HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 00:15
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

TIPURIĆ iz ST investa vrlo korektno rekao da HT vrijedi 450 kn!!!!!
Isto tako da bi trebalo još korigirati Crobex.
Malo zakon spojenih posuda!
Da bi HT, INA, ATGR mogle RAST neke dionice moraju PADAT!
Sada samo treba naći precjenjene?
BINGO!!!!![bye]

4 Q je fantastično i mimo svih očekivanja, s tim u svezi mislim da će ova dionica opravdati početna očekivanja svih ulagača prilikom kotacije na ZSE.

Kolega, imate li nešto konkretno u ruci da tako govorite? Kolika je dobit? Što Vama znači fantastično i mimo svih očekivanja? Koliki su to postoci rasta?

Na 4 Q bi se morao vidit rezultat velike kampanje vezane za MAXTV kojaje bila krajem prosle godine. Mislim da je tu napravljena velika razlika u odnosu na 2006., a i za ostale segmente sam siguran da nisu podbacili.
Dividenda bi morala biti preko 20 kn, pogotovo sto nije bilo nekih vecih investicija (citaj Slovenija) [cool]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

kolega pick ostale pokazatelje znamo ali
neto dobit 31.12.07.p 2.602
prestupni dan u godini HT ce biti zeleni, mislim

[lol] [lol] [lol]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Vidljivo je samo jedno iz dijagrama u prilogu koji stavljam, da smo ušli u vladavinu bikova!
BULLISH vrijeme napokon!
Izvještaj o 4.Q. poslovanja HT-a, skupština 28.02. i 01.04. objava visine dividende će HT vratiti tamo gdje je bila. Očekujem realno 360-375Kn. Glede CROBEX-a, kao i dosada on će rasti na pozitivnim firmama, s tim da neke koje su i dalje ostale precijenjene (neću spominjati koje) ili bar su sada realne, bez snažnih vijesti i ne mogu očekivati veći rast. Očekujem priljevanje kapitala iz tih dionica u dionice onih koji trenutno dobro kotiraju i za koje se zna da imaju veliku perpsektivu (a tek naši brodari kad BDI poraste, SDI isto,…).
U svakom slučaju pozitivna izvješća o poslovanju će neke dionice vratiti na maksimume, možda čak i preko, a neke ipak neće ne zadugo!
Nadam se da do kraja godine idemo na krilima CROBEX-a preko 5400.
Svejedno sutra idemo opet gore! Iskreno malo me zabrinjava oštar rast danas, vjerujem da će sutra skok HT-a biti na 317-320Kn, dakle 2-3%, a onda čekamo ponedjeljak! Kada nastavljamo put ka gore uz objavu novih financijskih izvješća!

HT je Zagrebačkoj burzi dostavio obavijest da će revidirano izvješće o rezultatima poslovanja za cijelu 2007. godinu objaviti u četvrtak, 28. veljače 2008. godine.Istoga dana će se održati i konferencija za novinare kao i telefonska konferencija sa analitičarima i investitorima

Još sedam dana do objave rezultata, a siguran sam da će mašta zagolicati mnoge i podići HT barem do 330 kn, te nakon odluke o dividendi možda dođe i do 350-360. A to bi opet bilo blizu zaradi od oko 100 kn po dionici u odnosu na IPO, što bi se onim strpljivim malim ulagačima nakon knjiženja dodatnih besplatnih dionica moglo dobro isplatiti. Najgore će proči oni koji nisu prodali odmah niti su imali strpljenja čekati već su u jaku najluđe korekcije istrčavali pred mizerne ponude fondova koji su se nalađivali njihovom glupošću.

Dividenda HT-a trebala bi biti preko 30 kuna ako ćemo gledati normalnu procjenu rezultata. DT će sigurno uzeti prvi dan čim budu mogli kompletnu dividendu kao i inače. Ulaganja im ovdje sada nisu potrebna kao i do sada, a sami imaju velikih problema.

Brana od cca 4000 komada na 310 kuna sutra bi se trebala istopiti u prvih pola sata, a kako se približava četvrtak i objava rezultata promet dionicom HT-a trebao bi rasti. Recimo ako netko sutra želi kupiti veću količinu dionica HT-a sasvim sigurno je ako promet bude veći od 20 mil kuna cijena ne bi smjela biti manja od 325 kuna jer je vremena do objave sve manje ( petak,ponedjeljak,utorak i srijeda ). Poslije toga sve procjene uključivati će dividendni prinos. To će mislim biti dobro i za ostalo tržište. Previše ljudi trenutno misli ( uključivo i mene ) da je HT trenutno najveći zicer na tržištu da bi se cijena branila na ovim razinama.

Pozdrav i uspješno trgovanje !!![thumbsup]

Kolega Znanac u potpunosti ste znanac. Apsolutno se sa svime slažem što ste napisali samo što bi do tog famoznog četvrtka moglo doči glat na 350kn jer mislim da fondovi se nemogu više igrati s blokadom jer će biti lupiti kao što smo i danas vidjeli kako nestaju paketi od 1000kom. Jedvačekam četvrtak [lol] [lol] [lol] [lol] [thumbsup][thumbsup][thumbsup][lol] [lol] [lol]

Dobar, Loš, Zao

Moje procjene dividende izmedju 18 i 20 kn- skor za dva Velebita! [lol] [lol] [lol] [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

kolega pick ostale pokazatelje znamo ali neto dobit 31.12.07.p 2.602 prestupni dan u godini HT ce biti zeleni, mislim [lol] [lol] [lol]

[

kolega pick ostale pokazatelje znamo ali neto dobit 31.12.07.p 2.602 prestupni dan u godini HT ce biti zeleni, mislim [lol] [lol] [lol]

Kolega ukoliko dobit bude veća pokazatelji još bolji, dividenda također .
Projekcija je bila na osnovu polugodišnjih rezultata premda svi znamo što znače blagdani u telekom sektoru no pričekajmo još par dana svakako mislim da imamo puno argumenata za uzlazni trend; objava izvješća, skupština 21.04
[thumbsup]

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

Samo nemojte nasjedati na ovih 30 kuna dividende. Nema šanse, ako će je uopće i biti. Stvara se lažna slika a kad dođe vrijeme onda ćemo lijepo zaroniti, od razočarenja i laganja.
Ako će je i biti, neće biti već od 13-14 kuna što je sasvim pristojno.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close