HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 01:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ekipa, ako je netko bio na skupštini, neka javi kako je i što bilo – iz prve ruke…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Ekipa, ako je netko bio na skupštini, neka javi kako je i što bilo – iz prve ruke…

U 12,00 POČETAK

dan je pametniji od noći

ovo je žalosno što fondovsko smeće radi od HT-a…dođe mi da zaplačem

Ovo je post više za temu pa evo, bez ljutnje kolega molim:

Mnogima je čudno zašto HT ne raste, meni ne.
Kao prvo najmanje je pao ove godine, a bilo je puno drugih tvrtki koje kotiraju na burzi a da su objavili daleko bolje financijske rezultate od HT-a. A te iste su pale i po 50+ %.Ono što je HT spasilo većeg pada je veća likvidnost, kao i politička osjetljivost same dionice zbog mnoštva malih dioničara iz IPO-a. Zamislite kako bi djelovao naslov tipa HT na 265 kuna?
Zato mirovinski fondovi nisu dopustili veći pad. Normalno je da sata ne prati rast ostalih dionica uopće za to ne vidim razlog. Drugi bitan razlog je što HT i na ovoj cijeni donosi solidni prinos svim fondovima, za razliku od dobrog djela drugih dionica , konkretno na INGR trenutno ne postoji fond koji bi na ovim cijenama prodavao a da izađe sa plusom. Na HT-u svi koji sada prodaju zarađuju.Dividenda je prošla.U dolazećem periodu oporavka burze HT i INA su čini mi se dionice koje će najmanje profitirati.[undecid]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovo je post više za temu pa evo, bez ljutnje kolega molim: Mnogima je čudno zašto HT ne raste, meni ne. Kao prvo najmanje je pao ove godine, a bilo je puno drugih tvrtki koje kotiraju na burzi a da su objavili daleko bolje financijske rezultate od HT-a. A te iste su pale i po 50+ %.Ono što je HT spasilo većeg pada je veća likvidnost, kao i politička osjetljivost same dionice zbog mnoštva malih dioničara iz IPO-a. Zamislite kako bi djelovao naslov tipa HT na 265 kuna? Zato mirovinski fondovi nisu dopustili veći pad. Normalno je da sata ne prati rast ostalih dionica uopće za to ne vidim razlog. Drugi bitan razlog je što HT i na ovoj cijeni donosi solidni prinos svim fondovima, za razliku od dobrog djela drugih dionica , konkretno na INGR trenutno ne postoji fond koji bi na ovim cijenama prodavao a da izađe sa plusom. Na HT-u svi koji sada prodaju zarađuju.Dividenda je prošla.U dolazećem periodu oporavka burze HT i INA su čini mi se dionice koje će najmanje profitirati.[undecid]

Ima logike!

G. ”Plavi” koje to firme imaju bolje financijske rezultate od HT-a? Kajgod. Pogledajte P/E. Tko daje 10 % dividende na cijenu dioinice. GotovoPpla ukupno isplačene dividende je u HR je isplatio HT. Jedina prava istina je da se čekaju braniteljske dionice, a i nema organiziranog pumpanja od strane inih fondova, kako kod mnoštva drugih dionica.

Evo polako se trend na forumu okreće (od euforije prije par dana polako ide u depresiju, kao što pretpostavih). Uskoro će moji postovi biti protumačeni kao optimizam (a do jučer sam deklariran kao pesimist). A ja sam ništa drugo nego realist.

darac:

Evo polako se trend na forumu okreće (od euforije prije par dana polako ide u depresiju, kao što pretpostavih). Uskoro će moji postovi biti protumačeni kao optimizam (a do jučer sam deklariran kao pesimist). A ja sam ništa drugo nego realist.

Polako kupnja slabi,a nekoliko dana zaredom je bio velik rast crobexa,pa je vrijeme za lagani pad,to je normalno,ali važno je da se je pozitivan trend pokrenuo nakon 3 mjeseca. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

darac:

na čemu temeljite svoj realizam na fundamentalnim pokazateljima HT ili na pretpostavkama.
ja pretpostavljam da sutra HT ide na 100 kn. to se zove degresivna pretpostavka bez temelja.
HT ima odlične rezultate ali fondovi zbog velikog broja malih dioničara koji su u kreditima, svjesno spuštaju cijenu na tržištu a ponude je ko u priči. to je sva filozofija koju vi odlično znate jer Vas pratim i čitam i vidim da se u to dobro kužite.
A zašto drugačije pišete e otom potom!

dan je pametniji od noći

darac: ” ovo je žalosno što fondovsko smeće radi od HT-a…dođe mi da zaplačem ” Evo polako se trend na forumu okreće (od euforije prije par dana polako ide u depresiju, kao što pretpostavih). Uskoro će moji postovi biti protumačeni kao optimizam (a do jučer sam deklariran kao pesimist). A ja sam ništa drugo nego realist.

ja sam ti krivi primjer za euforiju i depresiju, samo komentiram ove igrice i obezvređivanje dionice

Sada prodaje onaj tko mora, zbog margina, drugih kredita, ili samo zato sto mu trebaju novci… Nitko s imalo razuma nece je prodavati po ovim cijenama osim ako nije u nekoj stisci… Neka cijena stoji jos kojih 5-6 dana na ovim razinama i svi ti koji moraju prdati obavit ce to i ici cemo lagano gore, ne kazem sad da ce biti odmah +5%, ali 0-2% svaki dan bi mogli dozivjet…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4c392679-2835-4a72-89ad-d5daed726a24
instant ulagaci su na potezu

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close