HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 21:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne kolega varate se sada prodaju maheri koji uzimaju žive prilike na Ingri i ostalim dionica koje su zabade i kao što mi je obrazloženo na temi INGR-e na temelju prihoda koje će tek dobit a sad su ih stavili u Fin. izvješće.

Vidite mi smo svi budale ovdije a oni pametni kupuju pa kad novci stvarno i dođu zaradit će ingr-a barem dva puta. Sam da kažem da je i ja imam, da neko nebi reko

Majstorski[lol] [lol] [lol]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

[cry]glavna skupština t-ht-a nije dojmila ulagače
Dionica T-HT-a na 284 kune

Današnje održavanje Glavne skupštine T-HT-a nije se pozitivno odrazilo na cijenu dionice našeg najvećeg telekom-operatera. Unatoč vjerojatnoj potvrdi prijedloga o isplati cjelokupne dobiti društva kroz dividendu, cijena T-HT-u i danas nastavlja silaznim trendom[bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[cry]Na Skupštini HT-a samo 158 dioničara

Glavna skupština HT-a privukla je mali broj dioničara, koji očigledno nisu pretjerano zainteresirani za sudjelovanje u skupu na kojem se odlučuje o isplati dividende. Veću buku i gužvu stvorio je sindikalni prosvjed HT-ovih zaposlenika nego 200-tinjak okupljenih novinara i dioničara HT-a.[bye][bye][cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

A zasto ti places? Koga briga koliki je broj dionicara dosao? Bitno da je DT tamo, oni ionako sve odlučuju…

[cry]Na Skupštini HT-a samo 158 dioničara

Glavna skupština HT-a privukla je mali broj dioničara, koji očigledno nisu pretjerano zainteresirani za sudjelovanje u skupu na kojem se odlučuje o isplati dividende. Veću buku i gužvu stvorio je sindikalni prosvjed HT-ovih zaposlenika nego 200-tinjak okupljenih novinara i dioničara HT-a.[bye][bye][cry]

Pa kolega-ljudi rade!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

sve što sad mogu reći je : Kamo sreće da se skupština ht-a održala umjesto danas recimo 29.4! Ht bi bio oko 360 i na 330 nakon dividende, koji loš tajming(ili vrlo dobro odigran)!

fundamentalist

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4c392679-2835-4a72-89ad-d5daed726a24&open=sec

Nije iznenađenje ali evo sad je i sigurno.

Bit će za čevape jupi

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4c392679-2835-4a72-89ad-d5daed726a24&open=sec Nije iznenađenje ali evo sad je i sigurno. Bit će za čevape jupi

da, jupi!
aj bar nesto kad nam je vec cijena dionice 285kn…
beee[tongue]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4c392679-2835-4a72-89ad-d5daed726a24&open=sec Nije iznenađenje ali evo sad je i sigurno. Bit će za čevape jupi

Puno čevapa, pa i dionice su ostale.

Koji je onda bio zadnji dan za prodaju dionica a da dobijem dividendu?

Želim biti bik, ali sam još uvijek tele.

Hoćemo li od dividende kupovati još dionica HT-a,gospodo?

Mislim da je sad dobro i špekulativno kupovati HT jer kad krenu sjedati dividende na tekuće mnogi će htjeti podebljati portfeljj dodatnim dionicama HT-a.

Novac je kisik burze!

Hoćemo li od dividende kupovati još dionica HT-a,gospodo?

Mislim da je sad dobro i špekulativno kupovati HT jer kad krenu sjedati dividende na tekuće mnogi će htjeti podebljati portfeljj dodatnim dionicama HT-a.

nego što, posebno ako cijena ostane ovakva ili sl.

fundamentalist

New Report

Close