HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@ Ivana7 – ima i drugih povoljnih dionica INA, ADRS, VIRO, ATGR, ATPL, i još neke nelikvidne.

Danas sam je piknul prilicno, nešto mi govori, da nece biti dugo tak povoljna..[proud]

I – ima i drugih povoljnih dionica INA, ADRS, VIRO, ATGR, ATPL, i još neke nelikvidne. – na HT nećete puno zaraditi, ali u ovoj nestabilnoj situaciji sigurno nećete niti puno izgubiti

Toplo preporučam da se primiš posla, tj kupovine gore navedenih dionica!
Bit ćeš od koristi i onima koji ih posjeduju, ali i onima koji ih ne posjeduju i ne žele ih ni posjedovati!

Na temelju odredbe članka 14. stavak 1., a u vezi s člankom 13. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga („NN“, br. 140/05 ) povodom izjave Dinka Novoselca predsjednika Uprave AZ obveznog mirovinskog fonda o navodnoj “precijenjenosti hrvatskog burzovnog indeksa CROBEX do 30 do 50%”,
Agencija izvješćuje javnost, članove mirovinskih fondova i ulagače na tržištu kapitala da je pokrenula postupak i zatražila izjavu Dinka Novoselca, radi utvrđivanja činjenica na osnovi kojih je dao subjektivna predviđanja.
Nakon što se utvrde sve relevantne činjenice i odgovornost, Agencija će u okviru svojih ovlasti poduzeti propisane zakonske mjere.

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&LANG=&vijestid=318

u svakom slučaju pozitivno, da se netko sjetio priupitati za zdravlje ove “sveznamilupetamštohoću” likove

Zahvaljujem Ivana7, bilo je vrlo jezgrovito i poučno !!!
Možda pokrenem i ja kakvu polugu za ht do dividende, a ona van i u nešto dugoročnije…..a trenutno podcjenjeno ATLN , PODR, THNK, VDKT, DLKV, VIRO ??!
HT mi je po nekom zakonu mase, nije mi logična dionica.
Nisam siguran da ću i ostale paketiće držati za onih 6 dodatnih dionica.
Što smatraš balon dionicama – koje konkretno ?
Ma tko ne riskira, taj ne profitira, zato— povući barem jednu polugu !!!
Neću valjda pogoditi balon ??!

Nema tu dalje dečki od 335 kn. Tu je brana od prvog dana kak se zna za dividendu i teško da će to popustiti prije eks dday. Jedino bi ju branitelji mogli spustiti na 300-310 kn prije 18.4.[proud]
Reče tenkista i bi tako!!! OPS 337,85 Koja trabunjanjanjanjanja… Malo lakše s omalovažavanjem branitelja.Da nismo ispravno razmišljali danas bi se ovo tržilo pod nazivom JT-RA Pozdrav braniteljima.Nebojte se “tenkova” i posade.
[/quote]

Kolega, neće branitelji srušiti HT! Ako će ga tko srušiti to je tržište i to u strahu od branitelja. Da li je taj strah opravdan ili ne, pokazat će se na dan 12.04 i još par dana poslje. Osobno, smatram da je strah neopravdan i da branitelji neće srušiti HT, ali to uopće nije bitno. Bitno je da je strah prisutan, i bit će prisutan a samim tim i špekulacija, te da postoji vrla mogućnost pritiskanja cijene na dole kako se budemo bližili 12.04. I bilo bi pametno imat nešto casha za te dane. Eto.. u tom leži cijela priča. Ista će se situacija ponovit u 10.mjesecu zbog straha od naroda i dodjele bonus dionica. Nikad na zelenu granu s tim HT-om, da nema BF-a na horizontu, cijena bi bila u blokadi 2 dana za redom
[wink]

I'LL BE BACK

Ja samo ponavljam da mi je target na 450 i da mi je ovo sve još uvijek presmiješno, ali priznajem, svaki porast veseli i još samo 112 kuna i 15 lipa i prodajem, bez obzira na branitelje, mirovince, OIF-ove i ostale, a o fundamentima je stvarno glupo razglabat. Ne znam kako vama, ali mene je ova cijena banana bez obzira na likvidnost i stagnaciju na ostalim dionicama.

Surround all arround when it hits the ground

Nisam baš potpuno siguran, dali znate kada dolazi dividenda i kolko će biti i dali ćemo biti obavješteni .molio bi one koji znaju neka napišu.

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=3796&pg=17

http://www.poslovni.hr/72785.aspx
Braniteljima iz dobiti Fonda 127 mil. kuna
…………………Petar Lovrić, član UO fonda branitelja potvrđuje da se trenuto razrađuju tehnički aspekti vezani uz definiranje isplate u roku 60 dana od podnošenja zahtjeva za prodajom udjela, a odluka o izmjenama………………[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Po meni ovo je ključna odluka koja će omogućiti odmak od 60 dana za točnu pripremu koliko novca treba osigurati ,a u menjuveremenu stiže i dividenda.
Neće biti naglog pritiska na cijenu HT-r-a i INA-r-a.[lol]

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ja samo ponavljam da mi je target na 450 i da mi je ovo sve još uvijek presmiješno, ali priznajem, svaki porast veseli i još samo 112 kuna i 15 lipa i prodajem, bez obzira na branitelje, mirovince, OIF-ove i ostale, a o fundamentima je stvarno glupo razglabat. Ne znam kako vama, ali mene je ova cijena banana bez obzira na likvidnost i stagnaciju na ostalim dionicama.

Samo bih dodao da je i moj target nekad bio 450, ali danas je veći!!![thumbsup][thumbsup][thumbsup]

maslinar: ” Nema tu dalje dečki od 335 kn. Tu je brana od prvog dana kak se zna za dividendu i teško da će to popustiti prije eks dday. Jedino bi ju branitelji mogli spustiti na 300-310 kn prije 18.4.[proud] ” Reče tenkista i bi tako!!! OPS 337,85 Koja trabunjanjanjanjanja… Malo lakše s omalovažavanjem branitelja.Da nismo ispravno razmišljali danas bi se ovo tržilo pod nazivom JT-RA Pozdrav braniteljima.Nebojte se “tenkova” i posade.
Kolega, neće branitelji srušiti HT! Ako će ga tko srušiti to je tržište i to u strahu od branitelja. Da li je taj strah opravdan ili ne, pokazat će se na dan 12.04 i još par dana poslje. Osobno, smatram da je strah neopravdan i da branitelji neće srušiti HT, ali to uopće nije bitno. Bitno je da je strah prisutan, i bit će prisutan a samim tim i špekulacija, te da postoji vrla mogućnost pritiskanja cijene na dole kako se budemo bližili 12.04. I bilo bi pametno imat nešto casha za te dane. Eto.. u tom leži cijela priča. Ista će se situacija ponovit u 10.mjesecu zbog straha od naroda i dodjele bonus dionica. Nikad na zelenu granu s tim HT-om, da nema BF-a na horizontu, cijena bi bila u blokadi 2 dana za redom [wink]
[/quote]

neće biti pritisak iza 12.4. , jer zašto branitelji nebi pričekali 21.4. te dividendni prinos, pa prodali udjele poslije 21.4
pritisak će biti iza 21.4.

@Ivica 007

Osobno sa 100K kupio recimo za 70K neke od prethodno navedenih navedenih dionica koje bi ti mogle donijeti zaradu recimo 20-50% kroz recimo 6-10 mjeseci…to te vjerojetno i nece previse usreciti pa bih za ostalih 30K uzeo malo hazard dionica koje bi mogle donijeti puno puno vise- SN holding, JNAF…

Svaka dionica HT-a u mom vlasništvu donit će mi 30kn!Uvatija sam sebe da se uvik nasmješim kad na to promislim.[cool]

New Report

Close