HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sad je važno kupiti do srijede, evo nam 10% [proud]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Ja ih imam od početka, i neću ih prodavati sve dok je poslovanje firme kao do sada. Dividenda je dodatni plus (i bonus dionice od vlade). Naravno, lova od dividende ide odmah po isplati za kupnju dodatnih dionica (a cijena je više nego privlačna). [thumbsup]

Cash rulez!

Zasto nitko nista ne komentira sadasnju situaciju??? Halo ljudi? HT je na 301kn! Kaj sam ja jednini na svijetu kojeg ovo brine???

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Zasto nitko nista ne komentira sadasnju situaciju??? Halo ljudi? HT je na 301kn! Kaj sam ja jednini na svijetu kojeg ovo brine?

Bome nisi jedini, i mene brine i faat više neznam kaj bi mislio osim da je zavladalo ludilo h razjera!

strpljen..spašen Time is on my side

Zasto nitko nista ne komentira sadasnju situaciju??? Halo ljudi? HT je na 301kn! Kaj sam ja jednini na svijetu kojeg ovo brine???

Bez panike, do srijede će biti ovako, a od četvrtka ćemo vidjeti.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

ma treba malo usmjeriti pogled na druge stvari i maknuti ga na neko vrijeme s tr. monitora …Nema smisla ovo …

pa s obzirom na tržište to je još i dobro. budi sretan što nije 201, i da među rijetkima si koje to brine.

[img][/img]

Nema se tu kaj komentirati. Ne trebaš biti veliki znalac da skužiš scenarij. Tržište je razbijeno, a neki od razloga su slijedeći:
-ipo HT-a velik broj novih investitora koji su digli kredite te su poslije na mus morali izlaziti da bi imali za kruh,
-dionice radnicima po povlaštenim cijenama (DDJH, PTKM, HT, INA….itd),
-cijena barela nafte te svjetska ekonomija,
-prodavanje udjela iz braniteljskog fonda(fond će u slučaju velike potražnje prodaje morati prodavati dionice ine i ht-a po niskim cijenama).
Eto, nakon što sam kao većina malih dioničara pretrpio velike gubitke u zadnjih 10 mjeseci, prodao sam sve dionice i u kešu čekam da se stabilizira situacija.
Pozdrav!

[color=black][/color]

Ivan1902:

Od cetvrtka bu jos i gore. Spike da branitelji nece prodavati ne pusim jer ih gro jedva krpa kraj s krajem.

tango:

Ivan1902:

Od cetvrtka bu jos i gore. Spike da branitelji nece prodavati ne pusim jer ih gro jedva krpa kraj s krajem.

Ja stvarno uz najbolju volju ne mogu razumjeti teoriju da će dionice ići dolje ako branitelji budu masovno prodavali, odnosno ići će gore ako ne budu. Mislim da će biti upravo obrnuto.

Ko će normalan ulagati na burzu na kojoj je BF? Danas strahuje da će dionice izgubiti ako branitelji prodaju HT i INA-u, za godinu dana će strahovati ako branitelji budu prodavali HEP, onda za dvije godine burzu će oboriti strah od prodaje CO i tako u nedogled. Dok je taj fond živ, ova burza neće značajnije rasti.

Upravo obrnuto što se fond brže rasproda brže će i nestati utega koji pritiska burzu i bržr će Crobex rasti.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Bitka na 300!

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Kolega što mislite koliko treba da se rasproda 7 i nešto milijuna dionica?

New Report

Close