prevladavajući trend na tržištu nije bio ništa drukčiji[bye][bye][bye][cry]
Danas možemo očekivati još niže cijene HT-a nove rekorde prema dolje.[bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Al su se poredali jutros za ostrjel

Prodaje

Cijena Količina
270,00 63
271,00 63
272,00 63
273,00 63
273,49 63

vjerojatno je to finta, povući će se ti nalozi na početku trgovanja, ali će navući neke sigurno ….

fundamentalist

Đizus Krajst! Što izviru šezdeset-trojke na prodaji!
Mislim da se polako moramo pripremiti za potop HT-a.
Kad kumice s placa počnu prodavati svoje pakete gotovo je.
To ni sam Bog ne može zaustaviti.
A bojim se da nam slijedi i potop cijelog tržišta.
Kad HT dođe na 265 gotovo je …..ide cijeli crobex u ponor.

Đizus Krajst! Što izviru šezdeset-trojke na prodaji!
Mislim da se polako moramo pripremiti za potop HT-a.
Kad kumice s placa počnu prodavati svoje pakete gotovo je.
To ni sam Bog ne može zaustaviti.
A bojim se da nam slijedi i potop cijelog tržišta.
Kad HT dođe na 265 gotovo je …..ide cijeli crobex u ponor.

pa prodajte onda i vi, nemojte ostati u dionicama koje trenutno vrijede 270 sutra su 260, uvijek stignete sutra ući na 260 i zaraditi! molim cijenjene forumaše da i dalje prate sentiment na forumu,još malo malo pa će to dosegnuti dno(osjećaja mislim, ali i cijene)!

fundamentalist

trebalo bi se prebaciti na certifikate,tamo je dobra zarada[undecid]

Beru fondovi vrhnje…

sampras: ” Al su se poredali jutros za ostrjel Prodaje Cijena Količina 270,00 63 271,00 63 272,00 63 273,00 63 273,49 63 ” vjerojatno je to finta, povući će se ti nalozi na početku trgovanja, ali će navući neke sigurno ….

meni to uopce ne izgleda ozbiljno.
mozda se varam, ali cini mi se da se vise ekipa cudi tome sto se dogadja.
nema neke panike, dapace – sentiment je pozitivan.

ovo je predstava za naivne.

Ha, fakin fondovi sad skidaju i naloge s aska, izgleda da im nije dosta što poberu po bidu… svašta! [rolleyes]

New Report

Close