Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
ljudi iz platinum investra za ji investicijski fond su rekli da su prodli prije 2 mjeseca ht i inu iz svoga portfelja jer im je previše rizičan (ok za je imalo smisla tada to pričati a danas vidim zašto ima i za ht smisla mada sam ovu stvar znao prije jer je tržište odredilo cijenu oko 300-310 kn jer su znali za dividendu te je mogući rast par dana prije dividende bio i uračunat u cijenu a ona je realna spram crobexa ovakva kakva je) bojim se da bi cijena mogla na 280 u četvrtak ja ju svedno prodajem jer sam upao preko ipo-a i za te novce kupujem ili belje ili zvijezdu
Kak sad ovaj forumas nemoderiran, s 85 postova, uz duzno postovanje, a ova petorica gore pod moderiranjem???
Kak sad ovaj forumas nemoderiran, s 85 postova, uz duzno postovanje, a ova petorica gore pod moderiranjem???
korisnik od???
A, to je neki naslijedni? S promjenom nicka? Mislim, ja rijetko pisem, al sam ipak naslagal 10x vise od 2006.
Ajme koliko gluposti! Pa ljudi, treba se nakrcati HT-om do srijede koliko god nofci još imate, a nakon toga kako vam drago, ili držati ili shortati, pa ne budite smiješni, o još dva dana ovisi vam ciglih 10% [shocked]
Zasto krcati, kad u cetvrtak pada za isto ili vjerojatnije vise od onog za kolko ce bi dividenda, a u medjuvremenu pada…
Trottere pa odakle sad tolika panika- koliko se sjecam otisao je u jednom trenutku i na 270 prije mjesec dana?
Koja je razlika? dividenda ispala ne 15 nego 30kn i iduce ce godine vjerojatnije biti oko 30kn
Neznam dali si svjetan u koliko si dobrij poziciji za razliku od nekih drugih koji su u drugim dionicama
Ja sam prezadovoljan kako se drzi s obzirom na okolnosti a sada nam opet stizu pozitivne vjesti o braniteljskom fondu
Pa, evo Pjero… nakon sto znamo da dividenda sjeda, bit ce 295-30=265… i jos pada… a kad krene panika na HTV-u u cetvrtak na dnevniku HT pao 10%, kaj mislis da ljudi znaju zakaj ce past. Mislim da je u tom razlika…
Ma dajte, pa ne može HT vrisnut toliko u četvrtak da ode u blokadu, no-way! Kad ste, recimo, vidjeli INU u blokadi. NIkad! Čovječe, INA i HT su neka druga priča od nekakvih balona (i sranja, da oprostite). Ako se to dogodi, tek onda vjerujte dolazi pravi stampedo ali i reakcija Big Brothera! Pa da INA nije onako branjena danas i da se pustilo, ode i do 1***, onda i sve ode u totalni bunar iz kojeg nema povratka, pa toliko glup nitko nije, veliki samo čekaju da se naberu vrhnja, jer im još nije dosta, a benettoni prodaju i puše HAVANU, COHIBU ili nešto još gore… dajte malo ozbiljnosti, kaj bi vi, HT na 200 kn?!? C’mon, man!
Gle, ja bih HT na 400… jos jednom… u HT-u sam 100%, idealno bi bilo pokupit dividendu i zbrisat 17. u 10:00, al tko ce to izvest, a da te i vlastiti broker ne pokrade (i to sam dozivil, vjerujte mi…). Al bojim se da idemo doljeeee…Pa ne vjerujete valjda da cemo dobit dividendu 30 kuna i da ce cijena ostat ista? Nema vise ni logike ,ni pameti, ni argumenata, ni zdravog razuma