HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2024. u 21:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
39,90
61.569
1,543
39,80
40,10
0,25%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ddarioo: ” 2milijarde dobiti…hallo! ” Dobit je upravo raspodjeljena… Nema tog vise… ne racunajte to vise kao sto se od danas to vise ne racuna u cijenu… Na stranu to sto HT generalno vise vrijedi…

da raspoređena je, samo što stalno pristiže nova, do sada u ovoj godini već blizu milijarda nove

trotter:

ddarioo: ” 2milijarde dobiti…hallo! ” Dobit je upravo raspodjeljena… Nema tog vise… ne racunajte to vise kao sto se od danas to vise ne racuna u cijenu… Na stranu to sto HT generalno vise vrijedi…”

da raspoređena je, samo što stalno pristiže nova, do sada u ovoj godini već blizu milijarda nove

Tu se slazemo[thumbsup]

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

ovo jučer i danas se zove “nemožete vi kupit koliko mi možemo prodat”
jučer nemreš preko 316 a danas preko 285 pa ni da na vreči od HNB-a sjediš.
vele tržište je prepuno špekulativnog kapitala, da koji je u rukama fondova. zato netko prodaje na 285 ili 316 ako može dobiti puno više?
moje predviđanje je do kraja godine rast crobexa cca 20% taman da fondovi na kraju godine prikažu neku nulu

[undecid]

Budaletina s crknutim dabrom na glavi, uvijek u sačekuši!

… dali ce ga i dalje stopati..?.[huh] Ako ne, do kolko bi po vasim procjenam mogao porasti najvise…dali je 300tinjak kn pretenciozna želja?

Kako ne razumijete da HT plaća danak zbog svoje likvidnosti i jakog pada tržišta kapitala ove godine? Poanta je da je HT jedna od rijetkih dionica s kojom su fondovi još uvijek u plusu i to koriste da prodajom HT-a namaknu prijeko potrebna sredstva za isplatu ulagača jer druge dionice ne mogu prodati zbog velikih minusa ili zbog toga što su totalno nelikvidne! Da nema toga, usprkos padu burze, HT bi se sada tržio bar na 330 kn jer je odlična firma, s ogromnom dobiti, s vrlo dobrim fundamentima, kako za naše prilike, tako i u usporedbi s drugim telekomima.
Znači, ne štopa nitko HT, jednostavno manji fondovi preko HT-a dolaze do nužnog keša. Kad taj pritisak prestane, doći će do dosta brzog rasta HT-a.

Ignore: KressoM, delux

collector:

… dali ce ga i dalje stopati..?.[huh] Ako ne, do kolko bi po vasim procjenam mogao porasti najvise…dali je 300tinjak kn pretenciozna želja? ”

Kako ne razumijete da HT plaća danak zbog svoje likvidnosti i jakog pada tržišta kapitala ove godine? Poanta je da je HT jedna od rijetkih dionica s kojom su fondovi još uvijek u plusu i to koriste da prodajom HT-a namaknu prijeko potrebna sredstva za isplatu ulagača jer druge dionice ne mogu prodati zbog velikih minusa ili zbog toga što su totalno nelikvidne! Da nema toga, usprkos padu burze, HT bi se sada tržio bar na 330 kn jer je odlična firma, s ogromnom dobiti, s vrlo dobrim fundamentima, kako za naše prilike, tako i u usporedbi s drugim telekomima.
Znači, ne štopa nitko HT, jednostavno manji fondovi preko HT-a dolaze do nužnog keša. Kad taj pritisak prestane, doći će do dosta brzog rasta HT-a.

Mislim da je ovo konačan odgovor na sva pitanja.

strpljen..spašen Time is on my side

collector: ” … dali ce ga i dalje stopati..?.[huh] Ako ne, do kolko bi po vasim procjenam mogao porasti najvise…dali je 300tinjak kn pretenciozna želja? ” Kako ne razumijete da HT plaća danak zbog svoje likvidnosti i jakog pada tržišta kapitala ove godine? Poanta je da je HT jedna od rijetkih dionica s kojom su fondovi još uvijek u plusu i to koriste da prodajom HT-a namaknu prijeko potrebna sredstva za isplatu ulagača jer druge dionice ne mogu prodati zbog velikih minusa ili zbog toga što su totalno nelikvidne! Da nema toga, usprkos padu burze, HT bi se sada tržio bar na 330 kn jer je odlična firma, s ogromnom dobiti, s vrlo dobrim fundamentima, kako za naše prilike, tako i u usporedbi s drugim telekomima. Znači, ne štopa nitko HT, jednostavno manji fondovi preko HT-a dolaze do nužnog keša. Kad taj pritisak prestane, doći će do dosta brzog rasta HT-a.

samo će u vremenu dok fondovi štopaju ht, da bi namirili potrazivanja od udjelnicara ostale dionice odradit veci rast…[undecid]

... otišli su bikovi uzalud ...

samo će u vremenu dok fondovi štopaju ht, da bi namirili potrazivanja od udjelnicara ostale dionice odradit veci rast…[undecid]

Možda…ali uzmi u obzir da je ovo danas bilo dno za HT, a da će mnoge dionice koje su jučer i danas rasle po 15-30% već sutra početi padati i svoje nove vlasnike odvesti u gubitke, a HT će za to vrijeme lagano rasti. [wink] …a dividenda će uskoro sjesti na račune [thumbsup]

10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 342.476 0,42 Skrb. račun

kad pomislim koliko sam ja imao HT-a, a koliko moj OMF trenutno ima, pa toliko smo mogli kupiti samo mi moje firme…..po meni premalo za jedan OMF-342 000 komada…..[undecid]

collector: ” samo će u vremenu dok fondovi štopaju ht, da bi namirili potrazivanja od udjelnicara ostale dionice odradit veci rast…[undecid] ” Možda…ali uzmi u obzir da je ovo danas bilo dno za HT, a da će mnoge dionice koje su jučer i danas rasle po 15-30% već sutra početi padati i svoje nove vlasnike odvesti u gubitke, a HT će za to vrijeme lagano rasti. [wink]

dno je bilo na 275,56 11.2.2008

Heaven or Las Vegas

avax10:

collector:

… dali ce ga i dalje stopati..?.[huh] Ako ne, do kolko bi po vasim procjenam mogao porasti najvise…dali je 300tinjak kn pretenciozna želja? ”

Mislim da je ovo konačan odgovor na sva pitanja.

apsolutno se ne slažem. zašto se onda jučer preko 316 nije nikako moglo?

zadnjih sat i nešto je prošlo 20 miliona na 316. misliš da takav stampedo nebi dignuo i više cijenu?

Budaletina s crknutim dabrom na glavi, uvijek u sačekuši!

dno je bilo na 275,56 11.2.2008

Govorim o dnu nakon isplate dividende.

p.s. a i tih par kuna stvarno ne igra neku ulogu…

Duser: ” 10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 342.476 0,42 Skrb. račun ” kad pomislim koliko sam ja imao HT-a, a koliko moj OMF trenutno ima, pa toliko smo mogli kupiti samo mi moje firme…..po meni premalo za jedan OMF-342 000 komada…..[undecid]

slabo dokupljuju ili nikako, az ima manje nego nakon ipo-a, možda kupe štogod od bf-a

Heaven or Las Vegas

New Report

Close