Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
kolega vjerujem da niste uposlenih HT -a onda bi znali da ti bokceki na odrzavanju imaju 5500-7500 bruto ilti 525-620 bodova x 9,1 kn (vrijednost boda koja je smanjana sa 9,5) dakle opet kriva pretpostavka.
u prosjeku siguran sam da bruto ne prelazi 7000 a netko ce morati odradivati i te poslove dakle njihov rad nije bacen novac vec se dobije protuvrijednost koja ce se s tada vanjskim izvodacem takoder placati.
vi sigurno radite u drzavnoj sluzbi kad vam neke elementrane stvari nisu jasne?
Kolega nisam uposlenik Ht
Svijestan sam da su plaće u državnim firmama jako male
Podatak koji sam iznio nalazi se u tekstu linka koji sam predložio
Koa i obicno ova informacija ne mora biti tocna ali evo ako nekoga zanima……http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b4f7de5e-2020-4aa5-9e54-37a13b8f49ec&ref=lastadd
S obzirom da je 81 888 535 izdanih dionica to bi iznosilo oko 14 kn po dionici…nebi bilo lose.
Pozdrav
dividenda će biti ne manja od 20kn. Svaka objava dividendi diže cijenu dionica. Pa svakog ozbiljnog investitora zanima primium nagrada.
ova, iako sitna promjena trenda dobro će doći onima koji su kupovali ovu dionicu, pa je nisu znali cijenit, i prodavali je debelo ispod 300 kn.
Potrošač:
”
Ajde ljudi lakše malo s veseljem, otpuštaju se ljudi, ljudi ostaju bez posla, halo…. Zamislite da se radi o vama… Zaradit ćemo mi na drugačiji način ne trebaju oni zbog nas nikog otpuštat. Idemo sad par postova podrške budućim otpuštenim radnicima.
”
na to su trebale misliti bivse vlade, sad je prekasno, kao i kada rasprodamo jos jednu banku, osiguranje i pokoji hotel…. sta cemo onda?
Vrana:
”
Yarman: ” Beware: ” 700*bruto otpremina 300000= 210 000 000 manje prihoda u 2008g.[bye] ” Ali zato osjetna dugoročna korist za HT ” Cijeli HT svesti na jedan server! To nam mora biti cilj.[cool]
”
koliko ja znam citati “oko 200 će dobiti otkaze kao tehnološki višak” a ostali se izdvajaju kao kuhari i cistacice i strazari ilti zastitari,
dakle 200 x 300 000= 60 milja bruto, nije puno a niti malo obzirom da metronet tolko ne vredi
Kuhari, čistačici i zaštitari su izdvojeni ( što bi se reklo u outsourcingu ) već 5-6 godina.
Ipak se radi o ljudima iz komunikacija.
[sealed][sealed][sealed][embarass][embarass][embarass][undecid]
Kad smo kod dividendi, ne bi bilo loše ovoriti poseban (pod)forum sa tim nazivom, gdje bi se malo više i detaljnije na jednom mjestu moglo o tome. Što kažete ????[tongue][tongue][tongue][tongue][tongue]
Malo HT skoči-nastaje narodno veselje na burzi…ova dionica vrijedi 500kn..kupi pa drži ako treba i 2g..a ne veselit se za 300kn..[bye]
To LookaBorna:
a vi ste onda uposlenik HT-a očito. samo čini mi se da se otpuštanjem ljudi iz HT-a ne dobiva mnogo. Njihove plaće su najniže, netko drugi posao odrađuje, daju se otpremnine, lošija kvaliteta poslova….
Bolje bi bilo da ostanu u HT-u.
na to su trebale misliti bivse vlade, sad je prekasno, kao i kada rasprodamo jos jednu banku, osiguranje i pokoji hotel…. sta cemo onda?
oni samo misle na sebe. libo njih briga za nas.
Potrošač: ” Ajde ljudi lakše malo s veseljem, otpuštaju se ljudi, ljudi ostaju bez posla, halo…. Zamislite da se radi o vama… Zaradit ćemo mi na drugačiji način ne trebaju oni zbog nas nikog otpuštat. Idemo sad par postova podrške budućim otpuštenim radnicima. ” na to su trebale misliti bivse vlade, sad je prekasno, kao i kada rasprodamo jos jednu banku, osiguranje i pokoji hotel…. sta cemo onda?
[/quote]
Kolega svejedno je jesu li cistaci ili pospremaci, odrzavaci ili kako god se zvali,izdvajanje ne povlaci i mogucnost proglasavanja viskom sto se do sada nagradivalo isplatom stimuativne otpremnine.
Promtno rezimiram; za izdvojene outsorsane bivse djelatnike HT-grupe ne isplacuje se otpremnina.
S tim se slozio i sindikat pa je suvišno pametovat kada je stvar kristalo jasna, otpremnine za izdvojene djelatnike drustva njih cca 500 neupitno nema otpremnine!!!
Mozda sloze koji prelazni ugovor na 3 god sa nekim privilegijama K.U ali to je sve, nazalost za radnike a na srecu dionicara.