HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 15:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

AA nego što nego tući,danas sam otisao i minus dozvoljeni i svoj i ženin i tučem,a i sva dividenda ide unutra,
iako sam sada depresivan malo,siguran sam da na kraju kanđija puca…siguran sam 29,56 i puta 1300 dionica-…ima tu i više nego li za čevape[thumbsup]- i lova je sigurna na računu 19.05[thumbsup]

Koji je onda bio zadnji dan za prodaju dionica a da dobijem dividendu?

možeš ht prodat od danas svaki slijedeći dan do slijedećeg ex-div dana i dobit ćeš ovogodišnju dividendu, prvi dan za prodaju nakon ex-diva ti je prošao, ali za kupnju pa da dobiješ dividendu(pod uvjetom da ova dionica vrijedi 31x kn ili sl.) ti je pravi čas

fundamentalist

evo koliko jos ima malih dionicara:”Mali dioničari i institucionalni investitori drže 32,5 posto dionica HT-a, a prema podacima iz SDA malih dioničara ima oko 303 tisuće.”
izvor je:http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/skupstina-ht-a-isplata-dividende-dionicarima-19-svibnja

koji bi to bio dernek da se fondovi ostave ht-a u potpunosti, sruše mu cijenu ali onda mali ulagači i malo veći ulagači skupljajući mrvice postanu igrači na dugi rok, fondovi ne bi imali izbora nego dizati cijenu u trenucima kad bi im ht ponovo počeo predstavljati target!

fundamentalist

Hoćemo li od dividende kupovati još dionica HT-a,gospodo?

Mislim da je sad dobro i špekulativno kupovati HT jer kad krenu sjedati dividende na tekuće mnogi će htjeti podebljati portfeljj dodatnim dionicama HT-a.

ja sve vraćam u HT…..[thumbsup]

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/skupstina-ht-a-izglasala-dividendu,13583.html

ili otprilike u periodu od 05.10.2007-danas u ukupnom prometu ht mali su sudjelovali sa 46%.znaci da su fondovi ipak vise prodavali.pa po kojoj su cijeni oni kupovali kad je daju ovako jeftino.jesu oni imali neki dodatni popust na onih 265kn iz IPO-a???????

Društvo je u poslovnoj godini koja je završila na dan 31. prosinca 2007. godine ostvarilo neto dobit (dobit poslije oporezivanja) u iznosu 2.420.651.857,49 kn.
2. Dio neto dobiti u iznosu 2.420.625.094,60 kn raspoređuje se na ime isplate dividende (odnosno 29,56 kuna po dionici) dioničarima razmjerno broju dionica u njihovom vlasništvu.
Dividenda će se isplatiti svim dioničarima koji su na dan sjednice Glavne skupštine tj. 21. travnja 2008. godine evidentirani kao dioničari u Depozitoriju Središnje depozitarne agencije. Tražbina za isplatu dividende dospijeva na dan 19. svibnja 2008.

3. Dio neto dobiti u iznosu od 26.762,89 kn raspoređuje se u zadržanu dobit.

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dok dobijemo dividendu,cijena će doći do razine prije dana D za dobivanje dividende,pa ćemo manje kupiti. [lol]
Ali sada se jako dozirano diže cijena HTa,dok ostale koje su naglo rasle,sada stagniraju i pripremaju se za laganu korekciju.[thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Dok dobijemo dividendu,cijena će doći do razine prije dana D za dobivanje dividende,pa ćemo manje kupiti. [lol]
Ali sada se jako dozirano diže cijena HTa,dok ostale koje su naglo rasle,sada stagniraju i pripremaju se za laganu korekciju.[thumbsup]

da, da korekcija je jedina stvar na koju na burzi uvijek možemo računati.
pitajte medu brundu ako mi ne vjerujete[angry]

strpljen..spašen Time is on my side

Dok dobijemo dividendu,cijena će doći do razine prije dana D za dobivanje dividende,pa ćemo manje kupiti. [lol] Ali sada se jako dozirano diže cijena HTa,dok ostale koje su naglo rasle,sada stagniraju i pripremaju se za laganu korekciju.[thumbsup]

ma nece ici u korekciju…
treba probiti 3750…
bitno je da se probije 3750…

Ne mislim ona korekcija straha na koju smo navikli,nego malo stagnacije,bez velikog rasta.

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

New Report

Close