HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 07.11.2024. u 13:03
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,06
28.594
793
36,10
36,20
0,56%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Možda sam neinformiran, ali zar će se dopustiti prodaja dionica iz nekakvog fonda bilo kome a da se ne napravi revizija statusa dodijeljenih braniteljima koji imaju udio u tom fondu.Kad gledam ove afere sa ratnim vojnim invalidima stvarno si mislim da mi hrvati bolje nismo niti zaslužili.[bye]

“Mali” nisu prodali niti 15% svojih dionica, a kako izgleda niti neće skoro. Mirovinci i OIF- ovi ne mogu dočekati braniteljske dionice da bi jeftino kupili. Na businessu manager braniteljskog fonda savjetuje branitelje da ne prodaju udjele jer je Ht jako jeftin (310) nego da se strpe. Prognoza:
12.04. Ht je 330-335 kuna, branitelji u većoj mjeri izlaze jer cijena više nije tako niska, mirovinci i OIF-ovi sretni jer su pobrali opet jeftino Ht , a samo 15 i manje dana prije skupštine kada će se izglasat dividenda.
Rasplet:
Svi sretni i zadovoljni, osim nas kojima je target iznad 400.

Surround all arround when it hits the ground

Jedno je sigurno : odlična firma , nikakva dionica.

Nije točno da nije nikakva dionica.Predviđanja se možda i ostvare na 400 kn, samo ne prije nego što se još par puta dobro spustimo ispod 300. Kad se posloži da u jednom dopodnevu bivši predsjednik američke središnje banke Alan Greenspan izjavi da je SAD u banani definitvno, i da Josip Glavaš kaže”…branili smo HT..ali … “Drugim rječima nadamo se najboljem a očekujemo najgore i za to se spremamo -svakom normalnom dosta da zaključi šta nas čeka. Nisam druker HT sam imao od IPO-a pa prodao na valovima, i to i dalje čekam, ostalima sretno[bye]

“Mali” nisu prodali niti 15% svojih dionica, a kako izgleda niti neće skoro. Mirovinci i OIF- ovi ne mogu dočekati braniteljske dionice da bi jeftino kupili. Na businessu manager braniteljskog fonda savjetuje branitelje da ne prodaju udjele jer je Ht jako jeftin (310) nego da se strpe. Prognoza: 12.04. Ht je 330-335 kuna, branitelji u većoj mjeri izlaze jer cijena više nije tako niska, mirovinci i OIF-ovi sretni jer su pobrali opet jeftino Ht , a samo 15 i manje dana prije skupštine kada će se izglasat dividenda. Rasplet: Svi sretni i zadovoljni, osim nas kojima je target iznad 400.

Slažem se za male.Da li netko zna koja je količina kupljena na kredit.Mislim da će to biti približno jednak broj ovom koji je prodao(do 15%).
Ja nisam siguran da će se izlaziti u nekoj velikoj količini iz BF dok HT bude ispod 350.
Donedavno smo “mislili” da su mali srušili HT,pa sad znamo da je to bila laž.

maslina je obrana![left][/left]

halo bing: ” Ajde neka mi netko sad kaže, kakav bi to udar branitelja na prodaji morao biti, a da ga sami mirovinci ne mogu zadržati, samo ako žele? ” budite uvjereni da niti jedna dionica iz FB se nece naci na burzi. kolko sa stave nalog na prodaji 100 000 kom po kojoj cijeni, pa ne budite smjesni. sve sto ce se morati prodati zasigurno ce u blok transakciji imati kupca mirovinski fond, otvoreni fond ili ocekivano trezor HT-a. dakle ta dogovorena blok transakcija ce imati dogovorenu cijenu i nista se nece naci na burzi, tu cijenu mozda saznamo ali nece burza zbog toga kolabrirat. zapitajte se koja je trenutno najpovoljnija i najpozeljnija dionica na burzi za mirovince koji nisu zadovoljili apetite na IPO-u. hoce 5% portfelja imaju 1,04% prostora za kupnju kolko pozelis. Dakle rezimiram ako neko ocekuje jeftin HT boje da se prabeci na kupnju udjela u BF jer ce zasigurno vise profitirat.

slažem se u biti

može li netko malo pojasniti institut BLOK TRANSKACIJA
kako se odvija, obično između koga, šta se mora objaviti, da li se promjene ubrzo vide u top 10 na sda itd

hvala

[smiley]

Alaj ga ovi gomilaju na prodaji, koji je to pokušaj zaustavljanja rasta.

Ovi nalog na prodaji od 1500 kom je vjerojatno od malog dioničara koji je čekao u redu 3 sata da kupi i sada ruši cijenu ht-a svojim paničarenjem.[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

ops[undecid]

kako se ovo sad stopa da ne predje 310, ali mislim da polako dolaze bolji dani za novu dionicu u sve nas koji camimo u njoj cekajuci

Štopa se da se ulovi braniteljski fond nisko kad branitelji pocnu povlacit lovu…

mozes zacepiti rupu u brani sa prstom, ali je voda toliko jaka da ce branu prije ili kasnije srusiti. Ht je voda, a ovi sto ga stopaju brana, ali uvijek se zna kraj te price…prije ili kasnije. Bitno je da nam se ne zuri[thumbsup]

New Report

Close