HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 02:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja sam ušao tek danas na 290..mogu čekati…ali oni koji su čekali dividendu i nisu stigli prodati…puške u ruke[angry]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Ja sam ušao tek danas na 290..mogu čekati…ali oni koji su čekali dividendu i nisu stigli prodati…puške u ruke[angry]

genijalac ti pošto si tako pametan bilo bi dobro da to držiš za sebe i ne pljuješ po drugima jer dosta je bilo takvih igrača kao i ti i prije tako da nam netrebaju doze trebali ste ovako,ja sam onako
ohladi se malo

U potpunosti se slažem, jer ako malo bolje pogledamo, u srijedu se kupovalo po cca. 315kn i to preko 40milja prometa (to nisu mali dioničari već fondovi i veliki igrači), a onda u četvrtak padne na 285kn uz Kardumovo stručno obrazloženje da je pala za vrijednost dividende.
Pa gospodo iz HANFE pitam se ja obični smrtnik kako je to moguće ako je sjednica HT-a o dividendi tek u ponedjeljak što znači da dividenda ne samo da nije isplaćena već se ne zna niti kolika je točno niti kako će se isplatiti, pa logičnim razmišljanjem dolazimo do zaključka da se vrijednost HT-a nije smanjila za iznos isplaćenih dividendi (jer nisu isplaćene), a “NETKO” prodaje (stvarno se pitam TKO) po smješnoj cijeni, a samo dan prije je mogao dobiti 30kn više po dionici.
Moram jedino reći da mi nije sumnjivo što netko kupuje po toj cijeni, a sve ostalo je za ISTRAGU.

INSTITUCIJE PRAVNE DRŽAVE MORAJU FUNKCIONIRATI

[color=black][/color]

znas da ti zavidim kaj si uspio skupiti lovu za HT na 290kn…
inace nisam nikada zavidan ali mi je sad bas krivo kaj nemam s cime kupiti HT… [sad]

zadnju ali zadnju lovu sam ispucao kad na crobex 3230 kad se u utorak poceo mijenjati trend…
za sve sam kupio HT na nedgje 300kn,

mislim taj ulet je bio vrhunski ali ova cijena od 289kn – jednostavno ne mogu prezaliti to sto nemam s cime kupovati…[sad]

nešto mi se čini da bi kupac HT mogao skinuti par minuta/sekundi pred kraj trgovanja….
kao da mi netko govori da će biti taj scenario.[smiley]

dan je pametniji od noći

Imam nekakav filing da se fondovi polako riješavaju ove dionice jer se pokazala kao dosta stabilna i troma. U ovo vrijeme kada se lagano tržište oporavlja jednostavno izlog je prepun dionica na kojima lakše i brže mogu nadoknaditi ogroman minus koji imaju od početka godine. Ovo je odlična dionica ali ovdje ljudi dugo ne bu kruha.

Imam nekakav filing da se fondovi polako riješavaju ove dionice jer se pokazala kao dosta stabilna i troma. U ovo vrijeme kada se lagano tržište oporavlja jednostavno izlog je prepun dionica na kojima lakše i brže mogu nadoknaditi ogroman minus koji imaju od početka godine. Ovo je odlična dionica ali ovdje ljudi dugo ne bu kruha.

To je tako očito, vidi ask, od 100 do preko 1000 komada, s tim se kupuju ove što se zelene i što idu u blokadu,
nakon toga će se vraćati dizati HT prema realnoj cijeni, izgleda mi da triba samo bjih kopirati a ništa ne pametovati…………….

Ja uteko danas za pivo i cevape na 289… [bye] Brate mili kolko mogu lupat po kupnji, nemrem to vise gledat. A bas sam mislio dugorocno uci u neku dionicu. [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Simone: ” Ja sam ušao tek danas na 290..mogu čekati…ali oni koji su čekali dividendu i nisu stigli prodati…puške u ruke[angry] ” Ja uteko danas za pivo i cevape na 289… [bye] Brate mili kolko mogu lupat po kupnji, nemrem to vise gledat. A bas sam mislio dugorocno uci u neku dionicu. [lol]

yeah, right… [lol]

Heaven or Las Vegas

Trudim se, trudim se… Ali nejde. [lol]

Ma fakat me danas raspizdili, pa otkud li samo dolaze lupat po toj kupnji? [angry]

Anyway, moglo bi biti boljih prilika drugdje. Oportunitetni trosak.

Očekujem na skupštini lijepo iznenađenje. Rizik oko gubitka vlasništva nad ***** značajno smanjen. Mislim da bi to mogli objaviti na skupštini. [thumbsup]. A onda da doživimo i pozitivnu blokadu.

New Report

Close