Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
s obzirom na strukturu ulagača na zse, koju smo dobro ocrtanu mogli vidjeti i danas, nema nama rasta na ht-u, dok god im ht služi kao osigurač-potporanj. Ne znače njima ništa dividende koje dolaze u petom mjesecu-oni su igrači od ponedjeljka do danas(pod uvjetom da je kriza i balon se ne može više puhat), oni(ulagači-špekulanti,fondovi-špekulanti) prvo ranjavaju izdaleka, nanjuše krv, čekaju do stanja onesviještenja, pa dođu sa svojom bankom krvi kao spasitelji, pričekaju naglo poboljšanje, i onda traže dobrovoljne davatelje krvi da im vrate njihovo s kamatama. Ht im je eventualno stjecište za siva vremena iako iz njega izlete čim se nagovijeste crna…. Odsad bi svima koji traže brzu lovu a nemaju iskustvo starih krvopija preporučio da čekaju nove šokove, izjave o vješanju, naslove na prvim stranicama, te ulijeću u dionice srednje likvidnosti koje se može lako dignuti, a ht će ostati dionica za babe, sa povremenim uzbuđenjima(nadam se ne negativno intoniranim)!
Moje mišljenje je da će na kraju današnjeg dana cijena barem do 320kn , a sutra pad ali niti blizu koliko većina očekuje. Generalno bi sutra trebao biti loš dan, mora se malo iznivelirati ovaj današnji rast, a ht ce ponovo biti najumjereniji, kako danas u rastu tako sutra u padu.
kažeš da je danas bull trap? ne bih rekao… povelik promet i veliki skok crobexa na drugo ukazuju. ovo sa 320 se slažem, ali samo do 15:50. pogledajte promet ht-a u zadnjih 10 minuta na zse!!!!!
nakon toga će se sve kupiti što bude na ponudi, tako da bi close mogao biti daleko viši nego 320, ali u malim količinama veći od 320…
možda uleti i neki 330 ili više, no to će biti malo…
Koja je to dionica bolja od HT-a za prosječnoga igrača(koji nema pojma o ničemu)?Moglo bi sutra bit velikog iznaneđenja na HT-u.Previše ih očekuje pad.[sealed]
Samo da napomenem da se blokada racuna od prosjecne cijene… Iako se nadam da nam sutra nece trebati
Odakle odjednom tolika kolicina na 314.xx??? Ovo mi se cini sve ide po nekom scenariju kojeg su veliki napisali…[bye][bye][bye]
Koja je to dionica bolja od HT-a za prosječnoga igrača(koji nema pojma o ničemu)?Moglo bi sutra bit velikog iznaneđenja na HT-u.Previše ih očekuje pad.[sealed]
blue chip ernt i blsc. ne mozes fulat. ernt daje 20 + 250 dividende/dionici, a blsc je jedina valjda dionica iz 1. razreda koja je danas veća nego u prosincu prosle godine. ima ih još…
šta očekujete do kraja dana? Neko iznenađenje ili ipak ne? A sutra?
Haha nije mi jasno zasto bi neko sutra prodao sa danasnjom cijenom minus dividenda, pa moga je odma danas prodat ili jos bolje moga je prodat prije koji misec i bio bi miran… Dakle ja ne prodajem, smrdi mi ovo…
Štopanje na 315-316, ogromna brana, ne daju gore i gotovo. Sve je spremno za sutra… sve kontoliraju, mamicu im milu! [angry]