HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 01:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,30
57.363
1,538
37,50
37,90
2,72%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

14.3.2008 HT d.d. – poziv na Glavnu skupštinu
Društvo HT d.d
http://www.zse.hr/

Društvo HT d.d. dostavilo je poziv na Glavnu skupštinu koja će se održati 21. travnja 2008. godine s početkom u 12:00 sati u dvorani ”Dražen Petrović” u Zagrebu, Savska cesta 30.

Skupština

Tona

može li netko molim staviti K/P?

hvala

strpljen..spašen Time is on my side

HT-R-A
Kupnja Prodaja
323,26 41
323,25 40
323,15 190
323,10 108
323,04 50
323,01 6
323,00 920
322,50 38
322,15 23
322,01 25
323,98 143
324,00 178
324,49 53
324,94 189
324,95 1000
325,00 114
325,50 50
325,69 63
326,00 95
326,54 16

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

[cool][thumbsup] Nove radničke dionice uz povlastice i dionice HT-a dodjeljene braniteljima mogle bi katastrofalno srušiti cijenu dionice HT-a.[cry]

Skoro je 12 sati, a promet HT mizernih 2 milijuna s prosječnom cijenom 323,29. Sigurna dividenda od skoro 10%, dobri fundamantalni pokazatelji, dobre vijesti glede približavanja EU, potvrda posjeta Busha,…, u normalnim bi okolnostima trebala izazvati značajan rast cijene.

Tko uopće prodaje po ovim cijenama? Već dulje vrijeme veliki igrači trguju međusobno i sakupljaju one male koji iz nekih razloga moraju prodati. Osobno sam očekivao da će tržište reagirati rastom na gore navedeno i da će se ravnoteža uspostaviti na višem nivou od bar 360-370 kn. Kao i više puta do sada pogrešna procjena.

[cool][thumbsup] Nove radničke dionice uz povlastice i dionice HT-a dodjeljene braniteljima mogle bi katastrofalno srušiti cijenu dionice HT-a.[cry]

dokaži!!![proud][proud](il ne laži)

kiša će...

Mogle bi, a možda i nebi. Možda u ponedjeljak burza padne 20% a možda i poraste 20% A možda i ne.

Čini mi se (a dobivam potvrdu i od drugih ulagača) da je na burzi puno osoba koje su ju zamijenile kladionicom. Ne smatram, kolega zagrepčan, da ste i vi jedan od njih. Ali mi se čini da se na forumima u zadnjih pola godine (nakon IPO-a Magme i HT-a) nasložila gomila forumaša koji pišu svašta bez ikakvog objašnjenja. Uvaženi kolega tenkista (s priličnim brojem postova na temi HT-a) je prije tri dana samouvjereno napisao da danas HT završava na 310 kuna. Nadao sam se da će napisati nakon toga: samo se šalim ali ništa od šale. On je to izgleda ozbiljno mislio. Čini mi se da ovdje nemam što više naučiti (a nisam neki znalac da se razumijemo, jedino dobro poznajem HT u koji sam i uložio puno) i nadao sam se da ću na forumima, razmjenjujući mišljenja s drugim ljudima, nešto nekoga naučiti i od nekoga naučiti. Ali bojim se ništa od toga. Ovo čitati više nema smisla, a pitanje je ima li smisla više i pisati. Odmorit ću se neko vrijeme od foruma. Pozdrav svima do neke sljedeće prilike i puno sreće (i znanja) s HT-om.

I još se čude kako su sve pokupovali stranci kada se boje držati ono što vrijedi……………. mnogi se čude danas kako su sve jeftino pokupovali stranci, kada se naši boje biti vlasnici, bolje će biti robovi…………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Skoro je 12 sati, a promet HT mizernih 2 milijuna s prosječnom cijenom 323,29. Sigurna dividenda od skoro 10%, dobri fundamantalni pokazatelji, dobre vijesti glede približavanja EU, potvrda posjeta Busha,…, u normalnim bi okolnostima trebala izazvati značajan rast cijene. Tko uopće prodaje po ovim cijenama? Već dulje vrijeme veliki igrači trguju međusobno i sakupljaju one male koji iz nekih razloga moraju prodati. Osobno sam očekivao da će tržište reagirati rastom na gore navedeno i da će se ravnoteža uspostaviti na višem nivou od bar 360-370 kn. Kao i više puta do sada pogrešna procjena.

70% ljudi na forumu se raspituje do kad treba imati dionicu da bi dobili dividendu. Neki pitaju da bi kupili na vrijeme, a većina imaoca na ovom topicu radi prodaje. Znam osobno neke koji su na 340 prodali zbog predviđanja da će 21og biti rasprodaje koja će pojesti dividendu. Zasad su ti koji su prodali u plusu za 17kn u odnosu na one koji nisu prodali tako da imaju prilično jak argument[wink]

A sad drvljem i kamenjem po meni[lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Poštovani,

nemoj te drukat bezveze , uopće nije sigurno da li će dividenda biti isplaćena, to je bio samo prijedlog koji treba biti usvojen na glavnoj skupštini….

New Report

Close