Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
THTC HT-HRVATSKE TELEKOMUNIKACIJE D.D. GDR (EACH REPR 1 ORD) (REG S)
HT-HRVATSKEREGS | Currency USD | Secondary Listed DR
All data delayed by at least 15 minutes
As at 18-Feb-2008 10:15:12
58.100 +0.20 +0.35%
Ponovno se gura HT na vrlo niske razine.[bye]
…varijacije na temu…
evo opet pada
zna li itko kada će skupština ht-a
i kada će branitelji koji imaju dionice ht, kojim upravljaju inv. fondovi moći prodavati dionice
[kiss]
ako je skupština relativno brzo, morala bi cijena početi rasti preko 300 kn
jer dividenda će se vjer .isplaćivati barem 50-100% kako piše u ststutu[thumbsup]
a to bi onda ipak trebalo zaustaviti podcijenjenu prodaju ovih dionica[cry]
evo opet pada zna li itko kada će skupština ht-a i kada će branitelji koji imaju dionice ht, kojim upravljaju inv. fondovi moći prodavati dionice [kiss]
Prodavat mogu udjele mislim od 01.04.
Mogu prodavati udjele a ako se povuce vise od 50% fond ide u likvidaciju.
To bi mogao biti jos jedan udar na HT.
Mogu prodavati udjele a ako se povuce vise od 50% fond ide u likvidaciju. To bi mogao biti jos jedan udar na HT.
i na inu! e jesmo naivan narod. a mislili da nas vlada voli. a da kupimo i elektroprivredu kad se pojavi na trzistu?
usao sam u kupovinu dionica kad su svi vikali da je sve pojeftinilo. a i pametni ameri poput grahama i buffeta vele da se kupuje kad pojeftini. al u hrvata ima i jeftinije od najeftinijeg, pa jos jeftinije. jos ce kumice i fondovi prodavati ht po 200 kuna ko salatu u podne.
Zadnja jučerašnja cijena (288) je točno 110 kuna niža od najviše zadnje postignute cijene na burzi (398 od 19. 10. 2007.). Eh, da nam je sada ovo iskustvo a ono vrijeme. Ali za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati. Treba čekati da kravica opet napuni posudu (a napunit će) i onda s njom pažljivije postupati.
btw sto se tice dividende imam neki feeling da ce imati zelju isplatiti je u 100% iznosu prije podjele dionicama radnicima-tako su napravili i prije IPOa.
ja sam vec bacio okladu da ce radnicima ici prije glavne skupstine, a sad je na vladi da vidimo ima li trunku morala.
kako da referentna cijena bude 265 ako je izvucen dio dobiti[huh]