Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,00 | 9.504 | 264 | 36,00 | 36,10 | 0,28% |
Kupnja Cijena
85 306,15
150 306,11
100 306,02
394 306,00
78 305,56
Cijena Prodaja
306,11 47
307,00 441
307,11 200
307,49 260
307,50 16
ma ljudi, zapamtite jednom, branitelji ne prodaju nikakave dionice, jer ih ni neposjeduju….oni prodaju udjele u Braniteljskom fondu, a koji nijh isplaćuje prodajom HT-ovih ili nekih drugih dionica koje se nalaze u fondu….
znači branitelji nemaju veze sa dioncama, nego samo fond menadžeri koji će radit u braniteljskom fondu….
i za sada branitelja ima malo manje od pola miliona….
al, nisam to htio pisat….dal netko zna koja je jučer zaključna cijena bila na LSE
(da sad ja netrošim vrijem i to tražim)[rolleyes]
312 kn zadnja cijena[thumbsup]
promet preko 2 ooo ooo
ma ljudi, zapamtite jednom, branitelji ne prodaju nikakave dionice, jer ih ni neposjeduju….oni prodaju udjele u Braniteljskom fondu, a koji nijh isplaćuje prodajom HT-ovih ili nekih drugih dionica koje se nalaze u fondu…. znači branitelji nemaju veze sa dioncama, nego samo fond menadžeri koji će radit u braniteljskom fondu…. i za sada branitelja ima malo manje od pola miliona…. al, nisam to htio pisat….dal netko zna koja je jučer zaključna cijena bila na LSE (da sad ja netrošim vrijem i to tražim)[rolleyes]
gore ti je link
ali čini mi se da je samo ponuda, bez ikakve trgovine
ja barem ne vidim volumen trgovanja, ispada transakcija 0 !?
ali nisam siguran, možda netko ima bolji link i preciznije stanje
[embarass]
Dosad su lipo počistili 63-ica,par dana se vrte oko neke cijene onda udarac po kupnji i adio mali drhtavci.[sealed]
ili sam ćorav ili netko stavlja naloge drži ih par minuta na prodaji pa povuče!!!!!![undecid]
ili sam ćorav ili netko stavlja naloge drži ih par minuta na prodaji pa povuče!!!!!![undecid]
nisi ćorav i HT nije jedini!
toka:
”
”
nisi ćorav i HT nije jedini!
kakve su to igre je li netko proba zaustaviti rast, što je to![undecid]
E pa sada ovo izgleda na kupnji skroz korektno.[thumbsup]
Ajde neka mi netko sad kaže, kakav bi to udar branitelja na prodaji morao biti, a da ga sami mirovinci ne mogu zadržati, samo ako žele?
budite uvjereni da niti jedna dionica iz FB se nece naci na burzi.
kolko sa stave nalog na prodaji 100 000 kom po kojoj cijeni, pa ne budite smjesni.
sve sto ce se morati prodati zasigurno ce u blok transakciji imati kupca mirovinski fond, otvoreni fond ili ocekivano trezor HT-a.
dakle ta dogovorena blok transakcija ce imati dogovorenu cijenu i nista se nece naci na burzi, tu cijenu mozda saznamo ali nece burza zbog toga kolabrirat.
zapitajte se koja je trenutno najpovoljnija i najpozeljnija dionica na burzi za mirovince koji nisu zadovoljili apetite na IPO-u. hoce 5% portfelja imaju 1,04% prostora za kupnju kolko pozelis.
Dakle rezimiram ako neko ocekuje jeftin HT boje da se prabeci na kupnju udjela u BF jer ce zasigurno vise profitirat.
halo bing:
”
Ajde neka mi netko sad kaže, kakav bi to udar branitelja na prodaji morao biti, a da ga sami mirovinci ne mogu zadržati, samo ako žele?
”
budite uvjereni da niti jedna dionica iz FB se nece naci na burzi.
kolko sa stave nalog na prodaji 100 000 kom po kojoj cijeni, pa ne budite smjesni.
sve sto ce se morati prodati zasigurno ce u blok transakciji imati kupca mirovinski fond, otvoreni fond ili ocekivano trezor HT-a.
dakle ta dogovorena blok transakcija ce imati dogovorenu cijenu i nista se nece naci na burzi, tu cijenu mozda saznamo ali nece burza zbog toga kolabrirat.
zapitajte se koja je trenutno najpovoljnija i najpozeljnija dionica na burzi za mirovince koji nisu zadovoljili apetite na IPO-u. hoce 5% portfelja imaju 1,04% prostora za kupnju kolko pozelis.
Dakle rezimiram ako neko ocekuje jeftin HT boje da se prabeci na kupnju udjela u BF jer ce zasigurno vise profitirat.
kako kupiti udjel u BF! može i na privatno !