Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
think pink:
ajmo znalci,što se ovo dogodilo zadnja dva sata?????????????????
ja čekam ispod 320.
think pink:
ajmo znalci,što se ovo dogodilo zadnja dva sata?????????????????
ja čekam ispod 320.
aaa, zašto???[lol] [lol] [lol]
jel imam ja kakve obaveze u vezi dividende, gdje i kako će mi ona bit isplaćena?
naravno da ima,moras otici na Rebro da ti uzmu uzorak krvi tada odneses na ispitivanje za dnk da se dokaze da si to ti .E sad kad imas dokaz o vlasnistvu moras otici kod javnog biljeznika i ovjeriti taj dokaz i u N.Zagreb u poreznoj platiti porez na dividendu.Kada platis porez sa tim obrascem ides u Jurisicevu da ti HT izda dozvolu da si spreman da primis dividendu, kad dobijes tu potvrdu ides kod svog brokera i predajes mu je i ak on odluci da zadovoljavas uvjete bude ti dao dividendu.Eto vidis,vrlo jednostavno samo pazi ak naljutis brokera moze te poslati na ponovni postupak zato mu odnesi ciglicu kave i jedan balic[thumbsup]
James Knox:
”
jel imam ja kakve obaveze u vezi dividende, gdje i kako će mi ona bit isplaćena?
”
naravno da ima,moras otici na Rebro da ti uzmu uzorak krvi tada odneses na ispitivanje za dnk da se dokaze da si to ti .E sad kad imas dokaz o vlasnistvu moras otici kod javnog biljeznika i ovjeriti taj dokaz i u N.Zagreb u poreznoj platiti porez na dividendu.Kada platis porez sa tim obrascem ides u Jurisicevu da ti HT izda dozvolu da si spreman da primis dividendu, kad dobijes tu potvrdu ides kod svog brokera i predajes mu je i ak on odluci da zadovoljavas uvjete bude ti dao dividendu.Eto vidis,vrlo jednostavno samo pazi ak naljutis brokera moze te poslati na ponovni postupak zato mu odnesi ciglicu kave i jedan balic[thumbsup]
[lol] [lol]
quote=shabaneli]
wiking: ” James Knox: ” jel imam ja kakve obaveze u vezi dividende, gdje i kako će mi ona bit isplaćena? ” naravno da ima,moras otici na Rebro da ti uzmu uzorak krvi tada odneses na ispitivanje za dnk da se dokaze da si to ti .E sad kad imas dokaz o vlasnistvu moras otici kod javnog biljeznika i ovjeriti taj dokaz i u N.Zagreb u poreznoj platiti porez na dividendu.Kada platis porez sa tim obrascem ides u Jurisicevu da ti HT izda dozvolu da si spreman da primis dividendu, kad dobijes tu potvrdu ides kod svog brokera i predajes mu je i ak on odluci da zadovoljavas uvjete bude ti dao dividendu.Eto vidis,vrlo jednostavno samo pazi ak naljutis brokera moze te poslati na ponovni postupak zato mu odnesi ciglicu kave i jedan balic[thumbsup] ” [lol] [lol]
[/quote]
pogadjam, ti si taj broker kojem treba donijet ciglicu i balic [lol]
James Knox:
”
”
Što zafrkavate čovjeka sa vađenjem krvi,to je bolno i dugotrajno,pa ako neće vaditi krv za ovjeru kod bilježnika,može samo fotokopirati jagodice na prstima i poslati u SDA. [thumbsup]
tenkista:
”
Evo ni ja neću prodavati svoje udjele. A ovo što neko napiše da nema puno , ako je za njega 5 miliona komada HT-a malo, onda nema puno. Meni 5 miliona komada dionica HT-a koje su dobili branitelji ne izgleda malo. Nek ih samo 10% prodaje to je 500000 komada. A ja mislim da će ih prodavati najmanje 75 % branitelja. Pa sad računajte…
”
Spominje se broj od oko 525.000 imatelja udjela u fondu. Imajte na uma da tamo ima puno onih koji imaju recimo 1 udjel ili čak i onih sa 0,21 udjela (ja npr.) i od te prodaje nemaju ništa. Tako da te impresivne brojke u stvarnosti nisu tako velike. Podatak da će oko 75% udjelničara prodati svoje udjele je glupost. Oko 10 do 15 % možda da.
governor: ” maslinar: ” Nema tu dalje dečki od 335 kn. Tu je brana od prvog dana kak se zna za dividendu i teško da će to popustiti prije eks dday. Jedino bi ju branitelji mogli spustiti na 300-310 kn prije 18.4.[proud] ” Reče tenkista i bi tako!!! OPS 337,85 Koja trabunjanjanjanjanja… Malo lakše s omalovažavanjem branitelja.Da nismo ispravno razmišljali danas bi se ovo tržilo pod nazivom JT-RA Pozdrav braniteljima.Nebojte se “tenkova” i posade. ” Kolega, neće branitelji srušiti HT! Ako će ga tko srušiti to je tržište i to u strahu od branitelja. Da li je taj strah opravdan ili ne, pokazat će se na dan 12.04 i još par dana poslje. Osobno, smatram da je strah neopravdan i da branitelji neće srušiti HT, ali to uopće nije bitno. Bitno je da je strah prisutan, i bit će prisutan a samim tim i špekulacija, te da postoji vrla mogućnost pritiskanja cijene na dole kako se budemo bližili 12.04. I bilo bi pametno imat nešto casha za te dane. Eto.. u tom leži cijela priča. Ista će se situacija ponovit u 10.mjesecu zbog straha od naroda i dodjele bonus dionica. Nikad na zelenu granu s tim HT-om, da nema BF-a na horizontu, cijena bi bila u blokadi 2 dana za redom [wink]
[/quote]
Kolega, pročitajte moj post ponovno. Nisam ni rekao da će bit poslije 12.04.2008, već da će biti prije.
bok vam
Sutra je petak, ko i svaki drugi, savršen dan da “gospoda” “zavrte” nešto!
Pogledaj svaki prošli petak i biti će ti jasno, a onda u ponedjeljak opet iznova do naravno petka, pa opet iznova!
Molim lijepo dan prije objave dividende cijena dionice je bila 312 kuna,a danas 333 kune.Dakle,razlika svega dvadesetak kuna,a dividenda čak tridesetak kuna.Pa tko je ovdje lud,a kome smrde noge??![sealed][pray]
Molim lijepo dan prije objave dividende cijena dionice je bila 312 kuna,a danas 333 kune.Dakle,razlika svega dvadesetak kuna,a dividenda čak tridesetak kuna.Pa tko je ovdje lud,a kome smrde noge??![sealed][pray]
Znalo se da će biti dividenda i prije tog dana. Samo što je 10 kn više nego što smo se nadali. Znači sad bi cijena trebala biti 322 kn. Ljudi čemu pitanja i nevjerica…Dionica je odlična kao dionica, bolje reći firma je odlična a dionica zbog branitelja ništa nije bolja od Zdenke i Punta. Nažalost ali tako je.[cool]
Evo ni ja neću prodavati svoje udjele. A ovo što neko napiše da nema puno , ako je za njega 5 miliona komada HT-a malo, onda nema puno. Meni 5 miliona komada dionica HT-a koje su dobili branitelji ne izgleda malo. Nek ih samo 10% prodaje to je 500000 komada. A ja mislim da će ih prodavati najmanje 75 % branitelja. Pa sad računajte…
kolega ako se mi koji smo unutra ne zabrinjavamo zasto se vi sekirate, opustite se i uzivajte u ovim krasnim trenucima i rastu sljedecih 6 tjedana[thumbsup]