HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Izvješče je najbolje koje sam vidio u životu. U cijeloj priči je nevjerojatna glupost naših fond menadžera koji i dalje ne kupuju.

Sada će i oni zadnji ode cijena u blokadu, u 10 sati…………[thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Interesantno da su svi nalozi na kupnji mali pa gdje su kako kaže kolega bud naši fond menađeri.

a zašto se prodaja nemiće.

Blokada na 342,68 hoćemo je danas doseći

Interesantno da su svi nalozi na kupnji mali pa gdje su kako kaže kolega bud naši fond menađeri.

ma kupovat će oni, bolje sad nego kasnije. [thumbsup]

Šta će ovo biti… [shocked]

Top bid
CIJENA KOLIČINA
330,00 430
327,00 33
326,00 50
325,02 70
325,01 100
325,00 360
322,00 1,000
321,01 1,000
321,00 472
320,03 26

izašao FI HT za 2007.-konsolidirani i revidirani i to u formatu kako Bog zapovijeda, nadam se da će se i ostali
povesti za njihovim primjerom i prestat slati itvještaje u onom idiostkom FINA TFI-POD formatu iz kojeg se ništa be vidi.
[thumbsup]

Jako dobro od 15 mlrd kuna imovine 12,5 mlrd je pokriveno vlastitim kapitalom.

oprostite na tipfelerima, malo sam prehlađen..

[embarass]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

kolega nathan a što je s našim planovima da ćemo kupovati ovaj hate sve po 12 kn?

nasim planovima? [huh]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Prijedlog za dividendu 30kn po dionici,jel sam ja to dobro pročitao? [thumbsup]

I love this game

Ajme lijepo li je vidjet ove naloge na HT-u, a nadam se da će pomoći i svim ostalim dionicama danas da povuku gore u pozitivnom ozračju.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

beholder: ” kolega nathan a što je s našim planovima da ćemo kupovati ovaj hate sve po 12 kn? ” nasim planovima? [huh]

pa ne znam, zar niste vi bili jedan od onih što je zagovarao daljnji pad ove dionice? hmmm možda i niste, tko će sada znat [huh]

uglavnom….
želio bi zahvaliti jednom ne baš aktivnom forumašu koji mi je tamo u 12 mjesecu otvorio oči kada je ustvrdio da bi on kupio milion dionica hta da ima novaca i da mu je najdraže imati dionice takve ciganske firme koja će i slijepcu isključiti telefon zbog neplaćenog računa….e to mi je otvorilo oči i od tada kao mala vjeverica skupljam ovaj HT (a od IPOA su u maminoj škrinjici)…[thumbsup]

ODE OVO U BLOKADU

New Report

Close