HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 18:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ma već mi je pun klinac raznih teorija zavjere.Ne mislim prodavati ništa, a kupovati mislim nešto.
Samo razmišljam o pustim optužbama da je Vlada prodala “obiteljsko srebro”(privatizacija).
Pa šta sad rade branitelji?
Kome taj udjel može pomoći (iznos?).I još ga dobiješ za 60+ dana.Do prije mjesec dana 90% vlasnika udjela nije ni znalo da ima neke “novce” u fondu.

Pisac teksta je vlasnik dionica i branitelj.Komentari su mi nepotrebni.Pozdrav

maslina je obrana![left][/left]

Razmišljam da sada dokupim za oko 50kkn da me dividenda izvuce. Šta mislite o tome dal je to dobar potez???

ja mislim da je.
ja cekam sa malo vise casha, cisto zato sto mi se ne da kupiti npr. na 297 ako cijena ode na 293…
onda mi to ide na zivce itd…

tango:

Srijeda je zadnji dan za kupiti za dividendu; u četvrtak će pasti, ali možda ipak ne do blokade…

bilo bi nelogično da ide 10% u minus .. to znači da za 10 ovakvih dividendi je cijena na nuli ..

Naravno da ne, jer u principu ce cijena rast kroz godinu opet ka cijeni na ex. div + ocekivani iznos dividende. Pa onda opet pad, pa ponovo. S tim da sad je toliki sum na trzistu, da mozda i zaradite cevape!

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Mahowny: ” Razmišljam da sada dokupim za oko 50kkn da me dividenda izvuce. Šta mislite o tome dal je to dobar potez??? ” ja mislim da je. ja cekam sa malo vise casha, cisto zato sto mi se ne da kupiti npr. na 297 ako cijena ode na 293… onda mi to ide na zivce itd…

ja ga cekam u srijedu s nesto para, mislim da je dobra prilika

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

295 * ,9=265,5 – cijena dionice ako zvekne za 10%. mala vjerojatnost, ali nije isključeno. ako se i dogodi, za koji dan će dosta gore, možda čak na 290. realno, cijena nakon d-dana će biti oko 290-285 prema mojoj računici. ako mi se računica pokaže točnom, ovo *** obrisano *** crobexa ide do 2000 bodova. to vam se čini sigurno suludo, no to za čas dođe, 6 današnjih dana i evo nas na 2000.
nadam se da griješim u svemu i da neće pasti nakon dividende.
tko može, neka drži ht za bolje vrijeme…

e da… sad je 15:32…
danas bi se mogao dogoditi veeeliki šoping institucionalni negdje pred kraj radnog vremena burze.
15:30 ht promet cca 18,1 milja.
a na kraju dana?
živi bili pa…

jeste pripremili šećer i vodu za srijedu ujutro?!

može li netko na kraju sa 100% sig. reći , da li je zadnji dan za kupnju dionica ht-a , te da se dobije i dividenda : srijeda 16.4. ili i četvrtak 17.4.,( iako neki govore da je samo utorak 15.4.??)[undecid]

može li netko na kraju sa 100% sig. reći , da li je zadnji dan za kupnju dionica ht-a , te da se dobije i dividenda : srijeda 16.4. ili i četvrtak 17.4.,( iako neki govore da je samo utorak 15.4.??)[undecid]

srijeda…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

e da… sad je 15:32… danas bi se mogao dogoditi veeeliki šoping institucionalni negdje pred kraj radnog vremena burze. 15:30 ht promet cca 18,1 milja. a na kraju dana? živi bili pa…

[proud] 4 milje za 25 minuta
16:00: 22 milje…

hrki: ” može li netko na kraju sa 100% sig. reći , da li je zadnji dan za kupnju dionica ht-a , te da se dobije i dividenda : srijeda 16.4. ili i četvrtak 17.4.,( iako neki govore da je samo utorak 15.4.??)[undecid] ” srijeda…

hvala puno
[thumbsup]

šta se to netko na kraju krcao bogovski ili šta?!

strpljen..spašen Time is on my side

New Report

Close