Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,30 | 57.363 | 1,538 | 37,50 | 37,90 | 2,72% |
Ne kolega varate se sada prodaju maheri koji uzimaju žive prilike na Ingri i ostalim dionica koje su zabade i kao što mi je obrazloženo na temi INGR-e na temelju prihoda koje će tek dobit a sad su ih stavili u Fin. izvješće.
Vidite mi smo svi budale ovdije a oni pametni kupuju pa kad novci stvarno i dođu zaradit će ingr-a barem dva puta. Sam da kažem da je i ja imam, da neko nebi reko
Majstorski[lol] [lol] [lol]
[cry]glavna skupština t-ht-a nije dojmila ulagače
Dionica T-HT-a na 284 kune
Današnje održavanje Glavne skupštine T-HT-a nije se pozitivno odrazilo na cijenu dionice našeg najvećeg telekom-operatera. Unatoč vjerojatnoj potvrdi prijedloga o isplati cjelokupne dobiti društva kroz dividendu, cijena T-HT-u i danas nastavlja silaznim trendom[bye]
[cry]Na Skupštini HT-a samo 158 dioničara
Glavna skupština HT-a privukla je mali broj dioničara, koji očigledno nisu pretjerano zainteresirani za sudjelovanje u skupu na kojem se odlučuje o isplati dividende. Veću buku i gužvu stvorio je sindikalni prosvjed HT-ovih zaposlenika nego 200-tinjak okupljenih novinara i dioničara HT-a.[bye][bye][cry]
A zasto ti places? Koga briga koliki je broj dionicara dosao? Bitno da je DT tamo, oni ionako sve odlučuju…
[cry]Na Skupštini HT-a samo 158 dioničara
Glavna skupština HT-a privukla je mali broj dioničara, koji očigledno nisu pretjerano zainteresirani za sudjelovanje u skupu na kojem se odlučuje o isplati dividende. Veću buku i gužvu stvorio je sindikalni prosvjed HT-ovih zaposlenika nego 200-tinjak okupljenih novinara i dioničara HT-a.[bye][bye][cry]
Pa kolega-ljudi rade!
sve što sad mogu reći je : Kamo sreće da se skupština ht-a održala umjesto danas recimo 29.4! Ht bi bio oko 360 i na 330 nakon dividende, koji loš tajming(ili vrlo dobro odigran)!
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4c392679-2835-4a72-89ad-d5daed726a24&open=sec
Nije iznenađenje ali evo sad je i sigurno.
Bit će za čevape jupi
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4c392679-2835-4a72-89ad-d5daed726a24&open=sec Nije iznenađenje ali evo sad je i sigurno. Bit će za čevape jupi
da, jupi!
aj bar nesto kad nam je vec cijena dionice 285kn…
beee[tongue]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4c392679-2835-4a72-89ad-d5daed726a24&open=sec Nije iznenađenje ali evo sad je i sigurno. Bit će za čevape jupi
Puno čevapa, pa i dionice su ostale.
Koji je onda bio zadnji dan za prodaju dionica a da dobijem dividendu?
Hoćemo li od dividende kupovati još dionica HT-a,gospodo?
Mislim da je sad dobro i špekulativno kupovati HT jer kad krenu sjedati dividende na tekuće mnogi će htjeti podebljati portfeljj dodatnim dionicama HT-a.
Hoćemo li od dividende kupovati još dionica HT-a,gospodo?
Mislim da je sad dobro i špekulativno kupovati HT jer kad krenu sjedati dividende na tekuće mnogi će htjeti podebljati portfeljj dodatnim dionicama HT-a.
nego što, posebno ako cijena ostane ovakva ili sl.