HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 04:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

14.3.2008.top 10:

1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun
2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 7.779.412 9,50 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI 5.732.197 7,00 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 2.854.109 3,49 Skrb. račun
5. HPB D.D. 407.506 0,50 Skrb. račun kupili 671 komad
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 371.618 0,45 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 363.843 0,44 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 363.254 0,44 Skrb. račun kupili 179 komada
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 334.483 0,41 Skrb. račun kupili 2000 komada
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 229.485 0,28 Skrb. račun
Ukupno: 73,51

[color=blue]9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 334.483 0,41 Skrb. račun kupili 2000 komada[/b][/color]
svaka čast ovom mirovincu–otkad je saznao za izdašnu dividendu kontinuirano skuplja…
ovako su tribali i drugi fondovi odreagirati!!!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Poštovani,

nemoj te drukat bezveze , uopće nije sigurno da li će dividenda biti isplaćena, to je bio samo prijedlog koji treba biti usvojen na glavnoj skupštini….

Majstore Gecco, danas dobio dopis iz SDA da pošaljem podatke za isplatu dividende HT!
***obrisano***
Svako dobro i puno uspjeha na burzi![bye]

[cool][thumbsup] Nove radničke dionice uz povlastice i dionice HT-a dodjeljene braniteljima mogle bi katastrofalno srušiti cijenu dionice HT-a.[cry]

Kolega molim Vas ime jednog branitelja kojem je dodijeljena dionica HT-a ( nema ih zar ne ? )
Radničke dionice će na burzu tek za 13 mjeseci ( vidi nesretan broj, a šta ćemo sad ? )
Naturalizirani zagrepčan jel tako ? ( inače bi bio purger )

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

Poštovani,

nemoj te drukat bezveze , uopće nije sigurno da li će dividenda biti isplaćena, to je bio samo prijedlog koji treba biti usvojen na glavnoj skupštini….

To Gecco majstore; mislim da će je staviti u neraspoređena sredstva

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

quote=pick]
Gecco: ” Poštovani, nemoj te drukat bezveze , uopće nije sigurno da li će dividenda biti isplaćena, to je bio samo prijedlog koji treba biti usvojen na glavnoj skupštini…. ” To Gecco majstore; mislim da će je staviti u neraspoređena sredstva
[/quote]
Gecco
slazem se kolega Gecco s Vama, pick se šali, sigurno će Oberman biti darezljiv i sve dati u humanitarne svrhe…
problem je samo ako stavi u neraspoređena sredstva opet će se kroz SAP akumulirati na 6,66 miljardi pa ce ipak morati pokloniti 2,47 miljardi kuna.
To je zato što nas vole, ne nisu oni kupili 51% HT-a da imaju mogućnosti izvući cijelu dividendu.
da Mudri je predložio kolika će biti dividenda i na skupštini će pitati košarkašku dvoranu jel se slažu s odlukom.
a onda je svizac zamotao čokoladu
@ BigBoss, rijeka
apsolutno se slažem s Vašim stajalištima…
krivimo državu da je rasprodala banke, telekomunikacije, Plivu, INU, HT, hotele…
koliko savjesno upravljamo svojom imovinom dobro bi bilo zapitati se?
kupujemo 76k novih auta svake godine i nesretni smo ako na burzi nismo zaradili 100% za 6 mjeseci pa ćemo sve rasprodat i ipak kupiti novi auto kad je sve krenulo kvragu.
Država će se pobrinuti za nas i ako se razbolimo ili postanemo nekonkurentni na burzi rada kada dobijemo otkaz u 48. , penzija za 20 godina a još otplacujemo kredite kad smo htjeli život iznad svojih mogućnosti.
I tada će Vam cijena HT-a biti premala, unucima ćete pricati kako su političari krivi za sve što Vas je snašlo.
ne prestaje HT postojati poslije famoznog D daya a trejdanjem siguran sam nece svi zaraditi….
Zašto bi ostavili HT-a u nasljeđe, sigurnost za stare dane, da slažem se sve to treba prodati a moj cent u škrabici sigurno nebudete videli[shocked]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Naturalizirani zagrepčan jel tako ? ( inače bi bio purger )

Naturalizacija je proces dobivanja državljanstva. Kovanica “naturalizirani zagrepčan” se može jedino prevesti kao zagrepčan koji živi u skladu sa prirodom.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Pošto uprava i nadzorni odbor predlažu da se isplati dividenda od 29,56 kn po dionici, radi se o “gotovoj” stvari. [thumbsup]
Pitanje je kolika će biti cijena dionice nakon 21.04.2008. Vjerujem da će fondovi i dalje kupovati po diskontu.[angry]
Ja ovu dionicu ne prodajem ni nakon Glavne skupštine. Čekam dodatnih 10% dionica i dividendu za slijedeću godinu[proud]

Poštovani, nemoj te drukat bezveze , uopće nije sigurno da li će dividenda biti isplaćena, to je bio samo prijedlog koji treba biti usvojen na glavnoj skupštini….

kolega… savim svejedno bila isplacena ili ne… lova nece nestat iz firme… mozda reinvesticija donese jos bolje prihode…[thumbsup]

Gecco:

Poštovani,

Majstore Gecco, danas dobio dopis iz SDA da pošaljem podatke za isplatu dividende HT!
***obrisano***
Svako dobro i puno uspjeha na burzi![bye]

dobio i ja nal to saljes samo ak si mjenjao racun ili banku,sve ti pise[wink]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Može se neko izjasnit glede ovog što je postano par strana prije oko ovog datuma 11.04.
Gledam na sda tu stranicu i moram priznati da mi nije najjasnije koji je prvi dan s pravom na dividendu?

Može se neko izjasnit glede ovog što je postano par strana prije oko ovog datuma 11.04.
Gledam na sda tu stranicu i moram priznati da mi nije najjasnije koji je prvi dan s pravom na dividendu?

ono nema veze s dividendom jerbo dividenda još nije izglasana. Prema prijedlogu koji će se na skupštini najvjerojatnije izglasati, uvjet je da budeš 21.4 vlasnik dionica. Dakle, koliko ja to kužim, 17 je dan za prodati, 16 je dan za kupiti

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

ono nema veze s dividendom jerbo dividenda još nije izglasana. Prema prijedlogu koji će se na skupštini najvjerojatnije izglasati, uvjet je da budeš 21.4 vlasnik dionica. Dakle, koliko ja to kužim, 17 je dan za prodati, 16 je dan za kupiti

Tako sam i mislio dok nisam vidio onaj 11.04. to me malo zbunilo, a i dalje ne kužim što predstavlja taj datum.

New Report

Close