Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,48 | 71.727 | 1,864 | 38,30 | 38,70 | 0,78% |
šta se to netko na kraju krcao bogovski ili šta?!
Istovario
Koliko sam ono bio napisao prije tjedan dana? 295,00 -30,00 = 265,00. Molim mišljenje, hoće li ova formula proći, ili će se sve srušiti?
dinosaurus: ” šta se to netko na kraju krcao bogovski ili šta?! ” Istovario
Neko krco, neko istovario. Vrijeme će pokazati koji je veći znalac.[smiley]
Mislim da bi sutra i prekosutra još više mogla biti navala za kupnju samo radi dividende,ali 17. prodaja tih istih,koji kupe ovih dana,a onaj tko ih je imao i prije,imati će ih i dalje,ako ih ne pritisne kakav margin.
Alien:
”
dinosaurus: ” šta se to netko na kraju krcao bogovski ili šta?! ” Istovario
”
Neko krco, neko istovario. Vrijeme će pokazati koji je veći znalac.[smiley]
Kad se kaze da se netko istovario ili iskrcao to podrazumijeva da je okinuo po bidu, odnosno kad se ukrcaval onda je okinul po asku. Ovo na kraju je bilo iskipavanje po bidu.
Ja sam pitaao u Hitinih brokera i u PBZ -ovih brokera (trguje preko jednih i drugih) i sa 100% sigornosti su mi rekli da je zadnji dan za kupnju da bi se ostvarilo pravo na dividendu 16.4.(srijeda).
Samo daj neka pada ht bi mogao na 200kn možda i manje pazite što sam vam rekao,nakon dividende raspašoj ljudi moj crobex će ići i ispod 3000 bodova
Samo daj neka pada ht bi mogao na 200kn možda i manje pazite što sam vam rekao,nakon dividende raspašoj ljudi moj crobex će ići i ispod 3000 bodova
…reče iskusni investitor i donese nekoliko jakih argumenata[proud]
sorry, ali morao sam dodati. Nhf
Ma propali smo, kad se HT slomil danas, propali smo… racunajte jos minus 30 kuna u cetvrtak + panika…. jao jao, kakva propast…
P.S. 100% sam u HT u i ne navlacim, samo… pogledajmo istini u oci, daj Boze da se varam…
[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]
Odakle sada ti takav stari iskusni lisac,pa kuda baš na 200,ako nemaš pametnijeg posla,mani se burze jer nije to za svakog a pogotovo ne za takve iskusne mačore kao ti[lol] [lol] ,
usput,
ja bih rekao da kada u idućih dana pokupe oni koji to nemilosrdno uzimaju,
sljedi dizanje,ja sam uvjeren da je HT ali i Ina PRVA NA REDU koja ide gore i to
http://www.poslovni.hr/76522.aspx–recimo jedan od razloga[thumbsup]
Ma propali smo, kad se HT slomil danas, propali smo… racunajte jos minus 30 kuna u cetvrtak + panika…. jao jao, kakva propast…
P.S. 100% sam u HT u i ne navlacim, samo… pogledajmo istini u oci, daj Boze da se varam…
[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]
I mozemo se javno zahvaliti nasim mirovinskim i investicijskim fondovima na tome….
Trottere pa odakle sad tolika panika- koliko se sjecam otisao je u jednom trenutku i na 270 prije mjesec dana?
Koja je razlika? dividenda ispala ne 15 nego 30kn i iduce ce godine vjerojatnije biti oko 30kn
Neznam dali si svjetan u koliko si dobrij poziciji za razliku od nekih drugih koji su u drugim dionicama
Ja sam prezadovoljan kako se drzi s obzirom na okolnosti a sada nam opet stizu pozitivne vjesti o braniteljskom fondu