HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 20:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kupnje Prodaje
Cijena Količina
302,11 158
302,10 29
302,08 21
302,07 38
302,06 36
302,00 147
301,99 20
301,54 50
301,53 60
301,52 300
Cijena Količina
302,99 2
303,00 735
304,00 63
304,49 10
304,99 189
305,00 282
306,00 65
306,03 113
306,89 250
306,90 41

Nije mi jasno da niste svjesni činjenice da je do sada ( od ulaska DT-a ) isplaćivana dividenda u iznosu 100% dobiti. Ne vidim razloga zašto većinski vlasnik DT ne bi pokupio i ove godine svoj dio kolača. ( oni su dizali dividenu u 100% iznosu i kad je bila oporeziva ) Bez obzira na ti što je dividenda za 9 mjeseci cca 27 kn/dionici, a zna se da je 4q najbolji i da dobit po dionici ne bi iznosila manje od 35 kuna. Zapitajte se da ste Vi na mjestu većinskog vlasnika ( koji ima probleme u Njemačkoj ) što bi napravili ??? Pozdrav[lol]

Nisi u pravu. Želju za isplatom dividende je uvijek pokazivala država više nego DT. Pa taj DT je u ku**u. Oni nemaju pojma koliko imaju firmi. Oni firme kupuju da bi slali svoje ljude da rade izvan Njemačke na trošak HT-a i sličnih kompanija.
da nisu kupovali izbvan Njemačke, broj otpuštenih u Njemačkoj bi bio zantno veći. Ovako su uhljebili dobar dio svojih.

Kao dioničaru HT-a bi mi pasalo 30 kuna dividende po dionici pogotovo što znam da se to ne bi odrazilo negativno na investicije u Hrvatskoj. Pa u HT-u ne mogu potrošiti koliko imaju za investicije[thumbsup]

Otprilike sve kako je naveo asdfgh123, uz dodatak da se najveći dio love izvlači kroz konzultantske usluge, marketing koji prebolesno košta i te razne strane menadžere koji koštaju cca i do 100 000 EUR HT mjesečno.

kolega krpa??[shocked]

Zadnja transakcija jučer, po 61.50
Danas nije bilo prometa.

To je preko 311 kuna po srednjem tečaju HNB-a, da vidimo hoće li se ZSE uskladiti…

61.50 je po srednjem HNB točno 303.81

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

kolega krpa??[shocked]

Danas nije bilo prometa.

halo bing:

To je preko 311 kuna po srednjem tečaju HNB-a, da vidimo hoće li se ZSE uskladiti…

[/quote]
Računao sam 63 dolara, tj. post kolege shabanellija.

Surround all arround when it hits the ground

Dragi kolege je li vam jasno šta HT u slučaju isplate dividende , bez obzira kolika ona bila, mora napraviti ?
Mora povučći lovu iz fondova šta opet znači rasprodaju nekih dionica obzirom da se ne radi o malom iznosu,
zato , ako zazivate visoku dividendu izađite u CASH

prodaja pala na 304,99 a kupnja narasla na 311 kn?Prate li ljudi kako stvari stoje,pitaju li brokere?Svašta

Dragi kolega, vjerujte ni jedan mali dioničar nije toliko lud ni glup, a ovo je igra mešetara i naših mešetarskih fondova, kako bi srušili cijenu i kupili čim jeftinije odnosom na predhodnu, pa vidite da su u tom slučaju uvijek male količine na prodaji

HT-Hrvatske Telekomunikacije D.D.

Notification of Audited Results for the twelve months ended 31 December 2007

Zagreb – 21 February 2008, HT – Hrvatske Telekomunikacije D.D. (“T-HT”) today announces that it will be releasing its audited results for the twelve months ended 31 December 2007 on Thursday, 28 February 2008.

Malo ćemo se strpiti do četvrtka za točno FI…ovo je vijest na LSE. [smiley]

Dragi kolege je li vam jasno šta HT u slučaju isplate dividende , bez obzira kolika ona bila, mora napraviti ? Mora povučći lovu iz fondova šta opet znači rasprodaju nekih dionica obzirom da se ne radi o malom iznosu, zato , ako zazivate visoku dividendu izađite u CASH

Poduzeće ne smije ulagati iz dobiti u dionice i fondove bez odluke skupštine ili uprave, i takva odluka nije bila stoga novac se nalazi na računu ili na oročenju kod banke ali opet na računu……….[thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

kolega krpa??[shocked]

Danas nije bilo prometa.

halo bing:

[/quote]
kolega krpa ajmo se ja i Vi interno okladit da je danas bilo prometa i cjena koje sam naveo ili stvarno mislite da ja tu postam nekakve navlakačke postove.[lol]

HT-HRVATSKEREGS | Currency USD | Secondary Listed DR
All data delayed by at least 15 minutes

As at 22-Feb-2008 14:04:57
61.100 Price Move +0.90 +1.50%

Dragi kolege je li vam jasno šta HT u slučaju isplate dividende , bez obzira kolika ona bila, mora napraviti ?
Mora povučći lovu iz fondova šta opet znači rasprodaju nekih dionica obzirom da se ne radi o malom iznosu,
zato , ako zazivate visoku dividendu izađite u CASH

Ako nisi imao ništa pametno za reći ondati je puno bolje da šutiš jer ovako samo sebe kompromitiraš i dokazuješ da ama baš ništa ne znaš i nije mi samo jasno odakle ti snaga da sa ovakvim znanjem kupuješ dionice.

Novce u banku a komp izgasi i idi planinariti .

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close