Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,82 | 370.394 | 10,339 | 36,10 | 36,40 | 2,27% |
…lijep zdravi rast danas… veliki volumen, 2 posto up…
…bit će interesantno pratiti tko če se odlučiti za dividendu , a tko rezati prije…slatke brige..
Se sjećate ono neki dan dok su nam zabunom na PBZ Investoru pokazali 45 000 i kusur komada na prodaji na 350 kn? Sad ih već možda ima 70-80000 komada. I to samo od novopečenaca bez fondova. A gdje su branitelji i radnici. To mene muči a ne kažem da je dionica loša. Dugoročno možda je ali kratkoročno sigurno nije. Nisam se zabunio.[bye]
to je bilo na 450 kn[wink] 45000 komada[lol]
Se sjećate ono neki dan dok su nam zabunom na PBZ Investoru pokazali 45 000 i kusur komada na prodaji na 350 kn? Sad ih već možda ima 70-80000 komada. I to samo od novopečenaca bez fondova. A gdje su branitelji i radnici. To mene muči a ne kažem da je dionica loša. Dugoročno možda je ali kratkoročno sigurno nije. Nisam se zabunio.[bye]
Ponovno vom kažem to su riječi lluzera danas ste te već toliko puta bili u krivu i opet nastavljate.
Kažete 45000 komada pa jeste danas gledali kako nestaju blokovi od 15000 komada ili to ne želite gledati.
rast 100%.
nema sta.
povecao se promet , potraznja isto. optimizam se vratio.
napokon su investitori shvatili da je ipak HT nesto posebno na nasoj burzi.
imamo barem jos jedan val rasta.
evo mog grafa ponovo….
Slažem se tigrus da bi trebao biti rast iako sam amater u TA, samo što je obično treći val najjači (ne mora biti) tako da smo relativno blizu vrhu prije ove (vjerovatno manje) korekcije. ALI ovo je dionica fondova na njoj TA gotovo ne primjenjiva, bar tako ja mislim.
evo tenkista, nema cementa na 335, opet si u krivu. Preko 3000 postova, a karizma se topi…
Vidio nalog od 5000 komada i misli da nema preko a nije vidio da je nestao jedan od 15 000 komada u sekundi
tenkista: ” Se sjećate ono neki dan dok su nam zabunom na PBZ Investoru pokazali 45 000 i kusur komada na prodaji na 350 kn? Sad ih već možda ima 70-80000 komada. I to samo od novopečenaca bez fondova. A gdje su branitelji i radnici. To mene muči a ne kažem da je dionica loša. Dugoročno možda je ali kratkoročno sigurno nije. Nisam se zabunio.[bye] ” Ponovno vom kažem to su riječi lluzera danas ste te već toliko puta bili u krivu i opet nastavljate. Kažete 45000 komada pa jeste danas gledali kako nestaju blokovi od 15000 komada ili to ne želite gledati.
stvarno ne kužim što muči kolegu tenkista?…krive procjene možda?
tigrus: ” rast 100%. nema sta. povecao se promet , potraznja isto. optimizam se vratio. napokon su investitori shvatili da je ipak HT nesto posebno na nasoj burzi. imamo barem jos jedan val rasta. evo mog grafa ponovo…. ” Slažem se tigrus da bi trebao biti rast iako sam amater u TA, samo što je obično treći val najjači (ne mora biti) tako da smo relativno blizu vrhu prije ove (vjerovatno manje) korekcije. ALI ovo je dionica fondova na njoj TA gotovo ne primjenjiva, bar tako ja mislim.
ovo je posebna, narodna dionica.
to znaci da ju i politika stiti.
osim odlicnih fundamenata, ta politicka podrska joj je najjace uporiste.
a uostalom vidjet ces…
zao mi je tenkista sto nisi sacekao,znas da smo skupa u g….meni je ulaz na 357kn i po svim racunicama ce doci prije dividende na tu cijenu i bit ce mi ili dividenda ili izadji na vrijeme.Pozurio si i sto se tu moze,ulozi te novce sada u nesto pametno [thumbsup]
Pa da, može recimo kupiti HT! Još je jeftin ispod 340 kn, a bit će i 30 kn dividende. [lol]
rast 100%.
nema sta.
povecao se promet , potraznja isto. optimizam se vratio.
napokon su investitori shvatili da je ipak HT nesto posebno na nasoj burzi.
imamo barem jos jedan val rasta.
evo mog grafa ponovo….
jedna od boljih TA koje sam vidio…..
[lol] [lol] [lol]
Na temelju odredbe članka 14. stavak 1., a u vezi s člankom 13. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga („NN“, br. 140/05 ) povodom izjave Dinka Novoselca predsjednika Uprave AZ obveznog mirovinskog fonda o navodnoj “precijenjenosti hrvatskog burzovnog indeksa CROBEX do 30 do 50%”,
Agencija izvješćuje javnost, članove mirovinskih fondova i ulagače na tržištu kapitala da je pokrenula postupak i zatražila izjavu Dinka Novoselca, radi utvrđivanja činjenica na osnovi kojih je dao subjektivna predviđanja.
Nakon što se utvrde sve relevantne činjenice i odgovornost, Agencija će u okviru svojih ovlasti poduzeti propisane zakonske mjere.
Nema tu dalje dečki od 335 kn. Tu je brana od prvog dana kak se zna za dividendu i teško da će to popustiti prije eks dday. Jedino bi ju branitelji mogli spustiti na 300-310 kn prije 18.4.[proud]
Toliko o brani na 335 [lol] [lol] [lol] [lol]