HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 18:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kakva je procedura isplate….

Tnx…

Konačno smo i to dočekali, porast cijene + isplata izdašne dividende. [thumbsup]

Knjige i kava

300kn ulaz meni super odlično to je 10% po dionici koja banka to daje? [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Jaki inkaso u 5mj[lol] [lol] [thumbsup]

Dobar, Loš, Zao

kad je zadnji dan za kupiti dionicu THT-a a da se jos uvijek uhvati vlak za isplatu dividende za 2007?

kad je zadnji dan za kupiti dionicu THT-a a da se jos uvijek uhvati vlak za isplatu dividende za 2007?

do 01.04.

Dobar, Loš, Zao

na ovakvim diskontima, jucer[thumbsup]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

fyi do danas se samo na ZSE protrgovalo 5 458 277 dionica HT-a, najvise milja ak se nade od branitelja na prodaji to se preuzme u dve blok transakcije

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b58960f3-df33-4441-b6b0-9b8b3281e252

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Zašto je ova cijena trenutna neodrživa i zašto mora ići gore.Vidim da svi računaju na samo jednu dividendu ali ako se kupe dionice ovih dana ispada da skoro u godini dana se ostvaruje pravo na dvije dividende.

Znači ostvaruje se pravo na isplatu ove i isplatu dividende koja će biti isplaćena u četvrtom mjesecu 2009 godine
tako da ako recimo ona dividenda bude i manja npr 20 kuna sa kupnjom na 328 kuna čovijek se može nadati ukupnoj dividendi od 50 kuna za jednu godinu i jedan mjesec.

Eto malo za razmišljanje.

SAM PROTIV SVIH

Mislim da se isplati povući novce koji su oročeni i kupiti HT jer bi povrat na ulaganje mogao biti oko 15% na 1,1 godinu

SAM PROTIV SVIH

TheStyx: ” kad je zadnji dan za kupiti dionicu THT-a a da se jos uvijek uhvati vlak za isplatu dividende za 2007? ”
do 01.04.

Odlično. Prodaš 02.travnja, i nemaš ni dionicu ni dividendu[lol]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Vaš link

16. travnja !

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

TheStyx:

do 01.04.

Kako mislite 01.04.???
Pa ako je sjednica 21.04. onda je zadnji dan valjda 18.04., zar ne???

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close