HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,49
82.517
2,144
38,40
38,80
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Što ćete reći ljeti dok dionica bude možda i ispod 270 kn?
Nećete ni komentirati. Bit će slično da li sam ja prodao po 330 ili 340. 350 sumnjam ali htio bi da ode i na 500 kn pošto još jedan paket imam. A kupovati ne mislim.
Ne poznajete dovoljno branitelje.[cool]

kolega jeste vi mozda jednim djelom u kesu[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Ja sam siguran 100% da kolega tenkista nije prodao niti jedne dionice već je pokušao ispasti dobar treyder na riječima i sada kada mu nije upalilo mora braniti svoj stav za koji i on zna da je pogrešan.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

tenkista bi kupio opet[lol]

do 360 cemo se nekako dovuci …
ne moramo danas…
ima dvije mini barijere prije toga, 345 i 352…
ali to cemo proci.
360 ce biti izazov.
tko se ne slaze?

Čitam malo BABU GATARU na seebiz i imam što vidjeti, kako je koja dionica u “fokusu” tako se njemu mijenja “autor posjeduje…”prekjučer podravku…danas ericsson…ali ht se ne mijenja[lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Što ćete reći ljeti dok dionica bude možda i ispod 270 kn? Nećete ni komentirati. Bit će slično da li sam ja prodao po 330 ili 340. 350 sumnjam ali htio bi da ode i na 500 kn pošto još jedan paket imam. A kupovati ne mislim. Ne poznajete dovoljno branitelje.[cool]

stvarno ste me razočarali kolega sa svojim postovima zadnjih dana ……….sramota
ako vam se ne sviđa Ht izađite iz njega i kuš……………………..a zanimljivo je kako ste prije par dana SKAKALI od sreće jer ste kupili još 100 dionica kao baka dala i onda navodno odmah prodali po istoj cijeni ma kamon to ne bih ni ja napravila koja sam friški ulagač a kamo li vi koji ste iskusniji………….

i te priče s braniteljima stvarno više ne prolazi ni kod male djece i da ruše cijenu……kao da će burza propasti radi njih a s njom i ht
[rolleyes][rolleyes]

[color=blue][b]Čovjek uči dok je živ :) a ja sam prava mala štreberica :D[/b][/color]

Ja sam siguran 100% da kolega tenkista nije prodao niti jedne dionice već je pokušao ispasti dobar treyder na riječima i sada kada mu nije upalilo mora braniti svoj stav za koji i on zna da je pogrešan.

Pomalo mi i zao kolege tenkiste, vidljivo je da cijela burza ceka izvjesca, znak da se pokrene gore a HT ima najmanju cijenu sa izdasnom dividendom.
Kakakv scenarij je moguc u raspletu sljedecih mjesec dana, pa izgledno je da se kupnja povecava a s time i cijena.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

2 pitanja
1.E ljudi kad HT isplacuje dividendu?
2.Registriran sam u FIMA-i, al su kod njih trazili ponovno slanje podataka koje su vec prikupili pri registraciji, moram li se opet registrirati da bih dobio dividendu?

Hvala

sampras: ” Ja sam siguran 100% da kolega tenkista nije prodao niti jedne dionice već je pokušao ispasti dobar treyder na riječima i sada kada mu nije upalilo mora braniti svoj stav za koji i on zna da je pogrešan. ” Pomalo mi i zao kolege tenkiste, vidljivo je da cijela burza ceka izvjesca, znak da se pokrene gore a HT ima najmanju cijenu sa izdasnom dividendom. Kakakv scenarij je moguc u raspletu sljedecih mjesec dana, pa izgledno je da se kupnja povecava a s time i cijena.

pa jos uvijek ih stigne kupiti natrag…
ali prodao je pakete…nema vise extra dionica…
kako tuzno… [sad]

tenkista: ” Što ćete reći ljeti dok dionica bude možda i ispod 270 kn? Nećete ni komentirati. Bit će slično da li sam ja prodao po 330 ili 340. 350 sumnjam ali htio bi da ode i na 500 kn pošto još jedan paket imam. A kupovati ne mislim. Ne poznajete dovoljno branitelje.[cool] ” stvarno ste me razočarali kolega sa svojim postovima zadnjih dana ……….sramota ako vam se ne sviđa Ht izađite iz njega i kuš……………………..a zanimljivo je kako ste prije par dana SKAKALI od sreće jer ste kupili još 100 dionica kao baka dala i onda navodno odmah prodali po istoj cijeni ma kamon to ne bih ni ja napravila koja sam friški ulagač a kamo li vi koji ste iskusniji…………. i te priče s braniteljima stvarno više ne prolazi ni kod male djece i da ruše cijenu……kao da će burza propasti radi njih a s njom i ht [rolleyes][rolleyes]

kolegice, iskustvo nije mjerilo uspjesnosti[thumbsup]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Kupnja Cijena
184 337,61
133 337,60
150 337,55
51 337,51
260 337,30
Cijena Prodaja
339,00 315
339,50 441
339,98 63
339,99 189
340,00 1693

Izgleda da se priprema nekakav otpor na 340. Do prije nekoliko trenutaka na prodaji ih je bilo 893.

Bez brige preskočit će se i 340 u trenu kako je ovo krenulo u zadnje vrijeme. [thumbsup]

2 pitanja
1.E ljudi kad HT isplacuje dividendu?
2.Registriran sam u FIMA-i, al su kod njih trazili ponovno slanje podataka koje su vec prikupili pri registraciji, moram li se opet registrirati da bih dobio dividendu?

Hvala

jel tti to nas zaj….ili stvarnonemas pojma.Clan od 2006 a neznas osnovne stvari[angry] idem spat zlo mi je,prezdero sam se,a ti za to vrijeme odi na temu HT pa procitaj jedno 20 stranica unazad

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close