HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 04:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dividenda?
Ti se šališ ili ne znaš da je danas Glavna skupština dioničara, a dividenda bi trebala biti isplaćena 19.05.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

je li nekome sjela dividenda?

Meni je sjela.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ma ne šalim se kume …prestao sve pratiti…oprala me korekcija žestoko…sve što se zaradilo u prošle dvije godine ……naglo se stanjilo… pa sam prestao pratiti sve što se dogadja, koncentrirao se ponovo na svoj biznis i krenuo u prirodu, i bavljenje sportom i ponovo skužio kako je život lijep[thumbsup]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

bwsmp: ” je li nekome sjela dividenda? ” Meni je sjela.[thumbsup]

…a vidim da su neki natukli 3 soma postova u međuvremenu[thumbsup]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

ma ne šalim se kume …prestao sve pratiti…oprala me korekcija žestoko…sve što se zaradilo u prošle dvije godine ……naglo se stanjilo… pa sam prestao pratiti sve što se dogadja, koncentrirao se ponovo na svoj biznis i krenuo u prirodu, i bavljenje sportom i ponovo skužio kako je život lijep[thumbsup]

namirisao si ti oporavak pa se iz prirode vratio k nama[thumbsup]

dan je pametniji od noći

Tako treba kume.[thumbsup]
Ako netko sa strane ne uleti sa kešom mogli bi još malo uživati u drugim stvarima. Ovaj reli je, po meni, kratkog daha.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

bwsmp: ” ma ne šalim se kume …prestao sve pratiti…oprala me korekcija žestoko…sve što se zaradilo u prošle dvije godine ……naglo se stanjilo… pa sam prestao pratiti sve što se dogadja, koncentrirao se ponovo na svoj biznis i krenuo u prirodu, i bavljenje sportom i ponovo skužio kako je život lijep[thumbsup] ” namirisao si ti oporavak pa se iz prirode vratio k nama[thumbsup]

hehe [thumbsup]

bwsmp: ” ma ne šalim se kume …prestao sve pratiti…oprala me korekcija žestoko…sve što se zaradilo u prošle dvije godine ……naglo se stanjilo… pa sam prestao pratiti sve što se dogadja, koncentrirao se ponovo na svoj biznis i krenuo u prirodu, i bavljenje sportom i ponovo skužio kako je život lijep[thumbsup] ” Tako treba kume.[thumbsup] Ako netko sa strane ne uleti sa kešom mogli bi još malo uživati u drugim stvarima. Ovaj reli je, po meni, kratkog daha.

Pa ja mislim da smo dobro zaorali po dnu, da ćemo brzo izroniti-nećemo…But , I am back[cool]

http://www.poslovni.hr/77326.aspx cijeli tekst ali boldao sam ključni citat
Strah od braniteljskog fonda nestao je?

Neki analitičari sugeriraju da se strah od braniteljskog fonda pokazao neopravdanim, budući da je većina branitelja odlučila odazvati se pozivu potpredsjednice Vlade RH Jadranke Kosor da se suzdrže od prodaje udjela. Naime, trenutno za branitelje nije povoljan trenutak za prodaju udjela u braniteljskom fondu jer ne znaju po kojoj cijeni će udjele prodati, a rečeno im je da su dionice HT-a i Ine fundamentalno podcijenjene. Nadalje, u insajderskim krugovima pojavile su se špekulacije da su neki inozemni mirovinski i Hedge fondovi spremni platiti premiju na tržišnu cijenu za ne malu količinu HT-ovih dionica, a u skladu sa najavom predsjednika Uprave Hanfe Ante Samodola da će Erste Invest bolju cijenu za dionice HT-a postići blok transakcijama nego putem burze te zbog duboke podcijenjenosti tih dionica.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Glavna skupština Hrvatskih telekomunikacija
Za paket od 63 dionice T-HT-a dividenda od 1.862,28 kuna?

Glavna skupština Hrvatskih telekomunikacija (HT) u ponedjeljak će, između ostaloga, odlučivati o upotrebi dobiti za 2007. godinu, odnosno o isplati dividende dioničarima u iznosu od 29,56 kuna po dionici[cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

…a vidim da su neki natukli 3 soma postova u međuvremenu[thumbsup]

Ovo dokazuje kako dotični, vjerojatno 81. nick u ovoj godini zapravo i ne pita već provocira, jer da pita onda bi imao poštovanja prema onome koji mu odgovara na pitanje da li je sjela dividenda. Što trebaš, izvod da mi je sjela?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

bwsmp: ” …a vidim da su neki natukli 3 soma postova u međuvremenu[thumbsup] ” Ovo dokazuje kako dotični, vjerojatno 81. nick u ovoj godini zapravo i ne pita već provocira, jer da pita onda bi imao poštovanja prema onome koji mu odgovara na pitanje da li je sjela dividenda. Što trebaš, izvod da mi je sjela?

kume , nama potrebe za nervozom . dobio dobio – drago mi je za Tebe[thumbsup]

New Report

Close