Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,13 | 63.814 | 1,766 | 36,10 | 36,40 | 1,11% |
Rilas: ” odlično, makli su sve velike naloge na prodaji, danas ćemo fino gore[thumbsup] ” sta znaci fino gore na 320? dionica vrijedi barem 30% vise, joj nije da sam neskroman al ovo liparenje na takvoj firmi prestrasno
Kolega, polako. Do prije dva tjedna većina nas je zbrajala gubitke. Mene svaka kuna veseli.
Rilas:
”
odlično, makli su sve velike naloge na prodaji, danas ćemo fino gore[thumbsup]
”
sta znaci fino gore na 320?
dionica vrijedi barem 30% vise, joj nije da sam neskroman al ovo liparenje na takvoj firmi prestrasno
slažem se, ali šta je tu je, bolje i ovo nego crvenilo.
Analitičari očekuju da će u četvrtak biti objavljeni izvrsni poslovni rezultati HT-a u prošloj godini, a očekuju i da će se uprava HT-a odlučiti za isplatu dividende od najmanje 15 kuna po dionici te je zbog toga vjerojatno da će HT biti najlikvidnija dionica i današnjeg trgovinskog dana.
po cijeni od 305-310 dividenta od cca 15 kn je cca 5% u odnosu na uloženi novac.
Za godinu i 2 mjeseca budući ulagač može pokupiti dvije dividente od cca 5% plus + kapitalna dobit.
Pametnom dosta.[thumbsup]
Problem je što će nakon isplate dividende cijena dosta pasti zbog navale na prodaju radnika koji će upisati dionice, i braniteljskog fonda. To je ogromna količina dionica. Pitanje je isplati li se radi 5% to riskirati. Pretpostavljam da je ovdje malo dugoročnih investitora.
dividenda će iznositi od min 50 do max 100 % dobiti.
pošto je za prva tri kvartala eps = 28 HRK, a iz rezultata branše četvrti kvartal je tradicionalno najbolji očekuje se EPS = cca 40.
većinskom vlasniku T -comu baš i necvijetaju ruže u njemačkoj te bi i njemu što veći postotak isplate dobiti “išao na ruku”.
osobno mislim da dividenda po dionici neće biti manja od 25 hrk, na kraju godine još 10% dionica, a u travnju još jedna dividenda..
na ovim cijenovnim razinama prodavat HT mislim da nije ni malo pametno,
pozdrav mali dioničari
[thumbsup]
Koji je jarac ovim 63. Da li su to mali ili netko od velikih samo zadaje naloge sa 63 dionice.
sutra u 9 AM ZSE dobiva izvjesce poslovanja 2007 HT-a, u 15 konferencija za invetitore i novinare sa prijelogom uprave o visini isplate dividende.
prijedlog ne dvojim da ce biti usvojen, sretno danasnjim kupcima samo nemojte preplatiti[wink]
Hoće li mi netko objasniti zašto se stalno priča o 2 dividende. Sad će biti izglasana dividenda za prošlu godine a kad je isplata. Kad će biti izglasana dividenda za 2008 i kad će biti isplata? hvala na objašnjenju.
Hoće li mi netko objasniti zašto se stalno priča o 2 dividende. Sad će biti izglasana dividenda za prošlu godine a kad je isplata. Kad će biti izglasana dividenda za 2008 i kad će biti isplata? hvala na objašnjenju.
kolega godina je tek pocela, nagodinu u ovo doba biti ce FI i dividenda za 2008, sigurno je da to nece biti 29. veljace jer je ovo prestupna godina.
http://www.londonstockexchange.com/en-gb/pricesnews/prices/system/detailedprices.htm?sym=US4432962078USUSDIOB B288P82THTC
budemo vidli zutra s kolkom nas dividendom Obi nagraduje
http://www.londonstockexchange.com/en-gb/pricesnews/prices/system/detailedprices.htm?sym=US4432962078USUSDIOB B288P82THTC
budemo vidli zutra s kolkom nas dividendom Obi nagraduje
[/quo
kolega nevalja vam link.