HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 21:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dobro jutro!
Može li mi netko dati odgovor šta je sa upisom iznad 38.000 kuna. Kakve su vaše procjene, da li će šta ostati za taj dio i da li su i tu gradjani isped fondova.

Mislim da će ostati za upis i preko 38.000, i tu smo ispred fondova, ali će nam odrediti maksimum koji se može dobiti, bez obzira na visinu uplate, i to nakon što se uplata izvrši. Zato preporučam upis najviše do 20.000. bez povlastice, da ne bi čekali povrat više uplaćene love.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Za Inu se moglo upisati do 1 milion bez povlastice. Zašto misliš da će sada biti tako malo?

Za Inu se moglo upisati do 1 milion bez povlastice. Zašto misliš da će sada biti tako malo?

Neće biti ništa a ne malo. Pa zar ne čitaš da će se povlašteni paketi rezati.

Zato sto bi interes mogao biti pet puta veci nego kod INE, mozda karikiram, ali tak nekak…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Mislim da će ostati za upis i preko 38.000, i tu smo ispred fondova, ali će nam odrediti maksimum koji se može dobiti, bez obzira na visinu uplate, i to nakon što se uplata izvrši. Zato preporučam upis najviše do 20.000. bez povlastice, da ne bi čekali povrat više uplaćene love.

Misliš na 58000 kn po ponudi?

planirao sam po 10000Eur. na 2 ponude.

Čekam HEP....

Vjerujem da ce interes biti veci, ali same uplate ce biti na razini INE. Ljudi su prilicno nepovjerljivi prema HT-u.
Znate ono, svi slusaju kaj veli sused, prodavacica u ducanu, a oni vele da su culi da je Deutsche Telekom bio debakl pa bas nije pametno ulagati u T-HT [smiley2]

Osobno smatram da ce uplatiti vecina onih koji su usli u INU + jos neznatan postotak. Ovo je samo moj osjecaj bez ikakvih fundamenata pa i mozda grijesim [smiley2]

Cuore Sportivo

Možeš i za HT upisati milionček. Ali pitanje je koliko ćeš dobiti.
No za Inu su odredili maksimum na 30.000 za građane. A gornje granice nije bilo. Mogao si tražiti i više miliončeka.

SZ,

Vjerujem da ce interes biti veci, ali same uplate ce biti na razini INE. Ljudi su prilicno nepovjerljivi prema HT-u. Znate ono, svi slusaju kaj veli sused, prodavacica u ducanu, a oni vele da su culi da je Deutsche Telekom bio debakl pa bas nije pametno ulagati u T-HT [smiley2] Osobno smatram da ce uplatiti vecina onih koji su usli u INU + jos neznatan postotak. Ovo je samo moj osjecaj bez ikakvih fundamenata pa i mozda grijesim [smiley2]

slažem se.mislim da bu preko 30000 sigurno.građani će upisat max 80% dionica

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Misliš na 58000 kn po ponudi?
planirao sam po 10000Eur. na 2 ponude.

Upisuješ 2 ponude, svaki iznos posebno.
Jedna ponuda je na do 38.000 i ne može više. Ovdje dobivaš sve upisano ukoliko zbog velikog interesa svima ne smanje proporcionalno.
Druga ponuda je bez povlastice i upisuješ koliko želiš. Dakle još koliko misliš. Ovdje će svakako odrediti, ako uopće ostane nešto, maksimum koji možeš dobiti. Kod INE je to bilo 30.000.

SZ,

Osobno smatram da ce uplatiti vecina onih koji su usli u INU + jos neznatan postotak. Ovo je samo moj osjecaj bez ikakvih fundamenata pa i mozda grijesim [smiley2]

Nažalost mislim da će postotak biti puno veći. Podosta ljudi me pita za ht, kako do kredita, kako ovo, kako ono….bojim se da će biti stravičan broj ljudi koji će upisivati dionice.

Čekam HEP....

Kolega, vidim da ste optimistični u svezi glede upisa punog paketa od 38.000 kn.
Prema Vama, što mislite koliko novca se može namaknuti za ovaj IPO od građana koji, prema procijenama vrijedi 5,7 milijardi kuna (bez obzira koliko se duša javi za upis)?

La vita e bella!

New Report

Close