Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,30 | 57.363 | 1,538 | 37,50 | 37,90 | 2,72% |
lovac:
”
Ivan1902:
”
Doslo je do male promjene, zadnji dan za kupovinu dionica s pravom na dividendu je 11.04.2008!
”
Gdje to piše? [shocked]
”
SDA -> Korporativne akcije
JA SE ISPRICAVAM, ZAOBILJEZIO SAM DATUM OD 2007. GODINE, ZA 2008. GODINU JE DOLJE NA DNU!
Ivan1902: ” lovac: ” Ivan1902: ” Doslo je do male promjene, zadnji dan za kupovinu dionica s pravom na dividendu je 11.04.2008! ” Gdje to piše? [shocked] ” SDA -> Korporativne akcije ” JA SE ISPRICAVAM, ZAOBILJEZIO SAM DATUM OD 2007. GODINE, ZA 2008. GODINU JE DOLJE NA DNU!
Nema veze kolega, post vam je u skladu s potpisom[lol] [wink][lol]
Sorry a sad ozbiljno…ako je ovo zbilja točan i konačan datum izgleda da je nekome došlo iz guzice u glavu ono što ja tvrdim već neko vrijeme.
Otvaranje fonda brnitelja 12og i skupština 15og otvaraju mogućnost dodatnim špekulacijama i narušavanju stabilnosti čak i ovakvog klimavog tržišta.
Nekome bi moglo pasti na pamet da iskoristi otvaranje fonda bArnitelja za munjevito rušenje cijene, pa dokupljivanje iste uz dvostruku korist RAST NAKON STABILIZACIJE + DIVIDENDA.[angry]
Sada sam i ja zbunjen do kada treba posjedovati dionice,ali pogledajte na stranici sindikata,što su imali na sastanku sa g. Polančecom:
12.03.2008
“Na sastanku Povjerenstva za prodaju 7% dionica HT d.d koji je danas održan u Vladi RH ministar Polančec je obećao da će se, neovisno o tome hoće li se prodaja dionica HT-a radnicima provesti do Skupštine dioničara, radnicima isplatiti dividenda odmah po okončanju procesa prodaje kao da su do 21.travnja 2008. već upisani u knjigu dioničara.”
Ivan1902:
”
Doslo je do male promjene, zadnji dan za kupovinu dionica s pravom na dividendu je 11.04.2008!
”
Gdje to piše? [shocked]
Licitiram jedan niže 10.04 , da vidim ko može ispod [undecid]
Daj se saberite, cijeli forum + kumovi + frendovi na prodaji oko 15.04 a ko će to kupit, vjerovatno neki meri linč po 263 i onda Vam ponovno uvalit po 350 [cool]
Sada sam i ja zbunjen do kada treba posjedovati dionice,ali pogledajte na stranici sindikata,što su imali na sastanku sa g. Polančecom: 12.03.2008 “Na sastanku Povjerenstva za prodaju 7% dionica HT d.d koji je danas održan u Vladi RH ministar Polančec je obećao da će se, neovisno o tome hoće li se prodaja dionica HT-a radnicima provesti do Skupštine dioničara, radnicima isplatiti dividenda odmah po okončanju procesa prodaje kao da su do 21.travnja 2008. već upisani u knjigu dioničara.”
znam da si zbunjen i to nije samo sada
http://www.hst.hr/
lovac: ” Ivan1902: ” Doslo je do male promjene, zadnji dan za kupovinu dionica s pravom na dividendu je 11.04.2008! ” Gdje to piše? [shocked] ” SDA -> Korporativne akcije
a da niste malo godine pobrkali?
Sada sam i ja zbunjen do kada treba posjedovati dionice,ali pogledajte na stranici sindikata,što su imali na sastanku sa g. Polančecom:
12.03.2008
“Na sastanku Povjerenstva za prodaju 7% dionica HT d.d koji je danas održan u Vladi RH ministar Polančec je obećao da će se, neovisno o tome hoće li se prodaja dionica HT-a radnicima provesti do Skupštine dioničara, radnicima isplatiti dividenda odmah po okončanju procesa prodaje kao da su do 21.travnja 2008. već upisani u knjigu dioničara.”
Kolega ukoliko niste djelatnik vlade ili HT ta informacija Vas stvarno nebi trebala zabrinjavati.
Po načinu pisanja vidim crobex 3000 – 21.04
Za Vašu informaciju tih 7% dividende će biti isplaćeno radnicima nakon upisa dionica bez obzira kad ponuda bude provedena
lovac:
”
Sada sam i ja zbunjen do kada treba posjedovati dionice,ali pogledajte na stranici sindikata,što su imali na sastanku sa g. Polančecom: 12.03.2008 “Na sastanku Povjerenstva za prodaju 7% dionica HT d.d koji je danas održan u Vladi RH ministar Polančec je obećao da će se, neovisno o tome hoće li se prodaja dionica HT-a radnicima provesti do Skupštine dioničara, radnicima isplatiti dividenda odmah po okončanju procesa prodaje kao da su do 21.travnja 2008. već upisani u knjigu dioničara.”
”
znam da si zbunjen i to nije samo sada
http://www.hst.hr/
Da, nisam stavio link od sindikata,ali eto ispravio si me kolega. Kako je to lijepo kada se međusobno nadovezujemo na razmišljanja. [lol] [lol] [lol] [lol]
Evo sam vidija na Dnevniku su najavili da Bush dolazi od 2.-4. travnja u Hrvatsku, a špekulira se da bi baš on moga uručiti pozivnicu Hrvatskoj za NATO. To bi se trebalo pozitivno odraziti na cjelu burzu, uglavnom dobra vijest zar ne?
13.3.2008.TOP 10:
1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun
2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 7.779.412 9,50 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI 5.732.197 7,00 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 2.854.109 3,49 Skrb. račun
5. HPB D.D. 406.835 0,50 Skrb. račun kupili 50 komada
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 371.618 0,45 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 363.843 0,44 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 363.075 0,44 Skrb. račun kupili 571 komad
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 332.483 0,41 Skrb. račun kupili 871 komad
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 229.485 0,28 Skrb. račun
Ukupno: 73,51