Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,10 | 142.745 | 3,954 | 36,30 | 36,50 | 0,00% |
slazem se kolga u potpunosti s tockom jedan, s naglaskom poklon cijenom koju sami ne znamo cijeniti.
Ostalo su takve bljazgerije da to boli, isprike ako imate podatak gdje su suker i sanader orocili novce od IPO-a kako bi daljni proces bio kako ste naveli?
i nama još i danas nije jasno sta se to diogada oko nas, koliko godina imate kolega?
moj necak tli
neki su zbilja operirani na humor
mislim da nam treba malo humora ovih dana…
činjenica je da nije lako gledati kako “virtualna vrijednost” dionica kojih si vlasnik pada iz dana u dan, ali mislim da smo naučili jednu vrijednu lekciju, kako se sredinom prošle godine postavljalo pitanje : “Može li bilje”, sada imamo i drugu stranu:
Može li gore?! [smiley]
Gledam upravo dnevnik na Novoj gdje kažu da će HT pasti na 260 kuna.[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]
BAš oni znaju, ma to nezna ni sam Bog dragi gdje će, kada i koliko pasti, a gdje zastati i ostati. Ova dionica je srušila sve logike. Naše tržište još nije spremno za toliki broj dionica i dioničara, a uz to se dogodila i svijetska korekcija i recesija. Tu više nema pravila. Ali uvijek ostaje zakonitost ponude i potražnje. Na prodaji 780.000 komada na kupnji 14.000 komada. Ono što se nudi a ne traži postaje sve jeftinije i to je to. Prva lekcija iz ekenomije. [tongue]
Yoda1:
”
Goran8: ” Kolega! Na burzi sam već nekoliko godine, do sada mogu reći da sam dosta mudro odigrao sve utakmice. Što se tiče HT ovo me je totalno iznenadilo. Ni u snu nisam mogao zamisliti da će pasti ispod 300kn. Svi (zidari, automehaničari, konobari, bez uvrede samo karikiram profile ljudi koji su kupovali) , i svi oni koji nikad nisu prije ulagali na burzi su prodali HT prvi dan i stavili u džep 1.000 EUR a mi koji kao nešto znamo o burzi i kao čitali knjige i vjerovali u fundamentalnu analizu i profitabilnost tvrtke smo i dalje čuvali HT jer su fundamenti HT indikativni u pogledu rasta prema 400 i više kiuna, kupovali smo čak na burzi veće količine vjerujući da će dividenta potakunuti fondove na kupnju i približavanje targetu od 400 kn koji su i naši “najbolji analitičari” prognozirali. I pogledaj sad 290KN, ” Kolega potpisujem! [proud]
”
svaka čast Goran8, potpisano…
ipak ona stara bolje vrabac u ruci….nego…….još uvijek važi
[thumbsup]
…….samo se je vrapčić otanjio…..
Kolega, ako nije problem, odakle vam ove informacije? Gdje ih naci?
Otidjes na SDA stranice i tamo nadjes “prvih 10 rn s najvecom kol.dionica” ukucas ticker i to je to!
slaven os.: ” ali nije mi jasno ko ovo prodaje po ovim cijenama[huh] ” trtaroši tko bi drugi
Prodaju banke Erste i Raff. 07.02. su roknula 2 certifikata na 300kn.
Slijedeci knoc-out 275 do 14.02., uzivajmo u voznji, bit ce borbe!!!!
Pogledajte na temi certifikati i basketi
Ivan1902:
”
Kolega, ako nije problem, odakle vam ove informacije? Gdje ih naci?
”
Otidjes na SDA stranice i tamo nadjes “prvih 10 rn s najvecom kol.dionica” ukucas ticker i to je to!
To sam si i mislio ali mi nije bilo jasno ono da je bas npr. AZ kupio 6k komada, pa si mislim, gdje to pise? [thumbsup]
izgleda da se Kutle opet vratio u igru[cry] , stvarno ne kuzim da fondovi , banke ili ne znam ko ruse toliko cjene, a ustvari kriza ,zapravo niti ne postoji, jer kriza je bila kad je onaj srpski radikal (prije tadica) najavljivao srbiju do karlovca i rat sa kosovom, i tada su dionice pale cca 5% ( pod prijetnjom rata ), a sada 30 % zbog cega
To sam si i mislio ali mi nije bilo jasno ono da je bas npr. AZ kupio 6k komada, pa si mislim, gdje to pise? [thumbsup]
Ne piše nigdje, jednostavno snimiš stranicu taj dan kad gledaš i sutra snimiš od drugog dana, i tako kad god poželiš, i razliku sam računaš.
Deutsche Telekom.
http://aktien.onvista.de/snapshot.html?ID_OSI=181029&PERIOD=5#chart
……….. Na prodaji 780.000 komada na kupnji 14.000 komada………
Ako je točan navod kolege pa se još proda ova količina onda će se HT dobro očistiti……i ja mislim da iza sljedi pravi i zdravi rast…
[thumbsup]