Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
rijeka: ” lovac: ” ANRICOM: ” Nema više trpanja na prodaji ,kupnja se pomiće[thumbsup] ” Već je vrijeme da se krene nekuda. [thumbsup] Baš me zanima kako izgleda pozitivna blokada na HTu,zaboravio sam kako izgleda. [thumbsup] ” Valjda su se istresli svi koji su mislili i da se maknemo više sa, čak i za ovo vrijeme, smiješne cijene. Raspon između prvih 10 na prodaji je 4kn što je rijetko vidljivo 🙂 i negdje oko 700 dionica. Sa 200k kn smo na 290. [/quote Ma dajte se malo uozbiljite. ” Ne mislim da će Ht odmah po mojim željama na 300+, ali ovo ispod 285 je bezobrazno nisko. Svjestan sam da će proći dosta vremena za neku ozbiljniju i realniju cijenu. Ovo je dionica di se mogu lako šišat ovce i di ih je najviše.
Cijena je potpuno ozbiljna i realna za sadašnji trenutak. U cijelom svijetu cijenu određuje odnos ponude i potražnje tako da nema nerealne cijene. Samo je ona nama neodgovarajuća. I meni je neodgovarajuća vjerujte mi.
Inače ne volim komentirati kretanja cijena na burzi, ali evo povukli ste me…[smiley]
Nije bilo niti za očekivati drugačiji rasplet situacije. Vlada je dionice dala na tržište u najgorem mogućem trenutku, pred pucanjem prenapuhanog balona – zvanog Hrvatsko tržište kapitala. Naši dragi predvodnici države su mislili da će još jedan IPO (pogotovo najjače firme u Hrvata) povući cijelo tržište u nove visine.
No kako to biva – tržište je odreagiralo očekivano. Balon je pukao i povukao i HT za sobom. A mi sada skupljamo mrvice u obliku dividende i dodatnih dionica i čekamo novo tržište bikova.[bye]
lovac:
”
ANRICOM:
”
Nema više trpanja na prodaji ,kupnja se pomiće[thumbsup]
”
Već je vrijeme da se krene nekuda. [thumbsup] Baš me zanima kako izgleda pozitivna blokada na HTu,zaboravio sam kako izgleda. [thumbsup]
”
ja ne znam kad si ju točno i prvi put vidio?
ali i ja se pridružujem veselju, u ova jadna vremena, čak i skok(kratkotrajni-mislim da će ju već danas srušit natrag ili sutra) treba se veseliti i malim pomacima!
Nisam prije niti pratio HT kada nisam bio natrpan njime,pa zar nije bilo blokada prije? Osim ove zadnje debele negativne. [lol] Neka se samo polako cijena diže,ne volim prevelike šokove.[thumbsup]
nije nažalost bilo ni jedne pozitivne blokade, a ne vjerujem ni da će biti, osim ako cijena ostane ovakva a oni objave da daju dividendu od 30 kn, e to bi bila blokada(ili ne?)…..ma ništa više ne znam, sad gledam na sve kao malo dijete i učim….
nije nažalost bilo ni jedne pozitivne blokade, a ne vjerujem ni da će biti, osim ako cijena ostane ovakva a oni objave da daju dividendu od 30 kn, e to bi bila blokada(ili ne?)…..ma ništa više ne znam, sad gledam na sve kao malo dijete i učim….
Sve je to za ljude kolega,samo treba kontrolirati živce,a HT će grabiti svojim koracima prema gore.
Malo ga je tlakasto gledat ovako tromog ali bit ce dobro srednjerocno.
ovaj HT je poceo rasti… kaj se vama to ne cini? [thumbsup]
naravno kolega bilo je i krajnje vrijeme da prestane trpanje na kupnju
to je pozitivan znak da idemo gore
tigrus: ” ovaj HT je poceo rasti… kaj se vama to ne cini? [thumbsup] ” naravno kolega bilo je i krajnje vrijeme da prestane trpanje na kupnju to je pozitivan znak da idemo gore
Kolege, opet se nadate nemogućem. Barem u dogledno vrijeme.
LookaBorna: ” tigrus: ” ovaj HT je poceo rasti… kaj se vama to ne cini? [thumbsup] ” naravno kolega bilo je i krajnje vrijeme da prestane trpanje na kupnju to je pozitivan znak da idemo gore ” Kolege, opet se nadate nemogućem. Barem u dogledno vrijeme.
Pa i par kuna je nešto, zar ne?[rolleyes]
Malo ga je tlakasto gledat ovako tromog ali bit ce dobro srednjerocno.
Da, a možda i dugoročno.
Ali svatko od nas ima cijenu prihvatljivu za prodati dionice. Mnogima je, kao što vidite, i 285 (neovisno tko to prodaje, veliki ili mali). Nekima je 300, meni 330, a nekima ni 350 nije dovoljno. Tako da ćemo čekati različito vrijeme za prodaju. Netko će prodati danas ili sutra, netko za par tjedana ili mjeseci, a netko možda i za par godina. Stotine tisuća dionica (ili više miliona) bi se trebalo protrgovati dok cijena dotakne 4xx, koliki je mnogima target (barem kako pišu). Ti bi mogli čekati godinama.