HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovo je najsigurnija dionica ne samo kod nas nego i šire.Fundamenti boli glava.Kada bi sve crobex dionice imale te pokazatelje crobex bi bio možda 1500 bodova.
Prodaje ih samo kruha gladan.

[url]http://[/url]

Ovo je najsigurnija dionica ne samo kod nas nego i šire.Fundamenti boli glava.Kada bi sve crobex dionice imale te pokazatelje crobex bi bio možda 1500 bodova. Prodaje ih samo kruha gladan.

Kad bi Crobex bio na 1500 bodova, ja bih sad već bio na vrhu nekog nebodera i učio letjeti…
Pretpostavljam da si mislio na 15000…
[lol] [lol] [lol]

http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=233&Itemid=124

komentari…?

opala!

dali neko sa sigurnosti moze reci do kojeg se dana mora kupiti dionica ht da se ostvari pravo na dividendu odnosno kad je dan za prodaju jer to 17 ili 21.4. HVALA FORUMASIMA

HT je zakon. 30% portfelja mi je u HT-u, a uskoro će biti i 40% do d-daya. Sve je u slobodnom padu. Pitam se zašto HT nije? E pa zato jer nagrađuje _sve_ svoje suvlasnike podjednako iz dobiti. A dobit je velika.

U ovim sj…nim vremenima nestrpljivi investitori ne žele biti u dionicama u kojima kupuju budućnost, jer im je bitna sadašnjost, a HT je sadašnjost jer će dividenda bit za mjesec dana. Ovi strpljivi rade upravo suprotno. Ja radim pola pola[thumbsup]

I'LL BE BACK

Dobra večer! Dionice T-HT-a sam prodao 11.3. ,a 15.3. mi je stigla obavijst os SDA “Očekivana isplata novčanih sredstava iz korporativne akcije, nalog za izmjenu/upis podataka potrebnih za isplatu”.Zanima me da li onda imam pravo na dividendu ili ne jer mi je stigla ta obavijest?

Dobra večer! Dionice T-HT-a sam prodao 11.3. ,a 15.3. mi je stigla obavijst os SDA “Očekivana isplata novčanih sredstava iz korporativne akcije, nalog za izmjenu/upis podataka potrebnih za isplatu”.Zanima me da li onda imam pravo na dividendu ili ne jer mi je stigla ta obavijest?

kratko i jasno – nemaš pravo na dividendu

Ne mislio sam 1500 (na ovom crobexu Ht bi vrijedio iber 500 kn)

[url]http://[/url]

dali neko sa sigurnosti moze reci do kojeg se dana mora kupiti dionica ht da se ostvari pravo na dividendu odnosno kad je dan za prodaju jer to 17 ili 21.4. HVALA FORUMASIMA

16. za kupnju 17 za prodaju

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

… a može li i pojašnjenje? ako 21. 4. moram biti evidentiran u sda kao vlasnik dionice, a prodam je 17.4., po kojoj računici ću zadržati vlasništvo do 21.4.? zar vrijeme od dana transakcije do evidentiranja u sda traje 3 dana? U kojem se zakonu ili pravilniku nalazi taj t+3 ? h v a l a !!

Zapravo ovo sa slanjem obavijesti o dividendi moglo bi biti vrlo pozitivno. Ne čitaju svi forume i neznaju svi da postoji nešto što se zove dividenda. Za očekivati je bitno smanjenje prodaje malih novopečenih dioničara koji su tek sada možda shvatili da bi bilo dobro pričekati mjesec dana i pobrati te novce.[smiley]

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

… a može li i pojašnjenje? ako 21. 4. moram biti evidentiran u sda kao vlasnik dionice, a prodam je 17.4., po kojoj računici ću zadržati vlasništvo do 21.4.? zar vrijeme od dana transakcije do evidentiranja u sda traje 3 dana? U kojem se zakonu ili pravilniku nalazi taj t+3 ? h v a l a !!

3 radna dana. ne znam di to piše, ali to je tako. Ako želiš 100% potvrdu, pošalji mail Mudriniću ili u SDA, možda ti odgovore. 16ti je srijeda, 21 ponedjeljak, da vrijedi T+1 pravilo, knjižili bi promjenu u četvrtak, da vrijedi T+2, knjižili bi u petak, no s obzirom da vrijedi T+3, knjižit će promjenu s 21.4

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

New Report

Close