Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
“U slobodno vrijeme kad ne pisete postove na hot tarot liniji radite, mislim kad sve znate?
Kolega, nevjerojatno ste vidoviti[smiley]. Kako ste samo pogodili da radim na tarot liniji? Poslat ću vam broj na private – 6.5 kn minuta + PDV [lol]
BTW: vezano za vaš prethodni post i opis korelacije između mase dioničara HT-a i politike HDZ-a nemam primjedbi. Međutim lopta je kod branitelja. Što će oni odigrati nisam vidio u “kartama” pa zato čekam u
CAC-H-R.
Ht izgledao kao da cemo mi morati njima dati 30kn po dionici a ne oni nama[shocked]
Dobro ste to primijetili, vidjet ćemo da li je to rušenje pred buru, gdje je cilj izvući dividendu i onda vratiti ht na cijenu ulaza ili čak prodati prije dividende na 345-350, a poslije dividende nek kupuju mirovinski fondovi za dugi rok.
Cijela situacija postaje zanimljiva.
Nece tu biti nikakve bure, sve te opcije sta si naveo po meni se nazalost nece realizirati. Nema se love
Fondovi imaju i te kako love, samo ovaj trend u zadnjih dana, mali prometi na ZSE, neki bi rekli nema likvidnosti, e u tome i je fora, što se svi ini spremaju nakrcati HT-om.
Fondovi imaju i te kako love, samo ovaj trend u zadnjih dana, mali prometi na ZSE, neki bi rekli nema likvidnosti, e u tome i je fora, što se svi ini spremaju nakrcati HT-om.
naravno da imaju love
Izbjegavam komentare ocekivane cijene ali vjerujem da ce barem dodirnuti 360[thumbsup]
mamus: ” Fondovi imaju i te kako love, samo ovaj trend u zadnjih dana, mali prometi na ZSE, neki bi rekli nema likvidnosti, e u tome i je fora, što se svi ini spremaju nakrcati HT-om. ” naravno da imaju love Izbjegavam komentare ocekivane cijene ali vjerujem da ce barem dodirnuti 360[thumbsup]
bas me zanima nadam se da ste u pravu makar cisto sumnjam.
LookaBorna vidim da ste i Vi dobro upućeni ili je to samo u sferi očekivanja, sada ću Vam reći da im je upravo to target.
Stisnut će oni HT dolje koliko god im politika dopusti = da prepadnu branitelje…
Čim Jadranka po običaju plače moleći branitelje ne rasprodaju svoje blago …priprema se teren za veliku pljačku[angry]
telekomunikacijsko tržište
Prihodi njemačkih telekoma manji za četiri posto u 2007.
Konkurenti Deutsche Telekoma prošle su godine po prvi puta osvojili više od polovine udjela u njemačkom tržištu telekomunikacijskih usluga iako su prihodi tog sektora pali pod utjecajem pada cijena[bye][bye][cry]