HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

evo jedno pitanje kolike su sanse da dan nakon sto se isplate dividende proda dionica po cijeni koja ce biti veca za 30 kn od zakljucno zanje cijene dana prije isplate dividendi.
kuzite koji je moj cilj…

QUISQUE SUAS SUSTINET CRUCES. Svatko ima svoj križ.

zaboravi

evo jedno pitanje kolike su sanse da dan nakon sto se isplate dividende proda dionica po cijeni koja ce biti veca za 30 kn od zakljucno zanje cijene dana prije isplate dividendi. kuzite koji je moj cilj…

kužimo koji je Vaš cilj, mogućnosti postoje burza će raditi i tako svaki dan u tjednu 8-16 osim praznika, sretno [thumbsup]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

pozdrav,zanima me ako netko tu zna ,ako smo sklopili s brokerom ugovorom o prodaji da li i dalje imamo pravo na isplatu dividendi hvala

pozdrav,zanima me ako netko tu zna ,ako smo sklopili s brokerom ugovorom o prodaji da li i dalje imamo pravo na isplatu dividendi hvala

Imate.

Naravno da imaš……….

kolega situacija je jasna, dividenda se isplacuje vlasnicima na dan 21.04
ako Vas zanima ostvarivanje nagradne dionice
Promtno rezimiram; dionica sa SDA racuna ne smije mjenjati svoju poziciju, ne smije se prenositi na Vas racun registriran kod brokera jer tada zasvetli crvenio i vise niste u igri za dodatnu dionicu.
Dionica se moze staviti na teret, bankovni namjenski, lombardni, margin…
SAMO DA NE MJENJA POZICIJU NA SDA RACUNU, AKO TO JEDNOM UCINITE HIMEN JE IZGUBLJEN ZAUVIJEK a time i nagradna dionica

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ooooooo bože moj imaš pravo na dividendu ako imaš dionice na dan skupštine

Neznam što smatraš pod ovim “ugovor o prodaji” vjerojatno misliš na registriranje dionica …… nebitno za dividendu…

na dan 28.2. top 10:

1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun
2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 7.779.412 9,50 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI 5.732.197 7,00 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 2.894.571 3,53 Skrb. račun
5. HPB D.D. 413.516 0,50 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 371.618 0,45 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 363.843 0,44 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 342.730 0,42 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 308.012 0,38 Skrb. račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 219.289 0,27 Skrb. račun
Ukupno: 73,50

Evo prilažem top 10 da možemo pratit tko kupuje i tko će kupovati u narenim danima.. ovo je stanje u ponedjeljak a baš me zanima kad budemo gledali od utorka top 10 promjene…

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

puno hvala,da mislio sam na ugovor o prodaji,pobrkao sam ovo s onim nagradnim dionicama,za njih vrijedi to pravilo,hvala jos jednom ,pozdrav ht ovci[thumbsup]

puno hvala,da mislio sam na ugovor o prodaji,pobrkao sam ovo s onim nagradnim dionicama,za njih vrijedi to pravilo,hvala jos jednom ,pozdrav ht ovci[thumbsup]

New Report

Close