Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,10 | 142.745 | 3,954 | 36,30 | 36,50 | 0,00% |
čini mi se da će tek sada krenuti sipanje malih dioničara i naloga na ovim cijenama. Ako do sada nisu prodali onda će sada da spase što se spasiti da.
Sretno ekipi koja ovo drži. Bolje je ne gledati neko vrijeme cijene jer neće se imati što pametno vidjeti
Sad je ipak glupo prodati s tolikim minusom, treba se strpiti – tko može. Ovo je preprljava igra… a naivni puše, kao i uvijek. Najbolje da ode na 100 kuna i da kažu i da je to previše…
Još 14 kn do cijene IPO-a
HT-R-A
Kupnja Prodaja
279,01 61
279,00 780
278,04 100
275,51 500
275,00 150
280,00 65
280,10 14
280,11 21
280,50 149
281,00 126
Sad je ipak glupo prodati s tolikim minusom, treba se strpiti – tko može. Ovo je preprljava igra… a naivni puše, kao i uvijek. Najbolje da ode na 100 kuna i da kažu i da je to previše…
Ako probije 265…… majke mi se ne bi začudio da nastane pravi potop…. nevjerovatno koliki je ovo promašaj za sad ispao za nas koji nismo prodali…
Da mi sad netko ponudi 320 ne bi se puno mislio…..samo se nadam da tako uskoro neću misliti i za 280[rolleyes]
čini mi se da će tek sada krenuti sipanje malih dioničara i naloga na ovim cijenama. Ako do sada nisu prodali onda će sada da spase što se spasiti da.
Sretno ekipi koja ovo drži. Bolje je ne gledati neko vrijeme cijene jer neće se imati što pametno vidjeti
…. spase što se spasiti da..znači 10 kuna po dionici i na paketu zarada 630 kn i kad se plati provizija brokeru ….ovdje stvarno nemam više komentara na takve bisere koji su tolko čekali u redovima, tolko dizali paniku, tolko kredita dizali, tolko strke u kolovozu radili na burzi i povlačili novce iz svega što se dalo i radili korekciju i sveopći pad cijena, za što ..za 500 kn zarade….pa ubijte se…ja sam isto vlasnik manjeg paketa ht iz ipo-a i kasnijeg dokupa i znam da pušim ali stvarno nemam srca izaći iz ht-a …možda sam ja najveći naivčina ali i dalje vjerujem u fundamente firme i dalje sam uvjeren da je to dobro uložen novac
Neću prodati! Pa makar na kraju guzicu brisao sa dionicama.
Hvala. Ali gledat ću čisto da vidim koliko daleko može ići ljudska glupost…
ma ne vredi to nista, ne znam oce li poslovati s minusom ili?
ja vise niti jednom prosjaku do kraja zovota necu dati niti lipu jer mozda bas sad prodaje…
“Ako ne možete gledati kako cijena vaših dionica pada 50% bez da se uspaničite, onda ne biste smjeli ulagati na burzi“.
Warren Buffett