Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Je ne budem prodavao svoje udjele u braniteljskom fondu…što nije sigurno za druge…ima nas previše…e gdje su svi bili ’91-’95…
ali nisam siguran da će to katastrofalno utjecati na cijenu HT…mislim da je to ipak relativno mali broj dionica…[thumbsup]
Je ne budem prodavao svoje udjele u braniteljskom fondu…što nije sigurno za druge…ima nas previše…e gdje su svi bili ’91-’95…
ali nisam siguran da će to katastrofalno utjecati na cijenu HT…mislim da je to ipak relativno mali broj dionica…[thumbsup]
također ne mislim prodavat svoje udjele (imam ih 17),a rado bih dokupio ako se otvori mogućnost.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Zuljko:
”
2 pitanja
1.E ljudi kad HT isplacuje dividendu?
2.Registriran sam u FIMA-i, al su kod njih trazili ponovno slanje podataka koje su vec prikupili pri registraciji, moram li se opet registrirati da bih dobio dividendu?
Hvala
”
jel tti to nas zaj….ili stvarnonemas pojma.Clan od 2006 a neznas osnovne stvari[angry] idem spat zlo mi je,prezdero sam se,a ti za to vrijeme odi na temu HT pa procitaj jedno 20 stranica unazad
Mozda je kupio account od nekog[thumbsup]
Nece HT rusit branitelji. Rusit ce ga oni koji su ga rusili do sada. Samo sad ce umjesto velikog broja malih drhtavaca imat drugu izliku – BF.
A Vlada bi u medijima trebala pokrenuti kampanju da se objasni kako ce BF dobivati nove dionice i da ce vrijednost fonda rasti. Nesto slicno onoj kampanji poslije IPOa HTa.
Ja i supruga imamo zajedno 33 udjela,ne pada nam napamet prodavati još par godina,a na to smo upozorili sve svoje prijatelje, koji također posjeduju udj. u BF., i vjerujem da neće biti velike raspsrodaje, malo su se i branitelji kultivirali glede’ dionica!!!!
Ja i supruga imamo zajedno 33 udjela,ne pada nam napamet prodavati još par godina,a na to smo upozorili sve svoje prijatelje, koji također posjeduju udj. u BF., i vjerujem da neće biti velike raspsrodaje, malo su se i branitelji kultivirali glede’ dionica!!!!
Ja čak niti ne znam koliko udjela imam. Izgubio sam papir na kojem mi piše, a nema teorije da diram svoj udio barem godinu dana.
Nece HT rusit branitelji. Rusit ce ga oni koji su ga rusili do sada. Samo sad ce umjesto velikog broja malih drhtavaca imat drugu izliku – BF. A Vlada bi u medijima trebala pokrenuti kampanju da se objasni kako ce BF dobivati nove dionice i da ce vrijednost fonda rasti. Nesto slicno onoj kampanji poslije IPOa HTa.
Neće se moći više onako rušiti jer HANFA je počela jače kontrolirati tržište…………..[thumbsup][thumbsup]
Evo ni ja neću prodavati svoje udjele. A ovo što neko napiše da nema puno , ako je za njega 5 miliona komada HT-a malo, onda nema puno. Meni 5 miliona komada dionica HT-a koje su dobili branitelji ne izgleda malo. Nek ih samo 10% prodaje to je 500000 komada. A ja mislim da će ih prodavati najmanje 75 % branitelja. Pa sad računajte…
adriatic99:
”
”
također ne mislim prodavat svoje udjele (imam ih 17),a rado bih dokupio ako se otvori mogućnost.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
ma ja danas dokupio još i HT pa nek se nađe…[thumbsup]
Evo ni ja neću prodavati svoje udjele. A ovo što neko napiše da nema puno , ako je za njega 5 miliona komada HT-a malo, onda nema puno. Meni 5 miliona komada dionica HT-a koje su dobili branitelji ne izgleda malo. Nek ih samo 10% prodaje to je 500000 komada. A ja mislim da će ih prodavati najmanje 75 % branitelja. Pa sad računajte…
Tih 75% su upravo oni koji su se igrom slučaja našli na listi branitelja…[cool]
Neće se moći više onako rušiti jer HANFA je počela jače kontrolirati tržište…………..[thumbsup][thumbsup]
A koga su i na koji nacin kaznili?